ProgramajĂĄnlĂł
ïżœprilis 2024
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Ebben a hïżœnapban
HĂ­rfolyam
14:42 
Csongråd megyében is tåmogatjåk a Mintamenza program terjedését
14:41 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Az oroszok hajĂłk elsĂŒllyesztĂ©sĂ©vel foglyul ejtettĂ©k az ukrĂĄn flotta egy rĂ©szĂ©t
14:40 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Orosz lap: Viktor Janukovicsot ĂĄllĂ­tĂłlag infarktussal kĂłrhĂĄzban kezelik
14:38 
Versenyuszoda Ă©pĂŒl GödöllĂ”n
14:36 
Ukrån vålsåg - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelÔit
13:44 
DiszkĂłtragĂ©dia - Fenntartotta a korĂĄbbi jogerĂ”s Ă­tĂ©letet a KĂșria a West BalkĂĄn-ĂŒgyben
Szeged
Szegedi hĂ­rek
Vízilabda ob I - Molnår Tamåsék Diapolo Szeged VE néven folytatjåk
SzĂ­nhĂĄzi vilĂĄgnapi programok Szegeden
SzĂ­nhĂĄzi vilĂĄgnapi programok Szegeden
FIGYELEM! MENETREND MÓDOSÍTÁS!
VĂĄlasztĂĄs 2014 – Botka: az OrbĂĄn-kormĂĄny levĂĄlthatĂł
Magazin
Uccai dumĂĄk
Ma mår tudom, szeretnék olyan lenni
Jåték
Kivirågzås vezényszóra
AutĂłk
EzentĂșl Bugatti Veyronnal is ĂŒldözik a bĂ»nt Dubaiban
KĂŒlföld KĂŒlföld
Ukrajnai tĂŒntetĂ©sek - Klicsko ĂĄtmeneti tĂ»szĂŒnetre vette rĂĄ a feleket
MTI   2014 January 23, Thursday  

(MTI) - Vitalij Klicsko ukrĂĄn ellenzĂ©ki vezetĂ” csĂŒtörtökön rĂĄvette a rohamrendĂ”röket Ă©s a velĂŒk szemben ĂĄllĂł tĂŒntetĂ”ket, hogy ĂĄtmenetileg - az ellenzĂ©k Ă©s az ĂĄllamfĂ” közötti tĂĄrgyalĂĄsok idejĂ©re - szĂŒntessĂ©k be az egymĂĄs elleni tĂĄmadĂĄsokat. Az ÜtĂ©s (UDAR) pĂĄrt elnöke elĂ”bb a belĂŒgyi alakulatok tagjaival beszĂ©lt, hogy ne lĂ”jĂ©k a tĂŒntetĂ”ket, Ă©s ne vessenek be tömegoszlatĂł grĂĄnĂĄtokat. EzutĂĄn a tĂŒntetĂ”khöz ment, akiket szintĂ©n sikerĂŒlt rĂĄbeszĂ©lnie, hogy ĂĄtmenetileg szĂŒntessĂ©k be a rendĂ”rök elleni tĂĄmadĂĄsaikat. Klicsko elmondta a tĂŒntetĂ”knek, hogy követeli a januĂĄr 16-ĂĄn elfogadott jogsĂ©rtĂ” törvĂ©nyek megsemmisĂ­tĂ©sĂ©t, a kormĂĄny menesztĂ©sĂ©t, kĂŒlönösen Vitalij Zaharcsenko belĂŒgyminiszter levĂĄltĂĄsĂĄt Ă©s rendkĂ­vĂŒli parlamenti vĂĄlasztĂĄsok kiĂ­rĂĄsĂĄt. Kijev belvĂĄrosĂĄban most viszonylagos nyugalom van, egyik oldal sem tĂĄmad. A tervek szerint dĂ©lutĂĄn folytatjĂĄk a vĂĄlsĂĄg rendezĂ©sĂ©t cĂ©lzĂł, elĂ”zĂ” nap megkezdett tĂĄrgyalĂĄsokat az ellenzĂ©k vezetĂ”i Viktor Janukovics elnökkel. SzerdĂĄn a megbeszĂ©lĂ©seken nem sikerĂŒlt megĂĄllapodĂĄst elĂ©rniĂŒk. A talĂĄlkozĂł utĂĄn Klicsko a tĂŒntetĂ”k elĂ”tt leszögezte: az elnök egy nap haladĂ©kot kap, hogy vĂĄlaszoljon az ellenzĂ©k követelĂ©seire. Arra az esetre, ha az elnök erre nem hajlandĂł, Klicsko jelezte: "akkor tĂĄmadĂĄsba megyĂŒnk ĂĄt". Közben a belĂŒgyminisztĂ©rium sajtĂłszolgĂĄlata közölte, hogy a mĂșlt vasĂĄrnap Ăłta tartĂł kijevi zavargĂĄsokban valĂł rĂ©szvĂ©telĂ©rt mostanĂĄig 73 szemĂ©lyt vettek Ă”rizetbe, körĂŒlĂŒk 21-et helyezett a bĂ­rĂłsĂĄg elĂ”zetes letartĂłztatĂĄsba. CsĂŒtörtöki hĂ­rek szerint a tĂŒntetĂ”k Ășjabb katapultot Ă©pĂ­tettek a korĂĄbbi nem mĂ»ködĂ”, rĂĄadĂĄsul kĂ©sĂ”bb a rohamrendĂ”rök ĂĄltal lerombolt gĂ©pezet helyett. A mostani jĂłval kisebb, mint a korĂĄbbi hĂĄrom mĂ©ter magas faszerkezet, Ă©s inkĂĄbb egy ĂłriĂĄs csĂșzlihoz hasonlĂ­t. KĂ©szĂ­tĂ”i szerint sokkal könnyebb vele lĂ”ni, Ă©s biztosabb, hogy nem mond csĂ”döt. Az Ășj katapultot mĂ©g nem prĂłbĂĄltĂĄk ki.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

