Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az élet
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Mrcius 2023
H K S C P S V
27281 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hnapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Piczil Márta: Nem véletlen az õsi szereposztás
Kissné Novák Éva: Az ember nem magányra született
Relax
Vidám képek
A hõskor hõsei 2
Filmleírások Filmleírások
Európa Expressz
munkatársunktól   2000 March 11, Saturday  
Image
Színes magyar akciófilm Rendezte: Horváth Csaba Forgatókönyv: Horváth Csaba, Takács Ákos, Dora György Szereplõk: Dobó Kata, Kamarás Iván, Stohl András, Szilágyi Tibor, Rátóti Zoltán   Az Európa Expressz egyedülálló az eddigi magyar filmek sorában, a mûvészfilm és vígjáték mellett egy új mûfajjal szélesíti a skálát: az akciófilmmel.  A rendõrség tehetetlen a folyamatosan és egyre inkább burjánzó bûnözéssel szemben.
Olvasi rtkels:starstarstarstarstar / 0
rtkelje n is! starstarstarstarstar
  Hozzszlsok Nyomtat E-mail PDF

Színes magyar akciófilm
Rendezte: Horváth Csaba
Forgatókönyv: Horváth Csaba, Takács Ákos, Dora György
Szereplõk: Dobó Kata, Kamarás Iván, Stohl András, Szilágyi Tibor, Rátóti Zoltán
 

gaspar.jpg (3731 bytes)Az Európa Expressz egyedülálló az eddigi magyar filmek sorában, a mûvészfilm és vígjáték mellett egy új mûfajjal szélesíti a skálát: az akciófilmmel. 
A rendõrség tehetetlen a folyamatosan és egyre inkább burjánzó bûnözéssel szemben. A 90-es évek végére az emberek félnek kimenni sötétedés után az utcára. Papp alezredes (Szilágyi Tibor), akit fõnökei reménytelen álmodozónak tartanak, hitt abban, hogy a dolgokon lehet változtatni: a legjobb embereket gyûjtötte maga köré, akikben jobban megbízhatott, mint saját magában. És eljött az igazi akció ideje, itt minden vérre megy és a legapróbb hiba is az életükbe kerülhet...
Zavarov (Rátóti Zoltán), a kegyetlen orosz maffiavezér elfoglalja embereivel a Bécs felé száguldó expresszvonatot, s túszul ejti az utasokat. De nem sejti, hogy két utas már az indulás óta szemmel tartja õt, mégpedig elég közelrõl...
Az események - és persze a vonat - hamarosan új, meglepõ fordulatot vesznek...

>> Interjú (Mozi-világ)


Hozzszlsok Kedves Olvas! Jelentkezzen be s akkor hozzszlhat a tmhoz!Webradio.hu - Szegedi, orszgos s sport hrek a nap 24 rjban!:Hírek arrow GyûjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player