Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Bérgyilkosék
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Február 2023
H K S C P S V
30311 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Hetesi Erzsébet: Nem könnyû ma dékánnak lenni
Vajda Júlia: a férfiak szeretik irányítani a nõket
Relax
Futballmeccsen
Eltemette elefántja
Filmleírások Filmleírások
Ördög
-kĂĽlsõ-   2010 November 16, Tuesday  
Ördög
Öt ember teljesen átlagos módon kezdi a munkanapját Philadelphiában. Beszállnak egy irodaház liftjébe. Teljesen ismeretlenek egymás számára. Csak pár másodpercet szándékoznak a többiek társaságában tölteni, ám a fülke hirtelen elakad.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Devil
-- --

Rendezõ(k): John Erick Dowdle
Szereplõ(k): Bojana Novakoviæ, Jenny O'Hara, Bokeem Woodbine, Logan Marshall-Green, Geoffrey Arend, Chris Messina, Caroline Dhavernas, Jacob Vargas, Matt Craven, Joe Cobden

Öt ember teljesen átlagos módon kezdi a munkanapját Philadelphiában. Beszállnak egy irodaház liftjébe. Teljesen ismeretlenek egymás számára. Csak pár másodpercet szándékoznak a többiek társaságában tölteni, ám a fülke hirtelen elakad. A sors közbeszólt. Feltárulnak a féltve õrzött titkok, és mindenkinek felelnie kell bûneiért.
A kezdetben csupán kényelmetlen helyzet lassan, de biztosan egyre rémületesebbé válik. Szörnyû dolgok történnek mindegyikükkel, és egyre valószínûbb, hogy az eseményeket közülük valaki irányítja. Végül kiderül az elképesztõ igazság: egyikük maga az Ördög. Miközben kívülrõl hasztalan próbálják kiszabadítani õket, a lift utasai rájönnek, csak akkor élhetik túl ezt a napot, ha szembeszállnak a gonosszal.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player