(MTI) - Vitalij Klicsko ukrĂĄn ellenzĂ©ki vezetĂ” csĂŒtörtökön rĂĄvette a rohamrendĂ”röket Ă©s a velĂŒk szemben ĂĄllĂł tĂŒntetĂ”ket, hogy ĂĄtmenetileg - az ellenzĂ©k Ă©s az ĂĄllamfĂ” közötti tĂĄrgyalĂĄsok idejĂ©re - szĂŒntessĂ©k be az egymĂĄs elleni tĂĄmadĂĄsokat.

    Az ÜtĂ©s (UDAR) pĂĄrt elnöke elĂ”bb a belĂŒgyi alakulatok tagjaival beszĂ©lt, hogy ne lĂ”jĂ©k a tĂŒntetĂ”ket, Ă©s ne vessenek be tömegoszlatĂł grĂĄnĂĄtokat. EzutĂĄn a tĂŒntetĂ”khöz ment, akiket szintĂ©n sikerĂŒlt rĂĄbeszĂ©lnie, hogy ĂĄtmenetileg szĂŒntessĂ©k be a rendĂ”rök elleni tĂĄmadĂĄsaikat. Klicsko elmondta a tĂŒntetĂ”knek, hogy követeli a januĂĄr 16-ĂĄn elfogadott jogsĂ©rtĂ” törvĂ©nyek megsemmisĂ­tĂ©sĂ©t, a kormĂĄny menesztĂ©sĂ©t, kĂŒlönösen Vitalij Zaharcsenko belĂŒgyminiszter levĂĄltĂĄsĂĄt Ă©s rendkĂ­vĂŒli parlamenti vĂĄlasztĂĄsok kiĂ­rĂĄsĂĄt.
    Kijev belvĂĄrosĂĄban most viszonylagos nyugalom van, egyik oldal sem tĂĄmad. A tervek szerint dĂ©lutĂĄn folytatjĂĄk a vĂĄlsĂĄg rendezĂ©sĂ©t cĂ©lzĂł, elĂ”zĂ” nap megkezdett tĂĄrgyalĂĄsokat az ellenzĂ©k vezetĂ”i Viktor Janukovics elnökkel. SzerdĂĄn a megbeszĂ©lĂ©seken nem sikerĂŒlt megĂĄllapodĂĄst elĂ©rniĂŒk. A talĂĄlkozĂł utĂĄn Klicsko a tĂŒntetĂ”k elĂ”tt leszögezte: az elnök egy nap haladĂ©kot kap, hogy vĂĄlaszoljon az ellenzĂ©k követelĂ©seire. Arra az esetre, ha az elnök erre nem hajlandĂł, Klicsko jelezte: "akkor tĂĄmadĂĄsba megyĂŒnk ĂĄt".
    Közben a belĂŒgyminisztĂ©rium sajtĂłszolgĂĄlata közölte, hogy a mĂșlt vasĂĄrnap Ăłta tartĂł kijevi zavargĂĄsokban valĂł rĂ©szvĂ©telĂ©rt mostanĂĄig 73 szemĂ©lyt vettek Ă”rizetbe, körĂŒlĂŒk 21-et helyezett a bĂ­rĂłsĂĄg elĂ”zetes letartĂłztatĂĄsba.
    CsĂŒtörtöki hĂ­rek szerint a tĂŒntetĂ”k Ășjabb katapultot Ă©pĂ­tettek a korĂĄbbi nem mĂ»ködĂ”, rĂĄadĂĄsul kĂ©sĂ”bb a rohamrendĂ”rök ĂĄltal lerombolt gĂ©pezet helyett. A mostani jĂłval kisebb, mint a korĂĄbbi hĂĄrom mĂ©ter magas faszerkezet, Ă©s inkĂĄbb egy ĂłriĂĄs csĂșzlihoz hasonlĂ­t. KĂ©szĂ­tĂ”i szerint sokkal könnyebb vele lĂ”ni, Ă©s biztosabb, hogy nem mond csĂ”döt. Az Ășj katapultot mĂ©g nem prĂłbĂĄltĂĄk ki.


Hozzïżœszïżœlïżœsok Kedves Olvasïżœ! Jelentkezzen be ïżœs akkor hozzïżœszïżœlhat a tïżœmïżœhoz!



Webradio.hu - Szegedi, orszïżœgos ïżœs sport hïżœrek a nap 24 ïżœrïżœjïżœban!:HĂ­rek



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player