Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Március 2023
H K S C P S V
27281 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Hetesi Erzsébet: Nem könnyû ma dékánnak lenni
Piczil Márta: Nem véletlen az õsi szereposztás
Relax
A bor elemzése
A hõskor hõsei 2
Filmleírások Filmleírások
Édesek és mostohák
munkatársunktĂłl   2000 March 11, Saturday  
Image
SzĂ­nes, amerikai családi vĂ­gjátĂ©k Rendezte: Chris Columbus Szereplõk: Julia Roberts, Susan Sarandon, Ed Harris ĂŤrta: Gigi Levangie Eredeti cĂ­m: Stepmom  KĂ©t asszony - egy szĂ©p, fiatal, öntudatos (Julia Roberts) Ă©s egy idõsebb, hervadĂł, de cseppet sem kevĂ©sbĂ© öntudatos (Susan Sarandon).
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 3
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Színes, amerikai családi vígjáték
Rendezte: Chris Columbus
Szereplõk: Julia Roberts, Susan Sarandon, Ed Harris
ĂŤrta: Gigi Levangie
Eredeti cĂ­m: Stepmom 

Két asszony - egy szép, fiatal, öntudatos (Julia Roberts) és egy idõsebb, hervadó, de cseppet sem kevésbé öntudatos (Susan Sarandon). Egy férfi (Ed Harris), aki elvált az egyiktõl, és feleségül akarja venni a másikat. Két rosszcsont lurkó. Összesen másfél család: õk akarnak egyrõl a kettõre jutni, kibékülni, összeveszni, bosszút állni, szerelmesnek lenni - épp, mint bárki más.
Isabel sikeres divatfotós, hiába próbál szerelme gyermekeinek anyja lenni, képtelen felvenni a versenyt a férfi exfeleségével, a gyermekek édesanyjával. A magányos Jackie pedig, aki idegesítõen mintaanya, mi tagadás, jól ki is használja ezt a helyzetet, s amikor csak teheti, gyerekeit a csinos mostoha ellen uszítja. Az apa mindkettejüknek igazat ad: úgyhogy lassan már egyikük sem veszi komolyan. És ez így menne az idõk végezetéig, ha a sors közbe nem szólna ...

>> Hivatalos oldal


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player