ProgramajĂĄnlĂł
Mïżœjus 2024
H K S C P S V
29301 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hïżœnapban
HĂ­rfolyam
14:42 
Csongråd megyében is tåmogatjåk a Mintamenza program terjedését
14:41 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Az oroszok hajĂłk elsĂŒllyesztĂ©sĂ©vel foglyul ejtettĂ©k az ukrĂĄn flotta egy rĂ©szĂ©t
14:40 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Orosz lap: Viktor Janukovicsot ĂĄllĂ­tĂłlag infarktussal kĂłrhĂĄzban kezelik
14:38 
Versenyuszoda Ă©pĂŒl GödöllĂ”n
14:36 
Ukrån vålsåg - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelÔit
13:44 
DiszkĂłtragĂ©dia - Fenntartotta a korĂĄbbi jogerĂ”s Ă­tĂ©letet a KĂșria a West BalkĂĄn-ĂŒgyben
Szeged
Szegedi hĂ­rek
Vízilabda ob I - Molnår Tamåsék Diapolo Szeged VE néven folytatjåk
SzĂ­nhĂĄzi vilĂĄgnapi programok Szegeden
Elfogadtåk szegedi önkormånyzat 2014-es költségvetését
FIGYELEM! MENETREND MÓDOSÍTÁS!
VĂĄlasztĂĄs 2014 – Botka: az OrbĂĄn-kormĂĄny levĂĄlthatĂł
Magazin
Uccai dumĂĄk
VĂĄltozĂł vilĂĄg
Jåték
Kivirågzås vezényszóra
AutĂłk
Chevrolet Matiz V8: Csöpp autó nagy "szívvel"
RendÔrség RendÔrség
OrbĂĄn Viktor: MagyarorszĂĄg rendet Ă©s biztonsĂĄgot akar
FĂŒggetlen HĂ­rĂŒgynöksĂ©g   2011 March 06, Sunday  

Magyarorszåg rendet és biztonsågot akar, önök a legnehezebb, egyben a legszebb pillanatban vållalkoztak a rendÔri hivatåsra.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF
MagyarorszĂĄg rendet Ă©s biztonsĂĄgot akar, önök a legnehezebb, egyben a legszebb pillanatban vĂĄllalkoztak a rendĂ”ri hivatĂĄsra - mondta OrbĂĄn Viktor miniszterelnök vasĂĄrnap dĂ©lelĂ”tt a budapesti HĂ”sök terĂ©n, a prĂłbaidĂ”s tiszthelyettes rendĂ”rök ĂŒnnepĂ©lyes eskĂŒtĂ©telĂ©n. A kormĂĄnyfĂ” kijelentette: az esemĂ©nynek az ad kĂŒlönleges rangot, hogy a fiatal rendĂ”rök hivatĂĄsukat abban az Ă©vben kezdik meg, amikor MagyarorszĂĄg megĂșjul. A miniszterelnök Ășgy fogalmazott: MagyarorszĂĄg a szakadĂ©k szĂ©lĂ©n egyensĂșlyoz, a gazdasĂĄg legyengĂŒlt, a csalĂĄdok nagy rĂ©sze napi megĂ©lhetĂ©si gondokkal kĂŒzd, "a bĂ»n felszaporodott". Az orszĂĄgnak ma nagy szĂŒksĂ©ge van a fiatal rendĂ”rökre, sokat vĂĄrnak tĂ”lĂŒk, Ă©s a becsĂŒletes, eredmĂ©nyes munkĂĄĂ©rt Ă”k is sokat vĂĄrhatnak az orszĂĄgtĂłl - közölte a kormĂĄnyfĂ”.

