ProgramajĂĄnlĂł
Mïżœjus 2024
H K S C P S V
29301 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hïżœnapban
HĂ­rfolyam
14:42 
Csongråd megyében is tåmogatjåk a Mintamenza program terjedését
14:41 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Az oroszok hajĂłk elsĂŒllyesztĂ©sĂ©vel foglyul ejtettĂ©k az ukrĂĄn flotta egy rĂ©szĂ©t
14:40 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Orosz lap: Viktor Janukovicsot ĂĄllĂ­tĂłlag infarktussal kĂłrhĂĄzban kezelik
14:38 
Versenyuszoda Ă©pĂŒl GödöllĂ”n
14:36 
Ukrån vålsåg - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelÔit
13:44 
DiszkĂłtragĂ©dia - Fenntartotta a korĂĄbbi jogerĂ”s Ă­tĂ©letet a KĂșria a West BalkĂĄn-ĂŒgyben
Szeged
Szegedi hĂ­rek
PingvinfiĂłkĂĄk szĂŒlettek a Szegedi Vadasparkban
SzĂ­nhĂĄzi vilĂĄgnapi programok Szegeden
Balett és fantasztikus vígjåték a Szegedi Nemzeti Színhåz mårciusi mûsorån
FIGYELEM! MENETREND MÓDOSÍTÁS!
VĂĄlasztĂĄs 2014 – Botka: az OrbĂĄn-kormĂĄny levĂĄlthatĂł
Magazin
Uccai dumĂĄk
JégesÔ, vilågvége
Jåték
Kivirågzås vezényszóra
AutĂłk
MĂșzeumba kerĂŒlt az elsĂ”, 1898-ban kĂ©szĂŒlt Porsche
Közlekedés, közlekedési elÔrejelzés Közlekedés, közlekedési elÔrejelzés
Gondot okoz a havazĂĄs ZalĂĄban Ă©s BaranyĂĄban is
FĂŒggetlen HĂ­rĂŒgynöksĂ©g   2010 March 10, Wednesday  

JelentĂ”s fennakadĂĄsokat okoz a hĂł Zala Ă©s Baranya megyĂ©ben is. Árokba csĂșszott kocsik Ă©s elakadt kamionok - szerda estig többnyire ilyen esetekhez hĂ­vtĂĄk a zalai tĂ»zoltĂłkat, összesen tizenhĂ©tszer.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF
A dĂ©li hatĂĄrszĂ©len estig 6-8 centimĂ©ternyi hĂł esett, az 58-as fĂ”Ășton PogĂĄny Ă©s SzalĂĄnta tĂ©rsĂ©gĂ©ben az egyre Ă©lĂ©nkebb szĂ©l okoz hóåtfĂșvĂĄsokat.

A Zala megyei tĂ»zoltĂłkat 17 esetben riasztottĂĄk mĂ»szaki mentĂ©shez szerdĂĄn: autĂłk csĂșsztak ĂĄrokba, Ă©s több kamion is elakadt. A 86-os fĂ”Ășton RĂ©dics közelĂ©ben kĂ©t kamion karambolozott, emiatt rövid ideig ĂștzĂĄr volt. Kora este a bagoli emelkedĂ”nĂ©l volt dolguk a tĂ»zoltĂłknak, itt a hĂł miatt több kamion elakadt. A bajba kerĂŒlt jĂĄrmĂ»veket tĂ»zoltĂłautĂłk segĂ­tsĂ©gĂ©vel vontattĂĄk fel az emelkedĂ”n - mondta a Zala Megyei KatasztrĂłfavĂ©delmi IgazgatĂłsĂĄg ĂŒgyeletese, aki hozzĂĄtette: 4 tĂ»zesethez is hĂ­vtĂĄk Ă”ket. A riasztĂĄsok szĂĄma azonban estĂ©re csökkent, mivel egyre kevesebb jĂĄrmĂ» közlekedik az utakon. Zala megyĂ©ben egyĂ©bkĂ©nt mĂĄr szerda reggel Ăłta esik a hĂł, a fĂ”utak többfelĂ© latyakosak, a mellĂ©kutak egy rĂ©szĂ©t pedig hĂł borĂ­tja.

A dĂ©li hatĂĄrszĂ©len estig 6-8 centimĂ©ternyi hĂł esett, mĂ­g az 58-as fĂ”Ășton, a Baranya megyei PogĂĄny Ă©s SzalĂĄnta tĂ©rsĂ©gĂ©ben az egyre Ă©lĂ©nkebb keleti szĂ©l okoz hóåtfĂșvĂĄsokat, amelyeket folyamatosan hĂłekĂ©znek - tudta meg a FĂŒggetlen HĂ­rĂŒgynöksĂ©g Varga ZoltĂĄntĂłl, a Magyar KözĂșt regionĂĄlis ĂŒgyeletesĂ©tĂ”l. A közĂștkezelĂ” most körĂŒlbelĂŒl 40 munkagĂ©ppel takarĂ­tja a rĂ©giĂł fĂ”- Ă©s mellĂ©kĂștjait, de gondot okoz, hogy a vizes hĂł gyorsan rĂĄfagy a burkolatra. A rĂ©giĂłban nincs jĂĄrhatatlan Ășt, ĂĄm a mellĂ©kutak burkolata latyakos, sok helyen havas. A csĂșszĂłs utakon több baleset is törtĂ©nt. A 6-os Ășton SzentlĂ”rinc Ă©s SzigetvĂĄr között egy ĂŒzemanyagot szĂĄllĂ­tĂł tartĂĄlykocsiba csĂșszott egy autĂł, amelynek mindkĂ©t utasa - apa Ă©s fia - sĂșlyosan megsĂ©rĂŒlt.

Az 58-as Ășton a remĂ©nypusztai körforgalomnĂĄl törtĂ©nt hasonlĂł baleset, mĂ­g a 66-os Ășton a komlĂłi szerpentinen csĂșszott ĂĄrokba egy autĂł - ezekben a balesetekben nem sĂ©rĂŒlt meg senki. A havazĂĄs miatt rövid idĂ”re elakadt a Tisza VolĂĄn SzegedrĂ”l PĂ©csre tartĂł jĂĄrata az 57-es Ășton KozĂĄrmisleny Ă©s NagyĂĄrpĂĄd között, de vĂ©gĂŒl sikerĂŒlt kiszabadĂ­tani az utasokkal teli jĂĄrmĂ»vet a hĂł fogsĂĄgĂĄbĂłl. A Mecsekben akadozik a közlekedĂ©s: a helyi, hegyre közlekedĂ” buszjĂĄratok egy rĂ©sze nem megy vĂ©gig a vonalĂĄn. Az elĂ”rejelzĂ©sek szerint pĂ©ntek Ă©jfĂ©lig egyes helyeken akĂĄr 25 centimĂ©teres hĂł is eshet errefelĂ©.

Hozzïżœszïżœlïżœsok Kedves Olvasïżœ! Jelentkezzen be ïżœs akkor hozzïżœszïżœlhat a tïżœmïżœhoz!



Webradio.hu - Szegedi, orszïżœgos ïżœs sport hïżœrek a nap 24 ïżœrïżœjïżœban!:HĂ­rek



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player