Frankóságok
Bárány kotlett
ImageÚjabb receptekkel gazdagodott Törzsasztal rovatunk. EZen a héten Frank Sándor bárány kotlettet ajánl rozmaringos puliszkával, provence-i lecsóval tálalva.
Karpaccso
Karikába hajtott vaddisznoborda
Vadkacsacomb Pál szakácstól
Nyúlpecsenye Pál szakács módra
Õzgerinc Mátyás módra
Gasztro
Receptek
Bodzából nemcsak szörp
KĂłstolĂł KommandĂł
Torkos csütörtök felemás érzelmekkel
Gasztro-folklĂłr
A február szépsege: a kocsonya
Programajánló
M�jus 2024
H K S C P S V
29301 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a h�napban
Törzsasztal
Frankóságok
Fogasfilé pórélevélben
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezsõ fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve.
Gasztro-folklĂłr
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyõi Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti elõadásában a fröccsrõl beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életérõl...
Frankóságok Frankóságok
Habos mákos palacsinta
MunkatársunktĂłl   2005 August 22, Monday  
Image
Habos mákos palacsinta meggymártással megbolondítva...
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF
Az elkészítése a következõképpen történik: Serpenyõben cukrot olvasztunk, (karamellizálunk), meggyborral felöntjük, friss, vagy fagyasztott meggyet, esetleg meggybefõttet teszünk hozzá. Az így kapott mártást vízben elõzõleg elkevert burgonyakeményítõvel sûrítjük. A még jobb íz hatás elérése érdekében baylies-zel meglocsoljuk. A habos mák töltelék elkészítése a következõ lépés. Egy edénybe tejszínt öntünk, puding porból készített sárgakrémet , ízlés szerint cukrot és mákot adunk hozzá, majd tejszínhabot keverünk  bele. A tölteléket az elkészített palacsintákra kenjük, összetekerjük, tányérra helyezzük, és a mártással meglocsoljuk.

Hozz�sz�l�sok Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor hozz�sz�lhat a t�m�hoz!



Webradio.hu - Szegedi, orsz�gos �s sport h�rek a nap 24 �r�j�ban!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player