GasztronĂłmia
Egymilliót keresett az APEH a Miskolci Kocsonyafesztiválon
Egymillió forintot keresett az APEH a Miskolci Kocsonyafesztiválon. Az adóhatóság emberi elsõsorban azokban az esetekben bírságoltak a gasztronómiai eseményen, amikor az árusok nem adtak nyugtát.
Torkos Csütörtök: csaknem 1300 helyen ma féláron
Torkos Csütörtök: már csaknem 1200 étterem csatlakozott
Idén is lesz torkos Csütörtök
Sok magyar egyáltalán nem iszik alkoholt
A Michelin elõször adott három csillagot egy kínai szakácsnak
Hírközpont
KatasztrĂłfa Ă©s baleset
Emberi és mûszaki hiba miatt mentek egymással szembe a vonatok
Rendõrség
Kigyulladt egy terménytároló Sajópetriben
Politika
Fizet-e az államadósság elleni alapba a kormányfõ?
Oktatás, nevelés
Pályaválasztási napot tart középiskolásoknak az ELTE
Programajánló
M�jus 2024
H K S C P S V
29301 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a h�napban
HĂ­rfolyam
14:42 
Csongrád megyében is támogatják a Mintamenza program terjedését
14:41 
Ukrán válság - Az oroszok hajók elsüllyesztésével foglyul ejtették az ukrán flotta egy részét
14:40 
Ukrán válság - Orosz lap: Viktor Janukovicsot állítólag infarktussal kórházban kezelik
14:38 
Versenyuszoda épül Gödöllõn
14:36 
Ukrán válság - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelõit
13:44 
Diszkótragédia - Fenntartotta a korábbi jogerõs ítéletet a Kúria a West Balkán-ügyben
Szeged
Szegedi hĂ­rek
Vízilabda ob I - Molnár Tamásék Diapolo Szeged VE néven folytatják
Pingvinfiókák születtek a Szegedi Vadasparkban
Színházi világnapi programok Szegeden
Színházi világnapi programok Szegeden
Elindult az utastájékoztató-rendszer tesztüzeme a szegedi megállókban
Magazin
Uccai dumák
Az ítélet rád méretett
Játék
Kivirágzás vezényszóra
AutĂłk
Példátlan, 27,5 millió dolláros áron cserélt gazdát egy Ferrari Kaliforniában
GasztronĂłmia GasztronĂłmia
Olasz-argentin a legjobb francia szakács!
FĂĽggetlen HĂ­rĂĽgynöksĂ©g   2008 October 20, Monday  

Franciaország befolyásos étteremfigyelõje, a GaultMillau egy argentin-olasz származású séfet tart az év legjobbjának.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF
Mauro Colagrecót azért dicsõítik a szakértõk, mert brilliáns módon ötvözte olasz és argentin hatásokkal a hagyományos francia konyhát.

Az argentin születésû olasz séf jelenleg a francia-olasz határ közelében lévõ Mentonban dolgozik. A legnagyobbaktól tanulhatott: Bernard Loiseau, Alain Passard, Alain Ducasse és Guy Martin keze alatt dolgozott. A csütörtökön megjelenõ 2009-es GaultMillau fiatal, virtóz tehetségnek nevezte.

A legjobb kezdõ séf a tours-i Le Rive Gauche-ban dolgozó Pascal Vuillemin lett. A legjobb létesítmény díját pedig a Párizs-környéki Chateau de la Muire kapta.

A GaultMillau évkönyvében 3500 franciaországi éttermet osztályoz.

Hozz�sz�l�sok Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor hozz�sz�lhat a t�m�hoz!



Webradio.hu - Szegedi, orsz�gos �s sport h�rek a nap 24 �r�j�ban!:Hírek arrow Olasz-argentin a legjobb francia szakács!



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player