JAM -Az életrevaló tudás
Közgazdaságtan vezetőknek
A Citibank Zrt. támogatja a magyar pénzügyi és közgazdasági oktatást. Az egyhetes Közgazdaságtan Vezetőknek elnevezésű tábort, Piliscsabán rendezték meg középiskolás diákoknak.
Rendhagyó árnyéknap a kaszárnyában
Global Village Camp
Bezárult a JAM utca
Szavazzon a legjobb diákvállalkozásra!
Nem a szavak, hanem a tettek beszélnek
Karrier
Állásszerzés
Vállalati kultúrák és munkavállalás
Karriertanács
A társas vállalkozás
EUkarrier
EURODESK
Programajánló
Szeptember 2019
H K S C P S V
2627282930311
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Ebben a hónapban
Állás és karrier
Állásszerzés
Álláskeresési stratégiák
Karriertanács
A társas vállalkozás
EUkarrier
Pályakezdőknek 2.
Pályakezdők munkatapasztalat szerzési támogatása

JAM -Az életrevaló tudás JAM -Az  életrevaló tudás
Bridge Fair
Jam stáb   2007 May 09, Wednesday  
Image
A Junior Achievement Magyarország az idei évben is megrendezi a Nemzetközi Diákvállalkozások Vásárát a szegedi Hídi vásáron.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Nagy a sürgés-forgás a JAM szegedi irodájában. A jövő hét végi rendezvényünkre Európa három országából - Norvégia, Szerbia, Magyarország - több mint száz diák érkezik.

A 19 diákvállalkozás standjai a Belvárosi Híd szegedi hídfőjének jobb oldalán lesznek láthatók szombat reggel (május 19.) kilenc órától. A fiatalok komolyan készülnek erre a rangos megmérettetésre. Nemhiába, hiszen a következő címekért lehet, majd versenyezni: legjobb logó, legjobb termék, legjobb marketing, legjobb eladó, legjobb diákvállalkozás.

Most pedig néhány szót, hogy miről is szól ez a program, és miért tartjuk fontosnak. Vállalkozási programunk célja, hogy a diákok vállalkozási szemléletét fejlesszük, a programon keresztül ismerjék meg a kockázatvállalás lehetőségét, a csapatmunkát, a siker örömét. Lehetőséget biztosítunk a diákoknak arra, hogy saját üzleti vállalkozásuk legyen. Ezt az elképzelésünket a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium is értékesnek tartja, anyagilag támogatja a rendezvényt, hiszen a diákvállalkozás nem más, mint egy gazdasági és üzleti laboratórium, ahol a diákok az órákon megtanult elméleti összefüggések nagy részét gyakorlatban is kipróbálhatják.

Találkozzunk kinn a vásáron, ott leszünk szombat reggel kilenctől. Messziről meg fogsz ismerni minket, csak egy zöld piramist keress! Most rohanunk, mert rengeteg dolgot kell még elintéznünk. Ha vannak kérdéseid, akkor hívj: 62/ 552-868, vagy - de gondolom ezt már nem is kell mondanunk - www.ejam.hu.

 

 

 


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Karrier arrow Bridge FairContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player