ProgramajĂĄnlĂł
Mïżœjus 2024
H K S C P S V
29301 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hïżœnapban
HĂ­rfolyam
14:42 
Csongråd megyében is tåmogatjåk a Mintamenza program terjedését
14:41 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Az oroszok hajĂłk elsĂŒllyesztĂ©sĂ©vel foglyul ejtettĂ©k az ukrĂĄn flotta egy rĂ©szĂ©t
14:40 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Orosz lap: Viktor Janukovicsot ĂĄllĂ­tĂłlag infarktussal kĂłrhĂĄzban kezelik
14:38 
Versenyuszoda Ă©pĂŒl GödöllĂ”n
14:36 
Ukrån vålsåg - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelÔit
13:44 
DiszkĂłtragĂ©dia - Fenntartotta a korĂĄbbi jogerĂ”s Ă­tĂ©letet a KĂșria a West BalkĂĄn-ĂŒgyben
Szeged
Szegedi hĂ­rek
BÔrgyógyåszati tåvkonzultåciós rendszert fejlesztettek Szegeden
SzĂ­nhĂĄzi vilĂĄgnapi programok Szegeden
VĂĄlasztĂĄs 2014 – Bajnai: ĂĄprilisban hosszĂș tĂĄvra eldĂ”l, az orszĂĄg merre halad tovĂĄbb
Balett és fantasztikus vígjåték a Szegedi Nemzeti Színhåz mårciusi mûsorån
FIGYELEM! MENETREND MÓDOSÍTÁS!
Magazin
Uccai dumĂĄk
Van ilyen
Jåték
Kivirågzås vezényszóra
AutĂłk
2013-ban Ă©rkezik a Vw UP! GT
Jegyzet Jegyzet
KigyĂșrt Kopasz, Maca Ă©s a többiek
MunkatĂĄrsunktĂłl   2005 October 04, Tuesday  

Érzett mĂĄr olyat, hogy a TV elĂ”tt ĂŒl, nem bĂ­r megmozdulni, bambĂĄn bĂĄmulja a kĂ©pernyĂ”t Ă©s nem Ă©rt semmit? LetaglĂłzta a film? Ez a jobbik eset. A BajkeverĂ”k pedig a rosszabbik...
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

ÕszintĂ©n, mĂĄr egy ideje hiĂĄnyoltam is a kĂ©pernyĂ”rĂ”l egy ilyen jellegĂ» mĂ»sort.
A legutolsĂł ValĂł VilĂĄg Ăłta ugyanis mĂ©ltĂĄnytalanul elhanyagoltak egy naprĂłl-napra egyre szĂ©lesedĂ” nĂ©zĂ”csoportot, egy kifejlĂ”dĂ”ben lĂ©vĂ” Ășj tĂĄrsadalmi rĂ©teget, a szilikonos szolimacĂĄkat Ă©s kigyĂșrt mobilos minimaffiĂłzĂłkat. SzĂłval a plĂĄzatĂĄrsadalmat. Ugye?
Na, most megkapjåk, de olyan dózisban, hogy talån még nekik is felfordul majd a gyomruk, ahogyan bårmelyik épeszû (?) szerencsétlen ertéelklubnézÔnek, aki nem våltott megfelelÔ pillanatban csatornåt GyÔzike utån. Vagy inkåbb még elÔtte.

Hogy mirÔl szól a BajkeverÔk?
Az ismertetĂ” szerint "nyolc fiatal nyĂĄri kalandjait, bulizĂĄsait Ă©s nem utolsĂłsorban bajkeverĂ©seit mutatja be". Erre persze sokat nem kell adni, mert hiĂĄba, hogy lĂ©nyegĂ©ben valĂłban Ă­gy van, ugyan ez az ismertetĂ” Ă­rja azt is, hogy "szĂłrakozĂĄs mellett az emberi dolgok is megmutatkoznak", noha emberi dologbĂłl ebben az elsĂ” harminc percben körĂŒlbelĂŒl annyi volt, mint Ă©letszerĂ» jelenet a BarĂĄtok köztben.

