Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Március 2023
H K S C P S V
27281 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Veresné Novák Katalin: Kellenek a nõk a közéletbe
Kissné Novák Éva: Az ember nem magányra született
Relax
Vidám képek
Filmleírások
A tûzben edzett férfi
Filmleírások Filmleírások
Éjjelior a hullaházban
munkatársunktĂłl   2000 March 11, Saturday  
Image
SzĂ­nes amerikai film  Rendezte: Ole Bornedal  Szereplõk: Ewan McGregor, Nick Nolte, Patricia Arquette, Josh Brolin, Alix Koromzay  ĂŤrta: Steven Soderbergh, Ole Bornedal  Eredeti cĂ­m: Nightwatch  Csak 18 Ă©ven felĂĽlieknek!  Martin beáll Ă©jjeliõrnek egy hullaházba.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

SzĂ­nes amerikai film 
Rendezte: Ole Bornedal 
Szereplõk: Ewan McGregor, Nick Nolte, Patricia Arquette, Josh Brolin, Alix Koromzay 
ĂŤrta: Steven Soderbergh, Ole Bornedal 
Eredeti cĂ­m: Nightwatch 
Csak 18 Ă©ven felĂĽlieknek! 

Martin beáll Ă©jjeliõrnek egy hullaházba. JoghallgatĂł, kevĂ©s a pĂ©nze, adĂłssága van, baráti társaságára Ă©s barátnõjĂ©re is szeretne több pĂ©nzt költeni. Az elsõ Ă©jszaka ismerkedĂ©ssel telik: a kulcsot kattanásig kell zárni, meghatározott idõben vĂ©gig kell menni a termen, Ă©s jelet hagyni a falra szerelt szerkezetben, hogy el is jutott oda. Mert odáig ám el is kell Ă©rni! KĂĽlönös, nyugtalanĂ­tĂł csönd, a fĂ©nyriasztĂł vibrálása, a szelĂ­d kĂĽlsejĂ» boncorvos megjelenĂ©se...nyugtalanĂ­tĂł elõjelek. A teremben borzongatĂł hideg, az ĂĽvegekben az örökkĂ© jelenlĂ©võ, összezsugorodott hullák. És Martin szobájában egy titokzatos mosolyĂş nõ fotĂłja a falon. 
Unalmas egyetemi Ă©let, unalmas Ăłrák, unatkozĂł társaság. Egy tv-vetĂ©lkedõ ötletĂ©n felbuzdulva õk is játszani kezdenek: ki tudja jobban átverni a másikat? Martin barátja mĂ©g azon az Ă©jszakán felszed egy lányt, Martinnak adva ki magát. A lányt holtan találják azon az Ă©jjelen. A nyomozĂł ettõl kezdve gyakran be-benĂ©z Martinhoz, hivatalbĂłl. Majd Ăşjabb gyilkosságok törtĂ©nnek - szaporodnak a holttestek a hullaházban. Martin nyomozásba kezd: Ăşgy Ă©rzi, semmi sem lendĂ­ti meg jobban a fantáziát, mint egy gyors valĂłság-dĂłzis. Ugyanezt gondolhatja a barátja is, a gyilkos is, Ă©s Martin szerelme is. AkciĂł indul. Csak a halottakban lehet megbĂ­zni. 

>> Hivatalos honlap 


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player