Frankóságok |
---|
Újabb receptekkel gazdagodott Törzsasztal rovatunk. EZen a héten Frank Sándor bárány kotlettet ajánl rozmaringos puliszkával, provence-i lecsóval tálalva. |  |
|  |
|  |
|  |
|  |
|
Gasztro |
---|
 | Receptek |
|  | Kóstoló Kommandó |
|  | Gasztro-folklór |
|
Törzsasztal |
---|
Frankóságok |
---|
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezsõ süllõfilét készít sült zöldség körettel. | Gasztro-folklór |
---|
Barta László, az Algyõi Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti elõadásában a fröccsrõl beszél. |
|
Sztárinterjúk |
---|
Gyömbér László mesél életérõl... |
| |
Süllõ filé roston
Munkatársunktól
2005 August 22, Monday
 Süllõ filé roston, sült zöldségekkel tálalva...
|
A zöldségeket felszeleteljük, forró olajos serpenyõben roppanósra sütjük. Sülés közben a zöldségeket sózzuk, borsozzuk. A süllõ filét a bõrével lefelé helyezzük a serpenyõbe és készre sütjük. Tálaláskor a halat a zöldségek tetejére helyezzük, majd olvasztott vajjal meglocsoljuk.
|
|
Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor egy kattint�ssal nyithat a cikkhez f�rumos t�m�t. |
Hozz�sz�l�sok Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor hozz�sz�lhat a t�m�hoz!