Frankóságok
Karpaccso
ImageFrank Sándor ebben a részben fagyasztott bélszín szeleteket ajánl pesztós bazsalikomlevélen tálalva.
Karikába hajtott vaddisznoborda
Vadkacsacomb Pál szakácstól
Nyúlpecsenye Pál szakács módra
Õzgerinc Mátyás módra
Süllõ filé roston
Gasztro
Receptek
Epres csodák
KĂłstolĂł KommandĂł
Torkos csütörtök felemás érzelmekkel
Gasztro-folklĂłr
A február szépsege: a kocsonya
Programajánló
�prilis 2025
H K S C P S V
311 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
Ebben a h�napban
Törzsasztal
Frankóságok
Fogasfilé pórélevélben
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezsõ fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve.
Gasztro-folklĂłr
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyõi Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti elõadásában a fröccsrõl beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életérõl...
Frankóságok Frankóságok
Bárány kotlett
MunkatársunktĂłl   2005 September 06, Tuesday  
Image
Újabb receptekkel gazdagodott Törzsasztal rovatunk. EZen a héten Frank Sándor bárány kotlettet ajánl rozmaringos puliszkával, provence-i lecsóval tálalva.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Hozzávalók: bárány kotlett, cukkíni, padlizsán, paprika, újhagyma, paradicsom, olívabogyó, vöröshagyma.
A puliszka fele tej, fele víz hozzáadásával készül, teszünk hozzá egy evõkanál vajat, és reszelt parmezánt.
A bárány kotlettet forró serpenyõbe helyezzük, mindkét oldalát megsütjük, fûszerezzük.
Közben elkészítjük a Provence-i lecsót. A vöröshagymát finomra vágjuk, a cukkínit kockára daraboljuk. A vöröshagymát megpirítjuk, teszünk hozzá új hagymát, kockára vágott paprikát. Beletesszük a cukkínit, a fokhagymát, és miután a zöldség majdnem elkészült, egy kis vörösborral felöntjük. Teljesen visszaforraljuk, rozmaringot, fûszerkeveréket (kakukkfû, bazsalikom, oregánó) adunk hozzá. A paradicsomot és az olívabogyót a végén tesszük az eddigi zöldségekhez.
A tálalást a lecsóval kezdjük, a puliszkát gombócszerûen rakjuk a tetejére, majd a hús következik, melyet a zöldségekkel megszórunk.

És hogy hogyan kell mindezt elkészíteni? Nézze meg!


Hozz�sz�l�sok Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor hozz�sz�lhat a t�m�hoz!



Webradio.hu - Szegedi, orsz�gos �s sport h�rek a nap 24 �r�j�ban!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player