KigyĂșrt Kopasz vesz egy kisbuszt, felhĂ­vja a MacĂĄt, az elnyĂĄvogja neki milyen sokba kerĂŒltek a plasztikĂĄi - bizony milliĂłs összegekrĂ”l van szĂł -, majd butĂĄn nĂ©z a kamerĂĄba, merthogy fotĂłzĂĄson van amĂșgy. Õ a szexbomba.
KĂĄr, hogy amint megszĂłlal ökölbe szorul a kezĂŒnk, Ă©s amĂșgy is taszĂ­tĂłan mĂ» az egĂ©sz bige. Persze kamera permanensen mellre fĂłkuszĂĄl.
MĂĄr ketten a kisbusszal elmennek Maca barĂĄtnĂ”iĂ©rt, de Ă”k se sokkal kĂŒlönbek, nyĂĄvogĂĄs terĂ©n fĂ”leg, amĂșgy egyszerĂ»ek, mint a raklap.
Két måsik - elÔször egész normålisnak tûnÔ - sråc eközben kölcsönkéri apuka ismerÔsének håzåt, majd módszeresen szétverik, s közben ormótlanul röhögnek, többek közt azon, hogy a kalapåccsal megsemmisített WC lefolyójåból ömlik a víz kifelé. Valóban vicces.
Van még itt egy kövér Mamakedvence is, aki elÔször csak jórészt otthon fetreng, vitatkozik a jóanyjåval, hogy miért retkes a låba, miért nem eszik almåt is néha, meg hasonlók.
AztĂĄn a Maca meg a barĂĄtnĂ”k KigyĂșrt Kopasszal az Ă©len felveszik maguk mellĂ© MamakedvencĂ©t Ă©s megindulnak az idĂ” közben mĂĄr vĂ­zzel is elĂĄrasztott szĂ©tvert hĂĄz irĂĄnyĂĄba. Hatalmas buli lesz, egyelĂ”re ennyit tudunk.
HĂ­rtelen megtĂ­zszerezĂ”dik a tĂĄrasĂĄg, be is sötĂ©tedik, s mindenki fĂŒrdĂ”ruhĂĄban veret a medencĂ©vĂ© vĂĄltoztatott nappaliban, s a hĂĄz ablakaibĂłl ugrĂĄlnak fejeseket.
Ha valaki még mindig nem értené: szétverték egy idegen håzåt, elårasztottåk vízzel, és most itt rendeznek illegålis partit.
Folyik a pia, vihognak a macåk, rångatóznak a seggek, feszítenek a csåvók. Mindeközben dídzsé Sterbinszky egy jó négy évvel ezelÔtti mixlemeze szól a håttérben. A zenei alåfestés tökéletes, ez vitathatatlan.
Maca telefonja megcsörren, mint megtudjuk - KigyĂșrt KopasztĂłl - Maca DrĂĄgĂĄja az. Pedig eddig azt hittĂŒk, hogy KigyĂșrt a bikĂĄja, de ezek szerint nem.
Az egĂ©sz mĂ»sor tetĂ”pontja következik: Maca Ă©s DrĂĄgĂĄja telefonĂĄlnak. NyelvĂșjĂ­tĂĄs folyik kemĂ©nyen, Kazinczy toporzĂ©kol sĂ­rjĂĄban.
Nemhogy megĂ©rteni nehĂ©z Maca eltorzult beszĂ©dĂ©t, hĂ©tköznapi szavakat valĂłszĂ­nĂ»tlenĂŒl rövidĂ­tĂ” gagyogĂĄsĂĄt, de aki ilyen nyelven tud beszĂ©lni, annak jĂĄrna minimum egy GĂĄspĂĄr GyĂ”zĂ” EmlĂ©kdĂ­j.
Közben megĂ©rkeznek a rendĂ”rök. FĂ”hĂ”seink rohannak Ășgy, ahogy vannak. Vizesen, fĂŒrdĂ”ruhĂĄban, be a kisbuszba, fejeket le. MegĂșsszĂĄk.
MĂĄsnap reggel komoly tanakodĂĄs folyik: ki fog elĂ”ször hĂĄnyni, vagy ki hĂĄnyt mĂĄr, valamint hogy az idĂ”közben elĂ”kerĂŒlt plĂŒssfigura MacĂĄĂ©-e, vagy sem.
Aztån lassan vége is az elsÔ résznek.

Persze mindez vicces, vagy akar lenni. De legalĂĄbbis szĂłrakoztatĂł. Merthogy ezt is az ismertetĂ” Ă­rja, vagyis hogy ez bizony szĂłrakoztatĂł. Ha mi nem annak tartjuk, bennĂŒnk kell, hogy legyen a hiba. Biztos nem vagyunk elĂ©g fiatalok, merthogy ezek szerint ilyen a fiatalsĂĄg.

Na ezt azért kikérném magamnak a többiek nevében is!

Léteznek ilyen emberek valóban. Vagyis, hogy Ôk mind valóban léteznek.
Ez is az ismertetĂ”ben van: a szereplĂ”k valĂłsak, Ă©s reakciĂłik, pĂĄrbeszĂ©deik spontĂĄn szĂŒletnek. JĂł, nem?
De most talĂĄn a megfelelĂ” helyĂŒkre is kerĂŒltek: nĂ©zheti Ă”ket a publikum a ketrec mĂĄsik oldalĂĄrĂłl.

Mindig azt gondolom, gagyibb, szemetebb mûsorok mår nem jöhetnek, és aztån mindig meggyÔz az RTL Klub, hogy tévedek. Merthogy a gagyigyårtås elsÔdleges magyar fellegvåra bizony ez a csatorna.
Egy televíziós szeméttelep ...

KovĂĄcs M. Norbert


Hozzïżœszïżœlïżœsok Kedves Olvasïżœ! Jelentkezzen be ïżœs akkor hozzïżœszïżœlhat a tïżœmïżœhoz!



Webradio.hu - Szegedi, orszïżœgos ïżœs sport hïżœrek a nap 24 ïżœrïżœjïżœban!:HĂ­rek



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player