Fogas roston
Munkatársunktól
2005 August 22, Monday
 Fogas roston, zöldsĂ©ges pennĂ©vel kĂ©szĂtve, fokhagyma mártásban...
|
Kockára vágott szĂnes, trikolor (zöld, piros, sárga) paprikát, aprĂłra vágott cukkĂnit, fokhagymát egy serpenyõben megpirĂtunk. Snidlinggel, oregánĂłval ĂzesĂtjĂĽk. ĂŤzlĂ©s szerint zöldsĂ©geket párolunk hozzá, ami lehet brokkoli, sárgarĂ©pa, zöldborsĂł. Ezt a zöldsĂ©gkeverĂ©ket hozzáadjuk az elõbb megpirĂtott zöldsĂ©gekhez, sĂłzzuk, borsozzuk. A penne (tollhegy) tĂ©sztát megfõzzĂĽk. A fokhagyma mártáshoz fokhagymát aprĂłra vágunk, egy kevĂ©s vajon megpirĂtjuk, snidlinget, petrezselyemzöldet, fehĂ©r szárazbort adunk hozzá. A halat, a bõrĂ©vel lefelĂ© serpenyõbe helyezzĂĽk. A mártáshoz tejszĂnt öntĂĽnk, Ă©s fĂ©lbe vágott koktĂ©l paradicsomot teszĂĽnk. Tálaláskor a tĂ©sztára helyezzĂĽk a párolt zöldsĂ©geket, a halat a tetejĂ©re tesszĂĽk, Ă©s meglocsoljuk a fokhagymás mártással.
|
|
Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor egy kattint�ssal nyithat a cikkhez f�rumos t�m�t.
Hozz�sz�l�sok Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor hozz�sz�lhat a t�m�hoz!