Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Március 2023
H K S C P S V
27281 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Hetesi Erzsébet: Nem könnyû ma dékánnak lenni
Vajda Júlia: a férfiak szeretik irányítani a nõket
Relax
Futballmeccsen
A férfi földrajza
Filmleírások Filmleírások
Dark City
munkatársunktĂłl   2000 March 11, Saturday  
Image
Amerikai sci-fi thriller Rendezte: Alex Proyas Szereplõk: Rufus Sewell, Kiefer Sutherland, Jennifer Connelly, William Hurt Alex Proyas, A holló rendezõje különleges látványvilágú futurisztikus thrillerje egy férfiról szól, aki felfedezi, hogy emlékei és az általa ismert valóság tulajdonképpen mesterségesen elõállított kreációk.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Amerikai sci-fi thriller
Rendezte: Alex Proyas
Szereplõk: Rufus Sewell, Kiefer Sutherland, Jennifer Connelly, William Hurt

blade3.jpg (5662 bytes)Alex Proyas, A holló rendezõje különleges látványvilágú futurisztikus thrillerje egy férfiról szól, aki felfedezi, hogy emlékei és az általa ismert valóság tulajdonképpen mesterségesen elõállított kreációk. John Murdoch egyedül ébred egy furcsa hotelszobában. Arra kell rádöbbennie, hogy körözés alatt áll egy brutális gyilkosságsorozat elsõ számú gyanúsítottjaként. A baj csak az, hogy nem emlékszik rá, tényleg õ követte el a rémtetteket vagy sem. Az emlékei teljesen kitörlõdtek és a pánik egy pillanat alatt elhatalmasodik rajta.
A rendõrséggel a nyomában kétségbeesetten próbálja megtalálni igazi személyiségét. Kutatása során rábukkan "Az Idegenek" fõhadiszállására. Ezek az árnyékszerû figurák képesek megállítani az idõt és a fizikai valóságot, és uralkodni tudnak az emberek elméje felett. Murdoch születési rendellenesség folytán képes ellenállni annak, hogy Az Idegenek
birtokba vegyék az agyát. A rejtélyes doktor Schreber segítségével sikerül kiraknia múltja emlékfoszlányaiból a teljes képet és megfejtenie a sötét város minden titkát, amely fogva tartja lakói testét és tudatát.

>>Cikk a ZENertainmentben


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player