Egyéb hír
Mit vegyek fel? 2012-es tavaszi, nyári trendek
Amint azt New York-ban, Milánó-ban, vagy éppen London-ban láthattuk 2012 tavaszán, nyarán nélkülözhetetlenek lesznek minden női ruhatárból a pasztell árnyalatú vagy éppen virágmintás ruhadarabok, kiegészítők.
Az esztergályos bácsi
Szenzációs ősmajomfogak Rudabányáról
Ingyenes Office csomagot dob piacra a Microsoft
Ilyen még nem volt az autópiacon!
Lehet-e Magyarországnak Forma-1-es csapata?
Hírek
Szegedi hírek
Vízilabda ob I - Molnár Tamásék Diapolo Szeged VE néven folytatják
Külföldi hírek
Megismételt polgármester-választást tartanak Kosovska Mitrovicában
Kék hírek
Együtt-PM-tiltakozás - Négy embert állítottak elő
Programajánló
Május 2022
H K S C P S V
2526272829301
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Hírfolyam
14:42 
Csongrád megyében is támogatják a Mintamenza program terjedését
14:41 
Ukrán válság - Az oroszok hajók elsüllyesztésével foglyul ejtették az ukrán flotta egy részét
14:40 
Ukrán válság - Orosz lap: Viktor Janukovicsot állítólag infarktussal kórházban kezelik
14:38 
Versenyuszoda épül Gödöllőn
14:36 
Ukrán válság - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelőit
13:44 
Diszkótragédia - Fenntartotta a korábbi jogerős ítéletet a Kúria a West Balkán-ügyben
Szeged
Szegedi hírek
Bőrgyógyászati távkonzultációs rendszert fejlesztettek Szegeden
Színházi világnapi programok Szegeden
Elfogadták szegedi önkormányzat 2014-es költségvetését
FIGYELEM! MENETREND MÓDOSÍTÁS!
Választás 2014 – Botka: az Orbán-kormány leváltható
Magazin
Uccai dumák
Hollywoodi világvége
Játék
Kivirágzás vezényszóra
Autók
Elia: Első tuningcsomag az új Renault Cliohoz
Egyéb hír Egyéb hír
A 10 legnépszerűbb és legkeresettebb kiberbiztonsági állás az online kaszinóiparban
Munkatársunktól   2021 October 29, Friday  

A szerencsejáték jelentős globális iparág, amely az elmúlt évtizedekben drámaian növekedett.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF
Ami az online kaszinókat illeti, minden nap sok új bukkan fel, és néhányuk jól ismert új játékok indításáról. Az iparág bővülése javította az érintett országok gazdasági körülményeit, több ezer munkahelyet teremtve.

Például Magyarországon és a hozzá hasonló országokban megfigyelhető az online kaszinók számának növekedése, az emberek pedig mind több időt töltenek fogadással és játékkal a globális lezárások miatt.
Az online kaszinó oldalak weboldalára látogatva a legjobb magyar online kaszinókról tájékozódhat, és többek között arról is, hogyan lehet online kaszinójátékokat játszani nemID nélkül. A weboldal szakértői olyan, hiteles online kaszinó listát állítottak össze, amelyekben kényelmesen és biztonságosan lehet kaszinójátékokat játszani nemID nélkül is.

Az online casino oldalak jóval többet nyújt, mint puszta szórakozási lehetőséget. Napi szinten dollármilliárdok forognak készpénzes tranzakciókon keresztül fogadások és jutalmak kiosztása formájában. A jelentős mértékű globális pénzforgalom miatt a kiberbiztonság jelentős odafigyelésre ad okot az online kaszinóipar számára.

A hackelés és a kibertámadások számának növekedésével a kaszinócégek képzett személyeket keresnek csapatukba. Ennek eredményeként egyre többen jelentkeznek online kiberbiztonsági tanfolyamokra, hogy a cégek segítségére legyenek biztonságuk javításában.

Ebben a cikkben szerzőnk, Bertram Winberg a tíz legfontosabb kiberbiztonsági munkakört tekinti át, amelyek közül érdemes lehet válogatni a pályakezdőknek és a tapasztaltabbaknak egyaránt. Kövesse őt további hasonló tartalmakért!

Security Systems Administrator

A biztonsági rendszer adminisztrátor felelős a vállalat biztonsági infrastruktúrájáért, beleértve a különböző biztonsági rendszerek, például az adatok és a hálózat biztonságának telepítését, karbantartását és hibaelhárítását. Gyakran részt vesz a szervezeti biztonsági folyamatok fejlesztésében is. A feladatra való jelentkezés alapkövetelménye a számítástechnikai végzettség megszerzése.

