Buli
Progressive Sun április 25.-én
ImageÚjabb hónap, újabb Progressive Sun az elektronikus zene szerelmeseinek! 2009. április 25.-én 23:00-tól a volt Tisza Gyöngyében.
Bastian
HunDeep
DOMYAN
The Freak Factory
PEAT
Magazin
Mozi hírek
Mozi hírek - 2010. szeptember 15.
Zenei hírek
Gitárprímás Szegeden
Uccai dumák
Az ítélet rád méretett
Jegyzet
Megváltó halál
Webrádió Klub
A szegedi fociról csetelünk
Bulvár
Kreatív drogcsempészeket fogtak Barcelonában
Játék
Kivirágzás vezényszóra
Autók
Ezentúl Bugatti Veyronnal is üldözik a bűnt Dubaiban
Programajánló
Május 2019
H K S C P S V
29301 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hónapban
Hírfolyam
14:42 
Csongrád megyében is támogatják a Mintamenza program terjedését
14:41 
Ukrán válság - Az oroszok hajók elsüllyesztésével foglyul ejtették az ukrán flotta egy részét
14:40 
Ukrán válság - Orosz lap: Viktor Janukovicsot állítólag infarktussal kórházban kezelik
14:38 
Versenyuszoda épül Gödöllőn
14:36 
Ukrán válság - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelőit
13:44 
Diszkótragédia - Fenntartotta a korábbi jogerős ítéletet a Kúria a West Balkán-ügyben
Szeged
Szegedi hírek
Bőrgyógyászati távkonzultációs rendszert fejlesztettek Szegeden
Pingvinfiókák születtek a Szegedi Vadasparkban
Színházi világnapi programok Szegeden
Választás 2014 – Bajnai: áprilisban hosszú távra eldől, az ország merre halad tovább
Választás 2014 – Botka: az Orbán-kormány leváltható
Magazin
Zenei hírek
Gitárprímás Szegeden
Guano Apes a SZINpadon!
Uccai dumák
Változó világ
Bulvár
Visszavihetik Franciaországba Ophelie holttestét
Roma családokat fenyegettek Tapolcán
Játék
Testreszabott száguldozás
GTR2 - Nagyszerű autóverseny
Buli
DOMYAN
The Freak Factory
Autók
Ezentúl Bugatti Veyronnal is üldözik a bűnt Dubaiban
Gyüjtemény
WebKozmo
Piczil Márta: Nem véletlen az ősi szereposztás
Vajda Júlia: a férfiak szeretik irányítani a nőket
Relax
Futballmeccsen
A hőskor hősei 2
Buli Buli
Szegeden járt a tinikedvenc Zentai Márk
Szeri Marcell   2008 February 16, Saturday  
Image
Február 15-re hirdetett Valentin napot az egyik bevásárló központ, ahol kedvezmények mellett a fő attrakciót Zentai Márk koncertje jelentette a fiatalok számára, akik hangos örömújongással fogadták kedvencüket. Videó is!
  Hozzászólások 9 Nyomtat E-mail PDF
A Szeged Plázában vendégeskedett Zentai Márk, az aranytorkú énekes és a hazai tizenévesek jelenlegi elsőszámú kedvence.
Márk a romantika és a szerelem jegyében Valentin napra érkezett a megyeszékhelyre, igaz nem 14-én hanem 15-én, pénteken lépett fel a bevásárló komplexumban. A Valentin napi programot egyedülálló akciókkal tette vonzóbbá a Pláza vezetősége. A betérőket csinos hostess lányok fogadták és már a bejáratnál szórólapokkal tudatosították a gyanútlan érdeklődőkben, hogy a mai napon számos helyen kedvezőbb áron vásárolhatnak a Pláza egyes üzleteiben. Sőt a hazai üzletlánc is Valentin napot tartott élelmiszeripari egységében, így narancshoz vagy szerelmes levélhez is olcsóbban lehetett hozzájutni.
A fiatalok körében az akcióknál azonban messze népszerűbb volt a meghirdetett koncert, hiszen délután 3 órától Zentai Márk szórakoztatta, a szinte csak fiatalkorúkból álló nagyérdeműt.
A fürtös hajú sztárt számos lelkes tinédzser fogadta, akik hangos sikoltozással üdvözölték kedvencük minden egyes számát. Szinte lehetetlen volt a színpad közébe férkőzni az önkívületi állapotba került serdülő lányoktól. Az ifjú tehetségnél jelen pillanatban azonban csak egy lány a nyerő, hiszen ha híresztelések igazak, Márk kapcsolata komolyabbra fordult a szépséges Zimány Lindával. Az énekes egyébként a slágereiből választott csokrot adta át jelképesen a tiniknek. A mega sláger „Ments meg szerelem" mellett még számos dal csendült fel Márk előadásában, némelyiket angol nyelven prezentálta a fiatal popcsillag.
A fél playback koncertet hallgatva el kellett ismernem, hogy a népszerű zenész egyáltalán nem érdemtelenül gyűjtötte be „Az év felfedezettje" és „Az év hazai pop albuma" címet is az idei Fonogram díjátadón.
Aki esetleg nem tudott elmenni a „koncertre", annak szívből ajánljuk a helyszínen készített rövid videót és képeket.

Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!

linn dominika 2010 May 31, Monday, 20:47:27

létszives küldjél visza kerlek Szégyenli Szégyenli Szégyenli Szégyenli Szégyenli Szégyenli Szégyenli Szégyenli Szégyenli Szégyenli Szégyenli Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Kacsint Kacsint Kacsint Kacsint Kacsint Kacsint Kacsint Kacsint Kacsint Kacsint Kacsint Kacsint Kacsint Kacsint Hűvös vagy dögös Hűvös vagy dögös Hűvös vagy dögös Hűvös vagy dögös Hűvös vagy dögös Hűvös vagy dögös Hűvös vagy dögös Hűvös vagy dögös Hűvös vagy dögös Hűvös vagy dögös Hűvös vagy dögös Hűvös vagy dögös Hűvös vagy dögös Hűvös vagy dögös Hűvös vagy dögös Hűvös vagy dögös Hűvös vagy dögös Hűvös vagy dögös Hűvös vagy dögös Hűvös vagy dögös Hűvös vagy dögös Mosoly Mosoly Mosoly Mosoly Mosoly Mosoly Mosoly Mosoly Mosoly Mosoly Mosoly Mosoly Mosoly Mosoly Mosoly Mosoly Mosoly Mosoly Mosoly Mosoly Mosoly Forgó szemek Forgó szemek Forgó szemek Forgó szemek Forgó szemek Forgó szemek Forgó szemek Forgó szemek Forgó szemek Forgó szemek Forgó szemek Forgó szemek Forgó szemek Forgó szemek Forgó szemek Forgó szemek Forgó szemek Forgó szemek Szégyenli Kacsint Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás Felkiáltás

linn dominika 2010 May 31, Monday, 20:41:40

szia márk szeretném ha elküldenéd nekem a mencs meg szerelem cimü dalt : Szégyenli Ördögi, vagy nagyon őrült Ördögi, vagy nagyon őrült Sír, vagy nagyon szomorú Nevet Gúnyos Forgó szemek Nyil

kovács alexandra 2009 September 10, Thursday, 16:25:54

szia márk alexa vagyok itlakok csongrádon szeretlek

EGY FÖLDRE TÉVEDT ANGYAL 2009 July 21, Tuesday, 16:58:16

én 2-szer voltam márkon és még megyek ,de nagyon jó volt szereztem aláírást+fényképet nagyon jó volt nagyon jó a hangja Nagyon boldog Ł&Ł KIRÁLY VAGY MÁRKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog EGY FÖLDRE TÉVEDT ANGYAL PUSSZ!

Elli 2009 February 16, Monday, 16:38:05

azt én is szeretném tudni Bálint Kacsint Szégyenli Nagyon boldog

Bogi 2008 December 18, Thursday, 18:26:55

Én is találkoztam Márkal....és mielőtt elénekelte a Ments meg szerelem című számot,megkérdezte,h ki szerelmes...GúnyosÉS néhány oszt.társam hangosan elkezdett ráém mutogatni..meg ordítani h Bogi!Bogi!! ÉS mondta h jó összhoz a szerelmemmel...Szerintem nagyon közvetlen,rendes.Sajnos aláírást nem tudtam szerezni,de így is megérte!Mosoly (L)Márk(L)

Bálint 2008 November 19, Wednesday, 12:43:48

MI MÁRK EMAIL CÍME Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Kérdés Forgó szemek Forgó szemek Forgó szemek Forgó szemek Forgó szemek

edda 2008 October 26, Sunday, 10:43:24

itt én is voltam Nagyon boldog

alice 2008 May 08, Thursday, 20:40:26

kedvelem a Markot,eletemben eloszor talalkoztam vele Komadiban egy koncertjen.Nagyon szimpatikus es kozvetlen az emberekkel.Sok eloado tanulhatna tolle modorat illetoen,sztem nem hordja fenn az orrat meghat meg fiatal eljen szabadon es vidaman:) Gratulalok sikereidhez es remelem sikerul elmennem majd meg a koncertjeidre. Nagyon boldog

Hozzászólások száma: 9 


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow SzinesContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player