Programajánló
Október 2020
H K S C P S V
2829301 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Ebben a hónapban
Hírfolyam
14:42 
Csongrád megyében is támogatják a Mintamenza program terjedését
14:41 
Ukrán válság - Az oroszok hajók elsüllyesztésével foglyul ejtették az ukrán flotta egy részét
14:40 
Ukrán válság - Orosz lap: Viktor Janukovicsot állítólag infarktussal kórházban kezelik
14:38 
Versenyuszoda épül Gödöllőn
14:36 
Ukrán válság - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelőit
13:44 
Diszkótragédia - Fenntartotta a korábbi jogerős ítéletet a Kúria a West Balkán-ügyben
Szeged
Szegedi hírek
Bőrgyógyászati távkonzultációs rendszert fejlesztettek Szegeden
Pingvinfiókák születtek a Szegedi Vadasparkban
Választás 2014 – Bajnai: áprilisban hosszú távra eldől, az ország merre halad tovább
Szabó Gábor akadémikust javasolja rektornak a Szegedi Tudományegyetem szenátusa
Választás 2014 – Botka: az Orbán-kormány leváltható
Magazin
Uccai dumák
A diktatúráról
Játék
Kivirágzás vezényszóra
Autók
Kakukktojás: Bugatti egy Ferrari találkozón
Belpolitika Belpolitika
A rendőröket feljelenti, a cigányokat lehordázta a Jobbik
Független Hírügynökség   2011 April 27, Wednesday  
Image
Feljelentést tett a Jobbik ismeretlen tettes ellen a hajdúhadházi rendőri túlkapások és jogsértések miatt - mondta Rubi Gergely, a párt országgyűlési képviselője szerdán újságírók előtt.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF
Feljelentést tett a Jobbik ismeretlen tettes ellen a hajdúhadházi rendőri túlkapások és jogsértések miatt - mondta Rubi Gergely, a párt országgyűlési képviselője szerdán újságírók előtt. A Jobbik szerint felmerül a hivatali visszaélés gyanúja. Az ellenzéki képviselő úgy fogalmazott: erős a gyanú, és rendőri információk is arra utalnak, hogy vezetői utasításra állítottak elő jogtalanul embereket Hajdúhadházon.

Apáti István, a Jobbik parlamenti képviselője szerint elfogadhatatlan, hogy civil aláírásgyűjtőket jogtalanul állítottak elő, illetve polgárőröket jogtalanul vittek be garázdaság miatt a településen. A jobbikos politikus szerint Pintér Sándor belügyminiszternek távoznia kellene, mert alkalmatlanná vált, nem tudja ellátni feladatait.

Zagyva György Gyula, a párt országgyűlési képviselője a kedd esti gyöngyöspatai esetről azt mondta: helyi forrásból származó információi szerint egy ötfős társaság ünnepelt családi körben, amikor a házukhoz ment - a képviselő szavai szerint - az a "cigány horda, amely napközben megtámadta az önkormányzat épületét", és fenyegetni kezdte őket. A család tagjai nem tartoznak semmilyen szervezethez, valószínűleg azért haragudtak rájuk, mert korábban náluk lakott néhány polgárőr. A család kihívta a rendőrséget, de a kiérkező rendőrök nem intézkedtek - közölte a képviselő. A családfő szóváltásba keveredett a rendőrökkel, ennek kapcsán a rendőrök a család tagjait fújták le könnygázzal és a férfi testvérét megbilincselték, majd rugdosták. Közben a cigány társaság elment, de körülbelül 500 méterrel arrébb megtámadtak négy fiatalembert, ekkor alakult ki a tömegverekedés. Ennek során sérült meg egy 14 éves cigány fiú, korábban nem támadta meg senki, mint ahogy arról a cigányok beszélnek - jelentette ki Zagyva György Gyula.

Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HírekContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player