Mozi hírek
Mozi hírek - 2010. szeptember 15.
Image
Mozi hírek - 2010. szeptember 7.
Mozi Hírek-2010.08.17.
Magazin
Jegyzet
Jön a tavasz
Autók
Bemutatta a BMW az első elektromos meghajtású modelljét
Programajánló
Július 2020
H K S C P S V
29301 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hónapban
Hírfolyam
14:42 
Csongrád megyében is támogatják a Mintamenza program terjedését
14:41 
Ukrán válság - Az oroszok hajók elsüllyesztésével foglyul ejtették az ukrán flotta egy részét
14:40 
Ukrán válság - Orosz lap: Viktor Janukovicsot állítólag infarktussal kórházban kezelik
14:38 
Versenyuszoda épül Gödöllőn
14:36 
Ukrán válság - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelőit
13:44 
Diszkótragédia - Fenntartotta a korábbi jogerős ítéletet a Kúria a West Balkán-ügyben
Szeged
Szegedi hírek
Vízilabda ob I - Molnár Tamásék Diapolo Szeged VE néven folytatják
Színházi világnapi programok Szegeden
Választás 2014 – Bajnai: áprilisban hosszú távra eldől, az ország merre halad tovább
Szabó Gábor akadémikust javasolja rektornak a Szegedi Tudományegyetem szenátusa
Elfogadták szegedi önkormányzat 2014-es költségvetését
Magazin
Uccai dumák
Van ilyen
Játék
Kivirágzás vezényszóra
Autók
Plusz 70 lóerőt facsart ki az Audi S3-ból az ABT
Gyüjtemény
WebKozmo
Vajda Júlia: a férfiak szeretik irányítani a nőket
Relax
Futballmeccsen
A bor elemzése
Filmleírások
Intim vallomások
Mozi hírek Mozi hírek
Mozi hírek - 2010. szeptember 21.
Munkatársunktól   2010 September 21, Tuesday  
Image
  Harrison Ford csábítgatja Sean Conneryt  Nagyon szeretné Harrison Ford, ha Sir Sean Connery szerepelne az Indiana Jones-sorozat ötödik epizódjában.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

 

Harrison Ford csábítgatja Sean Conneryt

 Nagyon szeretné Harrison Ford, ha Sir Sean Connery szerepelne az Indiana Jones-sorozat ötödik epizódjában. A negyedik rész előtt is megkörnyékezték az idén 80 éves skót színészt, de nemmel válaszolt, mondván, túl idős ő már ahhoz, hogy romok között rohangáljon. Most azonban Ford biztos abban, hogy Connery kötélnek áll, mert az ötödik rész lesz az utolsó, és szép befejezése lenne a sorozatnak, ha idősb Jones is feltűnne benne. Ford azt sem bánná, ha skót kollégája csak pár percet szerepelne, nem akarja nyaktörő kalandokkal fárasztani. Egy magazin szerint az amerikai színész apró ajándékok küldésével nyomatékosítja kérését, hátha Connery kicsit meghatódik.
 A következő Indiana Jones-filmhez még sokat kell aludni, de hamarabb is láthatjuk Harrison Fordot. A Cowboys & Aliens című vadnyugati sci-fi egyik főszereplője, amelyben agresszív idegenek szállnak le űrhajójukkal Arizonában, ami jelentős életmódváltásra kényszeri a környéken élő cowboyokat, apacsokat és deszperádókat.
 (Cowboys & Aliens - hazai bemutató: 2011. augusztus 4.)

 

Thor nem olyan vicces fiú, mint Vasember

     Előre figyelmeztet Kenneth Branagh, hogy az általa rendezett Thor című film hőse nem lesz olyan vicces, mint az ugyanabba a képregény galaxisba tartozó Vasember. „Thor a germán mitológia egyik legfontosabb istene, ezért a karakternek méltónak kell lennie a hagyományokhoz - magyarázza Kenneth Branagh. - Tehát nem lehet olyan vicces, szellemes és valljuk be, kicsit léha, magamutogató playboy, mint Vasember. Thor komoly és méltóságteljes isten, aki önhibájából kifolyólag a saját világából a miénkbe csöppen. A humor így nem magából a karakterből adódik a filmben, hanem abból, hogyan konfrontálódik ez a meglehetősen konzervatív neveltetésű isten napjaink hétköznapi őrületével. Kicsit össze is zavarodik szegény, csak akkor talál magára, amikor meg kell menteni a világot, mert ez igazán az ő személyére szabott feladat."
 (Thor - hazai bemutató: 2011. április)

 
Gyerekekkel és kutyákkal támad az új Paranormal Activity

 A tavalyi év legnagyobb horrorsikere, a Paranormal Activity filmtörténetet írt, hiszen mindössze 15 ezer dollárba került, és összesen több mint 193 milliót hozott a konyhára. Lehet ezt még űberelni? Az alkotók megpróbálták, mert a második részben már gyerekekért és kutyákért is aggódhatnak a nézők, és tudjuk, hogy ez mindig nyerő, bár horrorfilmben viszonylag ritkán folyamodnak ehhez a fogáshoz.
  A Paranormal Activity abban a tekintetben is figyelemre méltó produkció, hogy viszonylag szerény reklámkampány mellett aratott hatalmas sikert, azaz a nézők suttogó propagandája segítette győzelemre. A Paramount stúdió idén már tudatosan alkalmazza a módszert: a rajongók az interneten szavazhatnak arra, hogy az ő városukban egy nappal korábban tartsák az Újabb parajelenségek premierjét. A legtöbb szavazatot kapott városokba hamarabb érkezik a film, a belépés ingyenes, s a nézőket ingyenkóla és -kukorica várja. Majd ezt önthetik hirtelen egymásra, ha a vásznon látottak miatt kitöri őket a frász.
 (Paranormal Activity 2 - hazai bemutató: 2010. október 21.)

 

Megan Fox féltékenyen nézi majd a Trasformers 3-at

 Annak idején nagy port vert fel a hír, hogy kitették Megan Foxot a Transformers-szériából, hiszen az első két résznek ő volt a női főszereplője. A fiatal színésznő nem sértődött meg, és nagy lelkesen készül, hogy majd megnézi a Trasformers 3-at, bár elismeri, vegyes érzések kavarognak benne. „Kíváncsi vagyok rá, de fura érzés lesz azt látni, hogy nem én menekülök a robotok elől - vallja be Megan. - Amiatt pedig kicsit féltékeny is vagyok, hogy Shia LaBeouf nem velem csókolózik majd, hanem valaki mással, aki az én farmeremben, pólómban van, és az én sminkemet viseli."
 Megan hozzátette: utódja, Rosie Huntington Whiteley angol modell azért kicsit másképp fog működni, mint ő. „Rosie 180 centi magas, tehát nem pont az én méretem, és Shiának is kicsit nyújtózkodnia kell majd a közös jeleneteikben."
 Megan Fox egyébként nem maradt munka nélkül, amióta kiesett a Transformersből: ő lett az Armani fehérneműkollekciójának arca, mert az ősz mester régóta nagy tisztelője.
 (Transformers 3. - hazai bemutató: 2011. június 30.)


 


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow SzinesContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player