Habos mákos palacsinta
Munkatársunktól
2005 August 22, Monday
 Habos mákos palacsinta meggymártással megbolondĂtva...
|
 Az elkĂ©szĂtĂ©se a következõkĂ©ppen törtĂ©nik: Serpenyõben cukrot olvasztunk, (karamellizálunk), meggyborral felöntjĂĽk, friss, vagy fagyasztott meggyet, esetleg meggybefõttet teszĂĽnk hozzá. Az Ăgy kapott mártást vĂzben elõzõleg elkevert burgonyakemĂ©nyĂtõvel sĂ»rĂtjĂĽk. A mĂ©g jobb Ăz hatás elĂ©rĂ©se Ă©rdekĂ©ben baylies-zel meglocsoljuk. A habos mák töltelĂ©k elkĂ©szĂtĂ©se a következõ lĂ©pĂ©s. Egy edĂ©nybe tejszĂnt öntĂĽnk, puding porbĂłl kĂ©szĂtett sárgakrĂ©met , ĂzlĂ©s szerint cukrot Ă©s mákot adunk hozzá, majd tejszĂnhabot keverĂĽnk bele. A töltelĂ©ket az elkĂ©szĂtett palacsintákra kenjĂĽk, összetekerjĂĽk, tányĂ©rra helyezzĂĽk, Ă©s a mártással meglocsoljuk.
|
|
Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor egy kattint�ssal nyithat a cikkhez f�rumos t�m�t.
Hozz�sz�l�sok Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor hozz�sz�lhat a t�m�hoz!