ProgramajĂĄnlĂł
Mïżœjus 2024
H K S C P S V
29301 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hïżœnapban
HĂ­rfolyam
14:42 
Csongråd megyében is tåmogatjåk a Mintamenza program terjedését
14:41 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Az oroszok hajĂłk elsĂŒllyesztĂ©sĂ©vel foglyul ejtettĂ©k az ukrĂĄn flotta egy rĂ©szĂ©t
14:40 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Orosz lap: Viktor Janukovicsot ĂĄllĂ­tĂłlag infarktussal kĂłrhĂĄzban kezelik
14:38 
Versenyuszoda Ă©pĂŒl GödöllĂ”n
14:36 
Ukrån vålsåg - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelÔit
13:44 
DiszkĂłtragĂ©dia - Fenntartotta a korĂĄbbi jogerĂ”s Ă­tĂ©letet a KĂșria a West BalkĂĄn-ĂŒgyben
Szeged
Szegedi hĂ­rek
PingvinfiĂłkĂĄk szĂŒlettek a Szegedi Vadasparkban
SzĂ­nhĂĄzi vilĂĄgnapi programok Szegeden
SzĂ­nhĂĄzi vilĂĄgnapi programok Szegeden
Szabó Gåbor akadémikust javasolja rektornak a Szegedi Tudomånyegyetem szenåtusa
FIGYELEM! MENETREND MÓDOSÍTÁS!
Magazin
Uccai dumĂĄk
Van ilyen
Jåték
Kivirågzås vezényszóra
AutĂłk
Bemutatta a BMW az elsĂ” elektromos meghajtĂĄsĂș modelljĂ©t
KĂŒlföld KĂŒlföld
Az erÔs havazås miatt nem tudott leszållni Moszkvåban az orosz kormånyfÔ gépe sem
MTI   2013 February 04, Monday  

(MTI) - A havi csapadĂ©kmennyisĂ©g egyharmada esett ki az utĂłbbi hĂĄrom napban az orosz fĂ”vĂĄrosban, de az erĂ”s havazĂĄshoz hĂ©tfĂ”n tĂĄrsult nagy erejĂ» szĂ©l miatt több repĂŒlĂ”gĂ©p tartalĂ©k repĂŒlĂ”tereken, Ă­gy Dmitrij Medvegyev kormĂĄnyfĂ” kĂŒlöngĂ©pe is ...
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

(MTI) - A havi csapadĂ©kmennyisĂ©g egyharmada esett ki az utĂłbbi hĂĄrom napban az orosz fĂ”vĂĄrosban, de az erĂ”s havazĂĄshoz hĂ©tfĂ”n tĂĄrsult nagy erejĂ» szĂ©l miatt több repĂŒlĂ”gĂ©p tartalĂ©k repĂŒlĂ”tereken, Ă­gy Dmitrij Medvegyev kormĂĄnyfÔ  kĂŒlöngĂ©pe is SzentpĂ©tervĂĄron szĂĄllt le.

     Natalja Tyimakova,  az orosz miniszterelnök szĂłvivĂ”je elmondta, hogy a rossz idĂ”jĂĄrĂĄsi körĂŒlmĂ©nyek miatt nem tudott leszĂĄllni MoszkvĂĄban a kormĂĄnyfĂ”t szĂĄllĂ­tĂł Tu-204-es repĂŒlĂ”gĂ©p. Dmitrij Medvegyev SzocsibĂłl tĂ©rt volna vissza a Moszkva környĂ©ki Gorkiba, ahol a miniszterelnök-helyettesekkel tervbe vett tanĂĄcskozĂĄson vett volna rĂ©szt.
    A RIA Novosztyi orosz hĂ­rĂŒgynöksĂ©g jelentĂ©se szerint a DomogyedovĂł repĂŒlĂ”tĂ©r normĂĄl rendben mĂ»ködik, SeremetyevĂł Ă©s Vnukovo pedig az idĂ”jĂĄrĂĄsi körĂŒlmĂ©nyeknek megfelelĂ”en. DomogyedovĂłn a menetrendszerinti jĂĄratokon kĂ­vĂŒl az oda irĂĄnyĂ­tott gĂ©peket is fogadtĂĄk. A kĂ©t mĂĄsik repĂŒlĂ”tĂ©ren az erĂ”s havazĂĄs Ă©s szĂ©l miatt a repĂŒlĂ”gĂ©pek kapitĂĄnyai döntik el, hogy leszĂĄllnak-e, vagy vĂĄlasztanak az oroszorszĂĄgi tartalĂ©k repĂŒlĂ”terek között.
    A nyizsnyij-novgorodi repĂŒlĂ”tĂ©r több olyan jĂĄratot fogadott, amelyek eredeti vĂ©gcĂ©lja Moszkva lett volna. Az Aeroflot orosz lĂ©gitĂĄrsasĂĄg bukaresti, berlini Ă©s szimferopoli jĂĄratai is a Volga menti vĂĄrosban szĂĄlltak le.
    A szakemberek elÔrejelzése szerint a Fehéroroszorszåg felÔl Moszkvåba érkezett melegfrontnak köszönhetÔ erÔs havazås keddre megszûnik. A mårciusra jellemzÔ idÔjårås azonban még egy hétig eltart.
    AmĂ­g napközben a nulla fok körĂŒli hĂ”mĂ©rsĂ©kletben folyamatosan olvadt a hĂł az utakon, estĂ©re a fagyos idĂ”ben meglehetĂ”sen nehĂ©zzĂ© vĂĄlt a közlekedĂ©s MoszkvĂĄban. Az orosz fĂ”vĂĄros központjĂĄtĂłl a közeli Ogyincovo felĂ© vezetĂ” Ășton pĂ©ldĂĄul a hazatĂ©rĂ”k 20 kilomĂ©teres dugĂłban araszoltak. A MoszkvĂĄbĂłl kivezetĂ” utakon komoly akadĂĄlyok alakultak ki, de a vĂĄrosközpontban Ă©s a körgyĂ»rĂ»kön is szĂĄmtalan baleset akadĂĄlyozta az amĂșgy is nehĂ©zkes haladĂĄst.
    Az Interfax orosz hĂ­rĂŒgynöksĂ©g jelentĂ©se szerint a MoszkvĂĄtĂłl dĂ©lre fekvĂ” Tula körzetĂ©ben a Don Ă©s KrĂ­m elnevezĂ©sĂ» autĂłutakon is feltorlĂłdtak a jĂĄrmĂ»vek a mostoha idĂ”jĂĄrĂĄsi viszonyok miatt.


Hozzïżœszïżœlïżœsok Kedves Olvasïżœ! Jelentkezzen be ïżœs akkor hozzïżœszïżœlhat a tïżœmïżœhoz!



Webradio.hu - Szegedi, orszïżœgos ïżœs sport hïżœrek a nap 24 ïżœrïżœjïżœban!:HĂ­rek



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player