JAM -Az életrevaló tudás
Közgazdaságtan vezetőknek
A Citibank Zrt. támogatja a magyar pénzügyi és közgazdasági oktatást. Az egyhetes Közgazdaságtan Vezetőknek elnevezésű tábort, Piliscsabán rendezték meg középiskolás diákoknak.
Rendhagyó árnyéknap a kaszárnyában
Global Village Camp
Bezárult a JAM utca
Szavazzon a legjobb diákvállalkozásra!
Bridge Fair
Karrier
Állásszerzés
Vállalati kultúrák és munkavállalás
Karriertanács
Önéletrajz és kisérő levél
EUkarrier
EURODESK
Programajánló
Január 2021
H K S C P S V
282930311 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Ebben a hónapban
Állás és karrier
Állásszerzés
Álláskeresési stratégiák
Karriertanács
Szakmai gyakorlatszerzés
EUkarrier
Pályakezdőknek 2.
Pályakezdők munkatapasztalat szerzési támogatása

JAM -Az életrevaló tudás JAM -Az  életrevaló tudás
Hasznos és érdekes árnyéknak lenni
Munkatársunktól   2007 April 13, Friday  
Image
Hasznos és érdekes dolog árnyéknak lenni - jelentették ki azok a középiskolás diákok, akik a Junior Archievement Magyarország Alapítvány országos turnéjának első állomásán Szegeden egy cég, társaság vezetőjének nyomába szegődtek.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Hasznos és érdekes dolog árnyéknak lenni - jelentették ki azok a középiskolás diákok, akik az elmúlt pénteken  a Junior Archievement Magyarország Alapítvány országos turnéjának első állomásán Szegeden egy cég, társaság vezetőjének árnyékává szegődtek, hogy megismerjék az adott pozíció, funkció valóságos mindennaját.
A nap végén a JAM a Novotel Hotelbe várta a vendéglátókat és árnyékokat, s látható volt, szinte baráti kapcsolatok is kialakultak.
A főként középiskolákból érkezett diákok körében a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kara volt a legnépszerűbb, ahol a szerveskémia laboroktól az előadásokig mindent megmutattak a 33 érdeklődő árnyéknak, de volt egész napos kísérője a Szeged Plaza, a Novotel Hotel igazgatóinak, a Rádió 88 hírszerkesztőjének, és a Szilánk Kft. munkatársának is.
A diákok egy része Kiskunfélegyházáról érkezett, s tanulmányi versenyen  nyerték meg a jogot az árnyékprogramban való részvételre.
Az egynapos árnyékságot követően a diákok a Junior Archievement Magyarország Alapítvány oklevelével, a mindennapi életben nehezen elérhető tapasztalatokkal, s nem utolsó sorban a Novotel ajándékfagyijával búcsúztak.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Karrier arrow Hasznos és érdekes árnyéknak lenniContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player