Gasztro
Frankóságok
Karpaccso
Receptek
Bodzából nemcsak szörp
Kóstoló Kommandó
A Sárkány söre
Van Dlusztusunk hozzá
A pince
Gasztro-folklór
A február szépsege: a kocsonya
Borászatok
Tokaj - Hétszőlő
Füveskönyv
Füveskönyv VI.
Programajánló
Január 2019
H K S C P S V
311 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Süllőfilé roston, sült zöldségekkel
Sullo zoldsegekkelFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső süllőfilét készít sült zöldség körettel.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Sztárinterjú Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Munkatársunktól   2005 August 23, Tuesday  

Gyömbér László mesél életéről...
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF
Szatymaz polgármestere,  Gyömbér László civilben szőlő és őszibarack-termesztéssel is foglalkozik. Most ő mesél kedvenc borairól s ételeiről.

Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!



Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player