Albertó csirkés gnocchija
-külsõ-
2004 October 07, Thursday
Az elkövetkezendőkben olyan recepteket ajánlunk itt a figyelmükbe, melyekkel -ha ez még nem történt meg- biztosan magukhoz láncolhatják partnerüket.
|
A Don Pepe pizzéria séfjének heti recept ajánlata, "Aki kapja, falja!" A vajat serpenyõben felhevítjük, a vékony csíkokra vágott csirkemellfilét lepirítjuk, sóval és fehérborssal ízesítjük. Tejjel és tejszínnel felengedjük, majd ezt követõen beforraljuk. Ízlés szerint hozzáadjuk az apróra darált márványsajtot. A külön sós vízben rózsáira szedett brokkolit szintén hozzáadjuk, ismét átforraljuk. Tálaláskor a külön kifõzött burgonyagnocchival összeforgatjuk. Hozzávalók 4 személyre: Gnocchi 2,5 kg | Brokkoli 0,8 kg | Vaj 0,3 kg | Tejszín 1 liter | Csirkemell 1 kg | Tej 1 liter | Márványsajt 0,6 kg | Só 0,05 kg, bors 0,01 kg | Nem tud főzni? Ezzel és más ételkülönlegességekkel várják a Don Pepe pizzériában a Szeged Plazaban.
|
|
Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor egy kattint�ssal nyithat a cikkhez f�rumos t�m�t.
Hozz�sz�l�sok Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor hozz�sz�lhat a t�m�hoz!