Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Február 2023
H K S C P S V
30311 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Veresné Novák Katalin: Kellenek a nõk a közéletbe
Relax
Vidám képek
Filmleírások
Szex, csajok, Ibiza
SzĂĽzet szĂĽntess!
Filmleírások Filmleírások
A csontember
munkatársunktĂłl   2000 March 11, Saturday  
Image
A tökéletes rendõr gyors, mozgékony, biztos kezû: Lincoln Rhyme felügyelõ viszont egy tragikus baleset következtében mozdulni se tud - csupán a fejét és egy ujját irányítja, egyébként gépek tartják életben.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 1
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

The Bone Collector

Szereplõk: Denzel Washington, Angelina Jolie, Queen Latifah
Írta: Jeffery Deaver regénye alapján Jeremy Iacone
Fényképezte: Dean Semler
Zene: Craig Armstrong
Rendezte: Phillip Noyce
Játékidõ: 133 perc

A tökéletes rendõr gyors, mozgékony, biztos kezû: Lincoln Rhyme felügyelõ viszont egy tragikus baleset következtében mozdulni se tud - csupán a fejét és egy ujját irányítja, egyébként gépek tartják életben. Az egykori rendõr örökre betegágya rabja lett; úgy érzi, véget ért számára az élet. Mindaddig, míg fel nem bukkan a városban egy õrült sorozatgyilkos, aki különös kegyetlenséggel és rafinériával bánik el áldozataival. Rhyme végre méltó ellenfélre akad, és mert egyedül tehetetlen, partnert keres.

Új társa egyáltalán nem örül a kihívásnak. Amelia Donaghy eddig közlekedési rendõr volt, mostantól pedig - miközben egy élõhalott rádión keresztül irányítja õt - rémesebbnél rémesebb helyszínek, megcsonkított holttestek, lefûrészelt testrészek veszik körül. De nincs mit tenni, az események õt is magukkal ragadják, és csak remélni tudja, hogy nem találkozik végül a mániákus gyilkossal, aki úgy nevezi magát: a csontember.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player