Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az élet
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Augusztus 2022
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Hetesi Erzsébet: Nem könnyű ma dékánnak lenni
Relax
A hőskor hősei 2
Filmleírások
Feketék fehéren
Mese
A lyukas zokni
Filmleírások Filmleírások
A tűzben edzett férfi
-külső-   2004 October 04, Monday  
A tűzben edzett férfi
Mexikón gyerekrablási hullám söpör végig, és a vagyonosabb állampolgárok, főleg a családosok körében egyre nő a pánik. Egy alkalommal hat nap leforgása alatt huszonnégy emberrablás történik, és ez sokukat arra készteti, hogy gyermekeik mellé testőröket fogadjanak fel.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Man on Fire
--színes feliratos amerikai-mexikói akcióthriller, 146 perc, 2004--

Rendező(k): Tony Scott
Szereplő(k): Denzel Washington, Dakota Fenning, Marc Anthony, Radha Mitchell, Christopher Walken, Giancarlo Gianni

Mexikón gyerekrablási hullám söpör végig, és a vagyonosabb állampolgárok, főleg a családosok körében egyre nő a pánik. Egy alkalommal hat nap leforgása alatt huszonnégy emberrablás történik, és ez sokukat arra készteti, hogy gyermekeik mellé testőröket fogadjanak fel. Ebbe a világba érkezik meg John Creasy (Denzel Washington), a kiégett, valamikori CIA-ügynök és bérgyilkos, aki már lemondott az életről. Creasyt barátja, Rayburn (Christopher Walken) hozza Mexikóvárosba, hogy a kilencéves Pita Ramosnak (Dakota Fanning), Samuel Ramos iparmágnás (Marc Anthony) és felesége, Lisa (Radha Mitchell) gyermekének testőreként dolgozzon. Creasyt egyáltalán nem érdekli az őrző-védő munka, különösen, ha egy kiskorúra kell felügyelnie. De mivel momentán nincs jobb dolga, elfogadja a megbízatást. Creasy nehezen tolerálja a koraérett gyereket, s vele a személyét és életét firtató kényelmetlen kérdéseket, amelyekkel Pita állandóan zaklatja. De a férfiről lassan lemállik az áthatolhatatlannak látszó védőburok - ellenállása megtörik, és megnyílik a kislány előtt. Creasy újonnan talált életcélja semmivé foszlik, amikor Pitát elrabolják. Annak ellenére, hogy az üldözés közben halálos sebet kap, Creasy mégiscsak "tűzben edzett férfi", és megfogadja, hogy mindenkit megöl, akinek része van a gyerekrablásban, vagy bármilyen haszna származik belőle. Senki sem állíthatja meg.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow GyűjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player