Frankóságok
Bárány kotlett
ImageÚjabb receptekkel gazdagodott Törzsasztal rovatunk. EZen a héten Frank Sándor bárány kotlettet ajánl rozmaringos puliszkával, provence-i lecsóval tálalva.
Karpaccso
Karikába hajtott vaddisznoborda
Vadkacsacomb Pál szakácstól
Nyúlpecsenye Pál szakács módra
Õzgerinc Mátyás módra
Gasztro
Receptek
Epres csodák
KĂłstolĂł KommandĂł
Kávét a kávéházakból!
Gasztro-folklĂłr
Márton napi libator
Programajánló
Június 2023
H K S C P S V
2930311 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Fogasfilé pórélevélben
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezsõ fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve.
Gasztro-folklĂłr
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyõi Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti elõadásában a fröccsrõl beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életérõl...
Frankóságok Frankóságok
Fogasfilé pórélevélben
MunkatársunktĂłl   2005 July 04, Monday  

Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezsõ fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Fogasgilé pórélevélbenPóré hagyma levelébe -de lehet szólõ vagy káposztalevél is- becsomagoljuk a fogas szeleteket, majd elõször bõrével lefelé a rost-lapra tesszük néhány szem krumpli társaságában. Késõbb pár szem gomba, és paprika is a rácsra kerülhet.
Fontos gondoskodni arról, hogy a szakács se száradjon ki...

És hogy hogyan készül a pórélevélba göngyölt fogas?  Nézze meg!

Frankóságok még!

Frankóságok még!


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!



Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player