ProgramajĂĄnlĂł
Mïżœjus 2024
H K S C P S V
29301 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hïżœnapban
HĂ­rfolyam
14:42 
Csongråd megyében is tåmogatjåk a Mintamenza program terjedését
14:41 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Az oroszok hajĂłk elsĂŒllyesztĂ©sĂ©vel foglyul ejtettĂ©k az ukrĂĄn flotta egy rĂ©szĂ©t
14:40 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Orosz lap: Viktor Janukovicsot ĂĄllĂ­tĂłlag infarktussal kĂłrhĂĄzban kezelik
14:38 
Versenyuszoda Ă©pĂŒl GödöllĂ”n
14:36 
Ukrån vålsåg - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelÔit
13:44 
DiszkĂłtragĂ©dia - Fenntartotta a korĂĄbbi jogerĂ”s Ă­tĂ©letet a KĂșria a West BalkĂĄn-ĂŒgyben
Szeged
Szegedi hĂ­rek
Vízilabda ob I - Molnår Tamåsék Diapolo Szeged VE néven folytatjåk
SzĂ­nhĂĄzi vilĂĄgnapi programok Szegeden
Balett és fantasztikus vígjåték a Szegedi Nemzeti Színhåz mårciusi mûsorån
FIGYELEM! MENETREND MÓDOSÍTÁS!
Elindult az utastĂĄjĂ©koztatĂł-rendszer tesztĂŒzeme a szegedi megĂĄllĂłkban
Magazin
Uccai dumĂĄk
JégesÔ, vilågvége
Jåték
Kivirågzås vezényszóra
AutĂłk
Bugatti EB110 SS gumifĂŒstölĂ©s
KĂŒlföld KĂŒlföld
SzakĂ©rtĂ”k szerint Medvegyev illĂșziĂłkat kerget ĂĄllamfĂ”i ĂșjravĂĄlasztĂĄsĂĄnak esĂ©lyeirĂ”l
MTI   2013 January 24, Thursday  

(MTI) - Dmitrij Medvegyev illĂșziĂłkat kerget, amikor azt gondolja, hogy Vlagyimir Putyin utĂĄn ismĂ©t visszakerĂŒlhet az ĂĄllamfĂ”i szĂ©kbe - Ă­gy gondoljĂĄk az orosz kormĂĄnyfĂ” davosi megnyilatkozĂĄsait elemzĂ” politikai szakĂ©rtĂ”k, akiknek vĂ©lemĂ©nyĂ©t ...
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

(MTI) - Dmitrij Medvegyev illĂșziĂłkat kerget, amikor azt gondolja, hogy Vlagyimir Putyin utĂĄn ismĂ©t visszakerĂŒlhet az ĂĄllamfĂ”i szĂ©kbe - Ă­gy gondoljĂĄk az orosz kormĂĄnyfĂ” davosi megnyilatkozĂĄsait elemzĂ” politikai szakĂ©rtĂ”k, akiknek vĂ©lemĂ©nyĂ©t csĂŒtörtökön közölte a Nyezaviszimaja Gazeta cĂ­mĂ» orosz lap.

