Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az élet
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Mrcius 2023
H K S C P S V
27281 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hnapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Piczil Márta: Nem véletlen az õsi szereposztás
Veresné Novák Katalin: Kellenek a nõk a közéletbe
Relax
Futballmeccsen
A bor elemzése
Filmleírások Filmleírások
A Grincs
munkatársunktól   2000 December 07, Thursday  
Image
Karácsony. Mint tudjuk, ez az év legboldogabb és legcsodásabb idõszaka. Az öröm és ünneplés ideje. Csengõk csilingelnek, szépen becsomagolt ajándékok cserélnek gazdát, a családok bõséges lakomákat fogyasztanak. Ezt az ünnepet mindenki feltétel nélkül szereti.
Olvasi rtkels:starstarstarstarstar / 0
rtkelje n is! starstarstarstarstar
  Hozzszlsok Nyomtat E-mail PDF

The Grinch

Rendezte: Ron Howard
Szereplõk: Jim Carrey, Taylor Momsen, Bill Irwin
Írta: Dr. Seuss könyve alapján Jeffrey Price és Peter S. Seaman
Zene: James Horner

Karácsony. Mint tudjuk, ez az év legboldogabb és legcsodásabb idõszaka. Az öröm és ünneplés ideje. Csengõk csilingelnek, szépen becsomagolt ajándékok cserélnek gazdát, a családok bõséges lakomákat fogyasztanak. Ezt az ünnepet mindenki feltétel nélkül szereti.

Vagyis majdnem mindenki. Mert egy hópihe belsejében, fenn a Kobak hegyen, északra a várostól egy bizonyos barlanglakó, egy goromba fráter ferde szemmel nézi, ahogy a Kik Kifalván készülnek a Karácsonyra. A mogorva tekintet egyre mogorvább lesz, majd kaján vigyorba vált, ahogy egy huncut kis fény gyúl a fejében, és megfogan az ötlet… a csodálatosan gonosz ötlet. Mert õ nem ám csak amolyan szokásos savanyú pofa. Õ az alávaló, galád, rosszindulatú, hamis, ravasz, pajkos, undok, rakoncátlan, házsártos, rideg, hitvány, teljességgel javíthatatlan, büdös és kicsit sem kedves Grincs! És ennek a Grincsnek nagyon a bögyében vannak ezek a bejglimajszoló ünneplõk.

Vajon a Grincs miért ilyen, nos… grincses? Senki sem tudja, még egyetlen társa, a végsõkig sanyargatott kutya, Max sem. Ám bármi is legyen az oka, egy biztos: jön a Karácsony, és a Grincs el fogja lopni! Dr. Seuss idõtlen klasszikusa, mely 1957 óta mulattatja a gyerekeket és felnõtteket egyaránt, végre felkerül a filmvászonra. És ki más kelthetné életre a Grincset, mint Jim Carrey?

A filmet Magyarországon forgalmazza a UIP - Duna Film.

>> Hivatalos angol nyelvû honlap


Hozzszlsok Kedves Olvas! Jelentkezzen be s akkor hozzszlhat a tmhoz!Webradio.hu - Szegedi, orszgos s sport hrek a nap 24 rjban!:Hírek arrow GyûjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player