nullElkĂ©szĂtĂ©si idõ: gyakorlattĂłl fĂĽggõen kb. másfĂ©l Ăłra. (Max. 3 nap)
Hozzávalók két személyre.
ĂzlĂ©s szerint 3 - 4 sör, vagy/Ă©s 2 dcl. hubi kevĂ©s sötĂ©t vagy világos-barna rántást Ă©s sok sört kĂ©szĂtĂĽnk izlĂ©s szerint mĂ©g egy kis sör csipetnyi fĂ©lkĂ©sz kozma ĂzlĂ©s szerint három evõkanál sĂł, porcukor, vagy valami más fehĂ©r egy-kĂ©t-kilenc szakácskönyv 15 dekányi fõzõ- lángolt- ill. sĂĽlt- vagy estleg fõttkolbász nyersen 3 db löncskonzerv (biztonsági tartalĂ©k) 2 - 8 lábas, fazĂ©k vagy serpenyõ-edĂ©ny gyakorlattĂłl Ă©s tisztaságtĂłl fĂĽggõen 1 spachli (ha vĂ©letlenĂĽl lenne tiszta fakanál, az is megteszi) 1 levĂ©l seduxen, jĂłd, ragtapasz, Ărix, harapĂłfogĂł telefon (programozhatĂł legyen, mert Ă©gett kĂ©zzel könnyebb egy gombot megnyomni), Más nem. Ja, Ă©s egy rezsĂł. Más már nem. Ja, Ă©s 3 - 45 db tojás esetleg
ElkĂ©szĂtĂ©s:
1. Bontsunk fel egy sört. 2. BõsĂ©gesen reggelizzĂĽnk meg. (Ăśres gyomorral nem lehet jĂłl reggelit fõzni.) 3. Jöhet a következõ sör. Meg egy hu... bbi. 4. A szalonnát elkezdjĂĽk sĂĽtni. A tojásokat vĂ©konyan meghámozzuk, Ă©s a munkaasztalt ĂĽgyesen megbillentve belecsorgatjuk egy elõre alákĂ©szĂtett lábaskába. Ahogy a többi hozzávalĂłval bõvĂtjĂĽk, Ăşgy derĂĽl fĂ©ny az ideális edĂ©ny mĂ©retĂ©re. (MegjegyzĂ©s: ideális edĂ©nymĂ©ret nincs!) 5. TegyĂĽk fĂ©lre az Ă©gett szalonnát Ă©s keressĂĽk meg a sö... kolbászt. (Ăšjság mellett a másik szatyorban! Tudod, ami a csomagtartĂłban volt mielõtt a szerelõ elvitte a kocsit.) 6. MĂg fellapozzuk a szakácskönyvet Ă©s lenyelĂĽnk egy ampullával, a zsĂrban fonnyasztott gombát megdinsztelhetjĂĽk. (Értelmezõ szĂłtár I. / 231. old.) 7. VĂ©gĂĽl is gomba nĂ©lkĂĽl sokkal jobb. 8. (Nem kĂ©ne egy Ăşjabb sör?!) Akáco súúúúúúút... keressĂĽk meg a lábost a kicsontozott tojásfehĂ©rjĂ©kkel. 9. Ă“vatosan felverjĂĽk... a szomszĂ©dasszonyt. 10. MĂg õ mosogat, meg összeĂĽt valamit, hĂvjunk festõt. Letofonon. IzĂ©, tofemo... tefomo... telefonon. 11. EgyĂşttal rendelhetĂĽnk pizzát is, nem? Sokkal egĂ©szsĂ©gesebb. És jobb! 12. KĂĽlönben is, ki nem állhatom a tojást.
|
Hozz�sz�l�sok Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor hozz�sz�lhat a t�m�hoz!