ProgramajĂĄnlĂł
Mïżœjus 2024
H K S C P S V
29301 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hïżœnapban
HĂ­rfolyam
14:42 
Csongråd megyében is tåmogatjåk a Mintamenza program terjedését
14:41 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Az oroszok hajĂłk elsĂŒllyesztĂ©sĂ©vel foglyul ejtettĂ©k az ukrĂĄn flotta egy rĂ©szĂ©t
14:40 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Orosz lap: Viktor Janukovicsot ĂĄllĂ­tĂłlag infarktussal kĂłrhĂĄzban kezelik
14:38 
Versenyuszoda Ă©pĂŒl GödöllĂ”n
14:36 
Ukrån vålsåg - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelÔit
13:44 
DiszkĂłtragĂ©dia - Fenntartotta a korĂĄbbi jogerĂ”s Ă­tĂ©letet a KĂșria a West BalkĂĄn-ĂŒgyben
Szeged
Szegedi hĂ­rek
Vízilabda ob I - Molnår Tamåsék Diapolo Szeged VE néven folytatjåk
SzĂ­nhĂĄzi vilĂĄgnapi programok Szegeden
SzĂ­nhĂĄzi vilĂĄgnapi programok Szegeden
VĂĄlasztĂĄs 2014 – Bajnai: ĂĄprilisban hosszĂș tĂĄvra eldĂ”l, az orszĂĄg merre halad tovĂĄbb
FIGYELEM! MENETREND MÓDOSÍTÁS!
Magazin
Uccai dumĂĄk
MadagaszkĂĄr
Jåték
Kivirågzås vezényszóra
AutĂłk
Bugatti EB110 SS gumifĂŒstölĂ©s
Nemzetközi sport Nemzetközi sport
Négy között a Szeged Beton a LEN Kupåban
MunkatĂĄrsunktĂłl   2009 February 07, Saturday  
Image
Fantasztikus meccsen, szurkolĂłi hathatĂłs segĂ­tsĂ©gĂ©vel tovĂĄbbjutott a Szeged Beton fĂ©rfi vĂ­zipĂłlĂł gĂĄrdĂĄja a LEN KupĂĄban. HullĂĄmzĂł meccsen, bĂĄr a vĂ©gjĂĄtĂ©kban megint gyengĂ©lkedtek a mieink, vĂ©gĂŒl egy megmaradt a hĂĄromgĂłlos elĂ”nybĂ”l.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF


Többek szerint ezt a tovĂĄbbjutĂĄst mĂĄr ÚjvidĂ©ken eldönthette volna a Szeged Beton, hisz 10-6-ra vezetett, de ahelyett, hogy rĂĄtett volna egy lapĂĄttal engedte feljönni a szerbeket a medence mĂ©lyĂ©rĂ”l, s a vĂ©gĂ©n a nagyon fiatal Ă©s nagyon tehetsĂ©ges hazai gĂĄrda kiegyenlĂ­tett.


Érezte a hazai publikum, hogy segĂ­teni kell az övĂ©it, telthĂĄzas hĂĄtteret biztosĂ­tottak a fiĂșknak. VertĂ©k a dobokat, Ă»ztĂ©k, hajtottĂĄk a fiĂșkat, akik ezt meghĂĄlĂĄltĂĄk a lelkes szurkolĂłknak.

  • VĂ©lemĂ©nyek a meccsrĂ”l:

De ne rohanjunk annyira elÔre.

Randjics a vendĂ©gek legjobbja rögtön az elsĂ” elĂ”nyt gĂłlra vĂĄltotta, amire Wezselovszky kĂ©tszer is vĂĄlaszolt, szintĂ©n fĂłrbĂłl. Ezzel a hazai gĂłlzsĂĄk be is fejezte a gĂłlok gyĂĄrtĂĄsĂĄt, de szerencsĂ©re a fiatal vĂĄlogatott Török BĂ©la ragadta magĂĄhoz a marsall botot. ElĂ”bb elĂ”nybĂ”l szĂ©lrĂ”l, majd a mĂĄsodik negyed elejĂ©n kötĂ”ig kiemelkedve, ĂĄtlövĂ©sbĂ”l, akciĂłgĂłlt szerzett, s ellĂ©ptĂŒnk 4-1-re. Ekkor vĂ©dekezĂ©st vĂĄltott a Vojvodina. Kutya kemĂ©ny emberfogĂĄsukat kitoltĂĄk a kapujuk elĂ”l, Ă­gy a negyed vĂ©gĂ©ig mĂ©g emberelĂ”nyt sem tudtunk kicsikarni, VukszĂĄnovics kettĂ” Ă©s Ivisevics egy gĂłljĂĄval kiegyenlĂ­tettek. Amikor mĂĄr mindenki fĂ©lni kezdett, hogy ĂĄtveszik a vezetĂ©st. Kuncz TamĂĄs vĂĄgott egy hatalmas gĂłlt balszĂ©lrĂ”l, akciĂłbĂłl.

