JAM -Az életrevaló tudás
Közgazdaságtan vezetőknek
A Citibank Zrt. támogatja a magyar pénzügyi és közgazdasági oktatást. Az egyhetes Közgazdaságtan Vezetőknek elnevezésű tábort, Piliscsabán rendezték meg középiskolás diákoknak.
Rendhagyó árnyéknap a kaszárnyában
Global Village Camp
Bezárult a JAM utca
Bridge Fair
Nem a szavak, hanem a tettek beszélnek
Karrier
Állásszerzés
Jó az agyelszívás?
Karriertanács
Az egyéni vállalkozás
EUkarrier
Az EU-ban is folytatható a master képzés
Programajánló
Január 2021
H K S C P S V
282930311 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Ebben a hónapban
Állás és karrier
Állásszerzés
Álláskeresési stratégiák
Karriertanács
Karrier tervezés
EUkarrier
Pályakezdőknek 2.
Pályakezdők munkatapasztalat szerzési támogatása

JAM -Az életrevaló tudás JAM -Az  életrevaló tudás
Szavazzon a legjobb diákvállalkozásra!
Munkatársunktól   2007 May 14, Monday  
Image
A Hídi vásáron a Junior Archievement standjain Norvégia és Szerbia mellett ismét bemutatkoznak a szegedi diákvállalkozások is. Szavazzon, ki kapja a közönségdíjat!
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

A Junior Achievement Magyarország az idei évben is megrendezi a Nemzetközi Diákvállalkozások Vásárát a szegedi Hídi vásáron. A magyar, szerb és norvég vállalkozások május 19 és 20-án szinte a Híd utca egyik oldalának teljes részét elfoglalják, a 20 stand épül a Híd utca Boszorkánykonyha felőli részén.

A JAM elméleti és gyakorlati projektei között kiemelkedő helyen szerepel a Nemzetközi Diákvállalkozások Vására (Bridge Fair). Vállalkozási program célja, hogy a diákok vállalkozási szemléletét fejlesszék, a programon keresztül ismerjék meg a kockázatvállalás lehetőségét, a csapatmunkát, a siker örömét. A JAM lehetőséget biztosít a diákoknak, hogy saját üzleti vállalkozásuk legyen, mely nem más, mint egy gazdasági és üzleti laboratórium, ahol a diákok az órákon megtanult elméleti összefüggések nagy részét gyakorlatban is kipróbálhatják.

A Bridbe Fair érdekessége, hogy az értékesítés mellett a kitelepülő száz diák versenyezni fog egymással a legjobb logó, legjobb termék, legjobb marketing, legjobb eladó, legjobb diákvállalkozás címért.  A díjak odaítélésénél szegedi üzletemberek fognak segédkezni, akik gyakorlati tapasztalataik alapján vizsgálják a nebulók termékeit. 

Büszkék lehetünk, hogy az induló csapatok között két szegedi vállalkozás is szerepel. A "szögedi" portékákra és csapatokra az interneten lehet szavazni a vásárlóknak kedd délelőttől egészen vasárnap este hat óráig, a nyertes a közönségdíjat kapja

A csaptok bemutatkozásaHozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Karrier arrow Szavazzon a legjobb diákvállalkozásra!Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player