EUkarrier
Pályakezdőknek 2.
Pályakezdők munkatapasztalat szerzési támogatása

Ha a munkáltató legalább egy évig foglalkoztat pályakezdőt, akár teljes munkabérét is megkaphatja támogatásként.
Európai önkéntes Szolgálat
Az EU-ban is folytatható a master képzés
Az új EU tagállamokban többet dolgoznak a munkavállalók
Európai önéletrajz
Munkavállalás az EU-ban: Szezám, tárulj! II.
Karrier
JAM -Az életrevaló tudás
Diákok, mint árnyék
Állásszerzés
Vállalati kultúrák és munkavállalás
Karriertanács
Beilleszkedés
Programajánló
Június 2020
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Állás és karrier
Állásszerzés
Álláskeresési stratégiák
Karriertanács
Karrier szótár
EUkarrier
Pályakezdőknek 2.
Pályakezdők munkatapasztalat szerzési támogatása

EUkarrier EUkarrier
EURODESK
Munkatársunktól   2006 February 03, Friday  

Úgy érzed, nem találod meg az európai információk tengerében, amit keresel? Szeretnél többet tudni az Európai Unióról, az ott élő fiatalokról, vagy csak kíváncsi vagy, hol tanulhatsz vagy végezhetsz önkéntes munkát Európában? Ha a válaszod igen, keresd meg az Eurodesk információs irodákat!!
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Mi az EURODESK?
Az Eurodesk egy olyan, az Európai Bizottság támogatásával működő európai ifjúsági információ-szolgáltató hálózat, melynek az Európai Unió tagállamaiban, valamint Norvégiában, Izlandon, Liechtensteinben, Romániában és Bulgáriában több mint 700 regionális és helyi partnere van. Az ezekben az irodákban dolgozó szakemberek fiataloknak és a velük foglalkozóknak nyújtanak telefonos, e-mailes és személyes információ-szolgáltatást az európai oktatási, képzési és kulturális kérdésekről.
A hálózat magyarországi koordinációját az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium háttérintézménye, a Mobilitás végzi, központja pedig Budapesten, a Mobilitás Információs Irodában található.

Miben tud segíteni az Eurodesk?
Az Eurodesk mind egyéni érdeklődőknek - pl. diákoknak, tanároknak - mind ifjúsági szervezeteknek, mind diákcsoportoknak tud segíteni. Elsősorban olyan oktatásról és képzésekről ad tájékoztatást, melyek a fiatalok európai programokban való részvételét segítik elő. Az Eurodesk információi ezen kívül dokumentumokról (könyvek, az Európai Bizottság dokumentumai, szórólapok) és európai uniós, illetve hazai támogatási lehetőségekről, pályázatokról, szervezetekről szólnak. Konkrét projektek megvalósításához partnercsoportot kereső ifjúsági szervezeteknek és diákcsoportoknak is segít.

Az Eurodesk online
Az Eurodesk-adatbázis az interneten a www.eurodesk.org, illetve a www.eurodesk.hu címen érhető el. Itt nemcsak európai és országos programokról, pályázati lehetőségekről, szervezetekről és dokumentumokról lehet olvasni, de lehetőség van az európai adatok, illetve a tagállamok programjainak betűrendes és kiírók szerinti keresésére is. A kulcsszavakkal a keresés egyszerű, és lehetőség van a programok, támogatási lehetőségek, kivonatok, összefoglalók kinyomtatására is. Ráadásul, a Rád vonatkozó adatokat magyarul is elolvashatod!

Ha egyedül nem megy, küldj e-mailt, vagy keress bennünket az alábbi elérhetőségeken:

Karrier Iroda, Szeged Ady tér 10.
62/546-680 (Puskás Krisztina)
www.allasborze.szeged.hu             www.karrier.szeged.hu
info@allasborze.szeged.hu            info@karrier.szeged.hu


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Karrier arrow EURODESKContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player