JAM -Az életrevaló tudás
Közgazdaságtan vezetőknek
A Citibank Zrt. támogatja a magyar pénzügyi és közgazdasági oktatást. Az egyhetes Közgazdaságtan Vezetőknek elnevezésű tábort, Piliscsabán rendezték meg középiskolás diákoknak.
Rendhagyó árnyéknap a kaszárnyában
Global Village Camp
Szavazzon a legjobb diákvállalkozásra!
Bridge Fair
Nem a szavak, hanem a tettek beszélnek
Karrier
Állásszerzés
Álláskeresési stratégiák
Karriertanács
Képzések
EUkarrier
Az EU-ban is folytatható a master képzés
Programajánló
Január 2021
H K S C P S V
282930311 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Ebben a hónapban
Állás és karrier
Állásszerzés
Álláskeresési stratégiák
Karriertanács
Az egyéni vállalkozás
EUkarrier
Pályakezdőknek 2.
Pályakezdők munkatapasztalat szerzési támogatása

JAM -Az életrevaló tudás JAM -Az  életrevaló tudás
Bezárult a JAM utca
Jam stáb   2007 May 29, Tuesday  
Image
A Junior Achievement Magyarország Szeged Napján az idén is megrendezte a Nemzetközi Diákvállalkozások Vásárát, ahok a standok teljesen elfoglalták a Híd utce egyik felét.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

A Szeged napi rendezvénysorozat szombatján reggel tíz órától vasárnap este hat óráig a szegedi Híd utca egyik oldalát átkeresztelték JAM utcára. Jogosan, hiszen a szegedi fesztivál nyár legrangosabb eseményére 20 kereskedő standdal települtüek ki a magyar, norvég és szerb vállalkozások és szinte a Híd utca egyik oldalának teljes részét elfoglalták.
A múlt héten ezekkel a tényekkel tudtunk előzőlegesen szolgálni számotokra, de a beszámolónkban tények mellé öröm, büszkeség és fáradság is párosul. A seregszemlén a vártnál nagyobb sikert arattunk. Ez érzékelhető volt a résztvevők hangulatából, a vevők, járókelők észrevételeiből és a szakmai zsűri meglátásaiból.
A Bridge Fair érdekessége az volt, hogy az értékesítés mellett versenyzett egymással a közel száz résztvevő. A legjobb logó, legjobb termék, legjobb marketing, legjobb eladó, legjobb diákvállalkozás címekért lehetett dobogóra állni. De ez nem volt elég! A Webrádióval közösen úgy döntöttünk, hogy a két szegedi induló csapatot (Tabán Általános Iskola „Eleven+JAM" csapat, valamint a Vasvári Pál Közgazdasági Szakközépiskola „Papírusz Kft." vállalkozás) megversenyeztetjük egymással a közönség-, vagyis a Webrádió látogatói segítségével. Az indulók közönségdíjban is részesültek. A szegedi célközönség jártában-keltében a standok előtt adhatta le szavazatát a számára legszimpatikusabb diákvállalkozásra.
A csapatok készülődése, az elért eredmények világosan mutatják, hogy az elgondolás célba ért, a programra szükség van. Segíteni tudjuk a diákokat fejlődésükben, alapvetően a gazdaságról való gondolkodásban. A díjakat, elismeréseket nem pénzben mértük. A dobogós helyezettek oklevelet, tortát, és egyéb nyalánkságokat kaptak.
A közönség természetesen jövő tavasszal újra találkozhat a rendezvénnyel a Hídi Vásáron.

JAM stáb


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Karrier arrow Bezárult a JAM utcaContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player