    Medvegyev a davosi VilĂĄggazdasĂĄgi FĂłrumon egyebek között kijelentette, soha sem zĂĄrta ki a lehetĂ”sĂ©get, hogy Ășjra induljon majd az elnökvĂĄlasztĂĄson.
    ".. rajtam mĂșlik majd Ă©s termĂ©szetesen azon, hogy alakul azon erĂ”knek a politikai sorsa, amelyek ma hatalmon vannak" - mondta Medvegyev szerdĂĄn a Bloomberg hĂ­rĂŒgynöksĂ©g ĂșjsĂĄgĂ­rĂłinak kĂ©rdĂ©sĂ©re. Azt is hozzĂĄtette ugyanakkor, hogy 2018-ban nem fog ringbe szĂĄllni Vlagyimir Putyinnal szemben. "Azt gondolom, hogy nem lenne helyes. Nem lehetsĂ©ges. Egy Ă©s ugyanazon politikai erĂ”höz tartozunk, minek kelnĂ©nk versenyre egymĂĄssal?"- idĂ©zte az orosz kormĂĄnyfĂ”t a Nyezaviszimaja Gazeta.
    A fĂŒggetlen lapnak nyilatkozĂł politolĂłgusok szerint az utĂłbbi idĂ”ben gyakran bĂ­rĂĄlt orosz miniszterelnök ezzel a kijelentĂ©sĂ©vel nem csak a Nyugatnak, de az orosz elitnek is azt igyekezett bizonyĂ­tani, hogy nem egy "bĂ©na kacsa", azaz nem egy hatalmĂĄt vesztett politikus.
    Dmitrij Medvegyev 2008-2012 között vĂĄltotta Vlagyimir Putyint az ĂĄllamfĂ”i poszton, majd tavaly mĂĄjusban ismĂ©t Putyin kerĂŒlt az elnöki szĂ©kbe, 2000 Ă©s 2004 utĂĄn harmadszor.
    Tavaly måjustól novemberig tíz szåzalékpontot csökkent Dmitrij Medvegyev népszerûsége, sÔt, szakértÔi körökben az utóbbi idÔben megerÔsödött a feltételezés, hogy a politikus tåvozik a kormånyfÔi posztról.
    A cikk szerzĂ”je szerint Medvegyevet joggal aggaszthatja az ĂĄltala vezetett kormĂĄnyzĂł pĂĄrt, az EgysĂ©ges OroszorszĂĄg sorsa, ugyanis a Putyin ĂĄltal 2011-ben Ă©letre hĂ­vott NĂ©pfront könnyen ĂĄtalakulhat egy olyan szervezettĂ©, amely a nĂ©pszerĂ»sĂ©gĂ©t veszĂ­tĂ” kormĂĄnypĂĄrtot Ășgymond lenyeli a következĂ” parlamenti vĂĄlasztĂĄsok elĂ”tt.
    Gleb Pavlovszkij, a HatĂ©kony politika nevĂ» orosz alapĂ­tvĂĄny vezetĂ”je szerint Dmitrij Medvegyev mĂ©g mindig abban az illĂșziĂłba ringatja magĂĄt, hogy a Putyinnal valĂł 2011-es megĂĄllapodĂĄs szerint a vĂĄlasztĂłk vĂ©lemĂ©nyĂ©t figyelmen kĂ­vĂŒl hagyva elnököt csinĂĄlnak belĂ”le 2018-ban.
    "OroszorszĂĄgban gyenge a kormĂĄny, amellyel Putyin folyamatosan elĂ©gedetlen, lehet, hogy Ă­gy ĂĄll bosszĂșt amiatt, hogy Medvegyev az elnöki ciklusa alatt valamifĂ©le tĂĄmadĂĄsokat intĂ©zett ellene" - vĂ©li Pavlovszkij, aki szerint az orosz ĂĄllamfĂ” bizalmatlan kormĂĄnyfĂ”jĂ©vel szemben.
     Igor Bunyin politológus egyenesen tragikusnak nevezi az orosz kormånyfÔ sorsåt. Szerinte tavaly augusztusban nem kellett volna Medvegyevnek megadnia magåt és lemondani az ållamfÔi székrÔl. Måra semmilyen tåvlati lehetÔsége sem maradt, hogy politikai szereplÔ maradjon.


Hozzïżœszïżœlïżœsok Kedves Olvasïżœ! Jelentkezzen be ïżœs akkor hozzïżœszïżœlhat a tïżœmïżœhoz!



Webradio.hu - Szegedi, orszïżœgos ïżœs sport hïżœrek a nap 24 ïżœrïżœjïżœban!:HĂ­rek



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player