A nagyszĂŒnet utĂĄn a szerbek tovĂĄbb fokoztĂĄk a tempĂłt, elĂ”bb egyenlĂ­tettek Kovacsevics rĂ©vĂ©n, majd Kalinics elĂ”nygĂłlja utĂĄn mĂĄr nĂĄluk volt az elĂ”ny (5-6).


Török BĂ©la fĂłrbĂłl szĂ©lrĂ”l a kapufĂĄra lĂ”tte a labdĂĄt, ami Milos Korolija elĂ© pattant, Akit Ivosevics letarolt, s a jĂĄtĂ©kvezetĂ”k a vendĂ©gek tiltakozĂĄsa ellenĂ©re ötmĂ©terest Ă­tĂ©ltek, amit az addig halvĂĄnyan jĂĄtszĂł Varga TamĂĄs vĂĄgott be nagy nyugalommal. SĂ”t a negyed vĂ©ge elĂ”tt Vejzagics belĂ”tt szĂ©lrĂ”l egy fĂłrt, s mĂĄris 8-6 volt ide. A negyedik negyedet egy Varga Csuvi fĂłrgĂłl vezetett be, majd jött a szokĂĄsos „Betonos vĂ©gjĂĄtĂ©k"! Ez utĂłbbi miatt KĂĄsĂĄs ZoltĂĄn haja egyre fehĂ©rebb. A talĂĄlkozĂł elsĂ” gĂłljĂĄt lövĂ” Radnijics mĂ©g kĂ©tszer beköszönt, Ă­gy az utolsĂł mĂĄsodpercekig rĂĄghattuk a körmĂŒnket. De a lefĂșjĂĄskor 9-8-as hazai vezetĂ©st mutatott a tĂĄbla, Ă­gy a mieink, ha nehezen is, de bejutottak a LEN kupa legjobb nĂ©gy csapata közĂ©, aminĂ©l jobban csupĂĄn 1996-ban szerepelt, eddig a szegedi gĂĄrda, amikor is döntĂ”t jĂĄtszhatott. Hogy ezt meg tudja ismĂ©telni, s fĂ”leg, hogy ki ellen azt majd a jövĂ” dönti el. Minden esetre hĂ©tfĂ”n legalĂĄbb mĂĄr az ellenfelet tudni fogjuk.

 

 

 

Szeged Beton-Vojvodina 9-8 (3-1; 2-3; 3-2; 1-2)

Szeged, 600 nézÔ. Vezette: Bervoets (holland) és Taylan (török)

Szeged Beton: BAKSA- Vejzagics 1, KomlĂłsi, Lehmann, VARGA T. 2, Milos Korolija, Weszelovszky 2. Csere: TÖRÖK 2, Varga P., JuhĂĄsz, KUNCZ 1, MihajlĂł Korolija 1. EdzĂ”: KĂĄsĂĄs ZoltĂĄn.

Vojvodina: Marinkovics- Vapenszki, Kalinics, RANDIJICS 3, Filipovics, Cuk, VUKSZÁNOVICS 2. Csere: Dragics, Ivosevics 1, Kovacsevics 1, Ovuka, Milicsics. EdzÔ: Dejån Szatnojevics.

GĂłlok emberelĂ”nybĂ”l: 10/5 ill. 12/4. ÖtmĂ©teresbĂ”l: 1/1 ill. 0

KipontozĂłdott: Milos Korolija a 21. Ă©s KomlĂłsi a 25. percben illetve Cuk a 23.percben


Hozzïżœszïżœlïżœsok Kedves Olvasïżœ! Jelentkezzen be ïżœs akkor hozzïżœszïżœlhat a tïżœmïżœhoz!



Webradio.hu - Szegedi, orszïżœgos ïżœs sport hïżœrek a nap 24 ïżœrïżœjïżœban!:HĂ­rek



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player