JAM -Az életrevaló tudás
Közgazdaságtan vezetőknek
A Citibank Zrt. támogatja a magyar pénzügyi és közgazdasági oktatást. Az egyhetes Közgazdaságtan Vezetőknek elnevezésű tábort, Piliscsabán rendezték meg középiskolás diákoknak.
Rendhagyó árnyéknap a kaszárnyában
Bezárult a JAM utca
Szavazzon a legjobb diákvállalkozásra!
Bridge Fair
Nem a szavak, hanem a tettek beszélnek
Karrier
Állásszerzés
Vállalati kultúrák és munkavállalás
Karriertanács
Karriertanács: önéletrajz, vagy adatlap?
EUkarrier
Az EU-ban is folytatható a master képzés
Programajánló
Január 2021
H K S C P S V
282930311 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Ebben a hónapban
Állás és karrier
Állásszerzés
Álláskeresési stratégiák
Karriertanács
A társas vállalkozás
EUkarrier
Pályakezdőknek 2.
Pályakezdők munkatapasztalat szerzési támogatása

JAM -Az életrevaló tudás JAM -Az  életrevaló tudás
Global Village Camp
JAM stáb   2007 June 07, Thursday  
Image
E heti cikkünkben a Global Village Camp (GVC) Nemzetközi Üzleti Diáktáborunkkal ismerkedhettek meg.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

    A mai diákok a jövő vezető üzletemberei - ezért fel kell készítenünk őket a nemzetközi üzleti élet kihívásaira. A Global Village Camp rendezvényen keresztül bevezetjük a diákokat azokba a lehetőségekbe, amelyeket a világ és az üzleti élet kínál nekik.

   A rendezvény célja, hogy a diákok nemzetközi viszonylatokban is szert tegyenek üzleti ismeretekre és képességekre. A tábor mottója: „Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan!". A diákok csoportfoglalkozások, előadások és csapatépítő tréningek segítségével betekintést nyernek a nemzetközi üzleti élet folyamataiba, valamint maguk is rendszeresen prezentálnak angol nyelven.

   A tábor ideje alatt a diákok ismereteket szereznek más országok tradícióiról is. Esténként minden részt vevő ország ½-1 órás nemzeti estet tart, ahol bemutatja saját nemzeti kultúráját, hagyományait egy prezentáció, valamint népdalok és néptánc segítségével. A diákok ezáltal nem csak mélyebb üzleti és gazdasági ismeretekkel, hanem a különböző kultúrák tiszteletével, megértésével hagyják el a tábort.

   A tábor programja üzleti előadásokat, szemináriumokat, tevékeny foglalkozásokat, vállalatlátogatást, budapesti városnézést és kulturális programokat foglal magába. Vállalatok képviselői tartanak előadásokat, szemináriumokat különböző üzleti, gazdasági témákról, úgy, mint karrier, kommunikáció, humán erőforrás menedzsment, környezetvédelem, tőzsde működése, nemzetközi gazdasági kapcsolatok.

Céljaink:

· Hogy a diákok az üzleti életről tanuljanak nemzetközi kereteken belül

· Hogy a diákok vezetői, menedzsment és csapatmunka készségeket sajátítsanak el

· Hogy a diákok különböző kultúrákat ismerjenek meg és kialakuljon bennük más társadalmak iránti kulturális érzékenység.

 A tábor egy hete alatt a diákok olyan információkkal gazdagodnak, amelyek nagyban elősegítik a gazdasági élet folyamatainak megértését, és azokat a kihívásokat, amelyekkel az országoknak szembe kell nézniük Európában.

    A diákok elméleti és gyakorlati tudást is szereznek, melyek segíteni fogják őket a jövőbeni döntéseik meghozatalában, valamint abban, hogy sikeresen helyt álljanak a munkaerőpiacon.

 A diákok a tábor alatt nagyon sokat megtudnak saját magukról, saját képességeikről, valamint kiderül, hogy mennyire tudnak csapatban dolgozni egy közös cél elérése érdekében.

JAM stáb


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Karrier arrow Global Village CampContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player