MagyarorszĂĄg a szakadĂ©k szĂ©lĂ©n egyensĂșlyoz, eladĂłsodott, gazdasĂĄga legyengĂŒlt, a tisztessĂ©ges munkĂĄnak mĂ©g nincs becsĂŒlete, a csalĂĄdok tekintĂ©lyes rĂ©sze mĂ©g szegĂ©ny Ă©s napi megĂ©lhetĂ©si gondokkal kĂŒzd, a "bĂ»n felszaporodott". A megĂșjulĂĄs nem vĂĄrathat magĂĄra, MagyarorszĂĄg rendet Ă©s biztonsĂĄgot akar - fogalmazott OrbĂĄn Viktor. A miniszterelnök azt mondta a tĂ©ren felsorakozott 1800 prĂłbaidĂ”s rendĂ”rnek: a legnehezebb, egyben a legszebb pillanatban vĂĄllalkoztak a rendĂ”ri hivatĂĄsra. Kijelentette: az orszĂĄgnak ma Ă©getĂ” szĂŒksĂ©ge van rĂĄjuk, sokat vĂĄrnak tĂ”lĂŒk, Ă©s a becsĂŒletes, eredmĂ©nyes munkĂĄĂ©rt Ă”k is sokat vĂĄrhatnak az orszĂĄgtĂłl. A rendĂ”ri szakma is ĂĄtalakul Ă©s ennek lezĂĄrultĂĄval a rendĂ”rök helyzete, erkölcsi, anyagi megbecsĂŒlĂ©se, Ă©letszĂ­nvonala jelentĂ”sen meghaladja majd a jelenlegit - tette hozzĂĄ a kormĂĄnyfĂ”.
A miniszterelnök arra bĂ­ztatta a prĂłbaidĂ”s rendĂ”röket, hogy munkĂĄjukat örömmel Ă©s megelĂ©gedĂ©ssel vĂ©gezzĂ©k. Közölte: azt kĂ­vĂĄnja, hogy szolgĂĄlatukat biztonsĂĄgban teljesĂ­tsĂ©k, mert hivatĂĄsuk nem veszĂ©lytelen. A kormĂĄnyfĂ” Ășgy fogalmazott: bĂ­zik abban, hogy a fiatal rendĂ”rök munkĂĄja beĂ©pĂŒl az ĂșjjĂĄszĂŒletĂ”, erĂ”s, gyarapodĂł MagyarorszĂĄg jövĂ”jĂ©be.
A HĂ”sök terĂ©n 1800 prĂłbaidĂ”s rendĂ”r tiszthelyettes tette le szolgĂĄlati eskĂŒjĂ©t. KözĂŒlĂŒk 900-an a rendĂ©szeti szakközĂ©piskolĂĄk mĂĄsodĂ©ves hallgatĂłi, akik ez Ă©v januĂĄr 1-je Ăłta az utolsĂł fĂ©lĂ©vĂŒket a KĂ©szenlĂ©ti RendĂ”rsĂ©gnĂ©l töltik. SzintĂ©n 900-an voltak azok, akik BelĂŒgyminisztĂ©rium tavaly szeptemberben meghirdetett 5+1 hĂłnapos kĂ©pzĂ©sĂ©re jelentkeztek. Õk ez Ă©v februĂĄr 1-jĂ©vel kezdtĂ©k tanulmĂĄnyaikat a rendĂ©szeti szakközĂ©piskolĂĄkban. Ezzel a rendĂ”rsĂ©g lĂ©tszĂĄmhiĂĄnyĂĄt enyhĂ­tenĂ©k, kormĂĄnyzati Ă­gĂ©retek szerint 2012 nyarĂĄra a jelenleginĂ©l 3500-zal több rendĂ”r lesz az ĂĄllomĂĄnyban.

Hozzïżœszïżœlïżœsok Kedves Olvasïżœ! Jelentkezzen be ïżœs akkor hozzïżœszïżœlhat a tïżœmïżœhoz!



Webradio.hu - Szegedi, orszïżœgos ïżœs sport hïżœrek a nap 24 ïżœrïżœjïżœban!:HĂ­rek



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player