Cyber Security Engineer

A kiberbiztonsági mérnök felelőssége, hogy futtassa a rendszer tesztjeit a biztonsági problémákra, és frissítéseket és javításokat szállítson azok kezelésére. Ez magában foglalja annak ellenőrzését és garantálását is, hogy a kaszinó fizetési platformjai mentesek-e a hibáktól.

Security Specialist

A biztonsági specialista fő feladata a kaszinó szoftverének és biztonsági hálózatának védelme. A munkakör belső és külső biztonsági auditokat és sebezhetőségi ellenőrzéseket, kockázatelemzéseket és biztonsági értékeléseket foglal magában.

Senior Security Researcher

Egy senior biztonsági kutató vizsgálja és elemzi a nyílt forráskódú biztonsági réseket, és kiváló minőségű biztonsági adatokat szolgáltat a szoftver sebezhetőségi kutatásaiból. Emellett segít új ötletek és prototípusok kifejlesztésében azáltal, hogy felderítési és javítási útmutatást nyújt.
IT Security Professional

Az IT-biztonsági szakember feladata a hálózati biztonság kezelése, különösen a potenciálisan súlyos nehézségekkel való megbirkózáshoz szükséges biztonsági keretek fejlesztése szempontjából.

Általában részt vesz a rendszer karbantartásában, a biztonsági ellenőrzésekben, hibák azonosításában, és naplókat hoz létre az esetleges balesetek nyomon követésére. Felvételkor a munkaadók mérnöki vagy számítástechnikai végzettségű jelölteket keresnek.

Cyber Defense Analyst

Egy kibervédelmi elemző a fenyegetések mérséklése érdekében számos kibervédelmi eszközből származó adatok felhasználásával értékeli a környezetükben bekövetkező eseményeket. Emellett időben felderíti és elemzi a lehetséges támadásokat/behatolásokat, figyelmeztet rájuk, és figyelemmel kíséri és elemzi a rendszert, hogy észlelje a rosszindulatú tevékenységeket.

Forensics Analyst/Investigator

A számítógépes bűnözés az igazságügyi szakértők figyelmének középpontjában áll. Kötelesek őrizni nyomozásuk aprólékos nyilvántartását, és gyakran járnak tanúskodni a bíróságra. Ez a helyzet rendkívüli óvatosságot igényel a bizonyítékok kezelése és az első válaszadók edukálása során, hogyan kell kezelni az elektronikus bizonyítékokat, például számítógépeket, merevlemezeket és hordozható eszközöket.

Security Auditor

A biztonsági ellenőr szerepe olyan, mint bármely más könyvvizsgálóé. A munkakör magában foglalja a vállalat biztonsági rendszereinek átvizsgálását annak érdekében, hogy megvédje azt a rosszindulatú hackerektől. Ahhoz, hogy megértsék pozíciójukat és felelősségüket, ezeknek a szakértőknek részt kell venniük egy kiberbiztonsági audit tanfolyamon.

Incident Responder

A biztonsági eseményekre való válaszadók értékes emberi erőforrásai a vállalatoknak, és jellemzően olyan személyek, akik elvégezték a kiberbiztonsági incidensek elhárításának tanúsítását. Feladatuk a fenyegetések gyors kezelése és a megfelelő óvintézkedések megtétele a jövőbeli problémák megelőzése érdekében.

Cyber-Security Architect

A kiberbiztonsági építész magas rangú szakember, aki felelős a szervezet számítógépes és hálózati biztonsági infrastruktúrájának tervezéséért, kivitelezéséért, teszteléséért, megvalósításáért és karbantartásáért. Fő szerepük a vállalat biztonsági stratégiájának és infrastruktúrájának összehangolása az általános üzleti és technológiai stratégiával. A pozíció szükségessé teszi a munkáltató üzleti tevékenységének és a műveletek végrehajtásához használt technológiák részletes áttekintését.


Konklúzió

A digitális ipar mozgatórugója napjainkban többek között a globális szerencsejáték-ipar növekedése, az online platformok egyre szélesebb körű elterjedése révén - ide értve a nyerőgépeket, bingót, kártyajátékokat, és számos egyéb népszerű játékot, amelyet ügyfeleiknek kínálnak világszerte. Mindez lehetővé teszi, hogy az online szerencsejáték-cégek komoly karriert kínáljanak a különböző kvalitású szakembereknek. Feltétlenül tekintse át a fenti kiberbiztonsági pozíciókat, ha azt fontolgatja, hogy emellett a hosszú távú és növekvő iparág mellett szeretné letenni a voksát. 


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow A 10 legnépszerűbb és legkeresettebb kiberbiztonsági állás az online kaszinóiparbanContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player