ProgramajĂĄnlĂł
Mïżœjus 2024
H K S C P S V
29301 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hïżœnapban
HĂ­rfolyam
14:42 
Csongråd megyében is tåmogatjåk a Mintamenza program terjedését
14:41 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Az oroszok hajĂłk elsĂŒllyesztĂ©sĂ©vel foglyul ejtettĂ©k az ukrĂĄn flotta egy rĂ©szĂ©t
14:40 
UkrĂĄn vĂĄlsĂĄg - Orosz lap: Viktor Janukovicsot ĂĄllĂ­tĂłlag infarktussal kĂłrhĂĄzban kezelik
14:38 
Versenyuszoda Ă©pĂŒl GödöllĂ”n
14:36 
Ukrån vålsåg - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelÔit
13:44 
DiszkĂłtragĂ©dia - Fenntartotta a korĂĄbbi jogerĂ”s Ă­tĂ©letet a KĂșria a West BalkĂĄn-ĂŒgyben
Szeged
Szegedi hĂ­rek
BÔrgyógyåszati tåvkonzultåciós rendszert fejlesztettek Szegeden
Vízilabda ob I - Molnår Tamåsék Diapolo Szeged VE néven folytatjåk
SzĂ­nhĂĄzi vilĂĄgnapi programok Szegeden
Elfogadtåk szegedi önkormånyzat 2014-es költségvetését
FIGYELEM! MENETREND MÓDOSÍTÁS!
Magazin
Uccai dumĂĄk
Hollywoodi vilågvége
Jåték
Kivirågzås vezényszóra
AutĂłk
2013-ban Ă©rkezik a Vw UP! GT
Belpolitika Belpolitika
JövÔ héten lesz a költségvetés zårószavazåsa
FĂŒggetlen HĂ­rĂŒgynöksĂ©g   2010 December 16, Thursday  

IdĂ©n az utolsĂł ĂŒlĂ©seit tartja az OrszĂĄggyĂ»lĂ©s a jövĂ” hĂ©ten: hĂ©tfĂ”n Ă©s kedden, illetve csĂŒtörtökön ĂŒlĂ©seznek majd a kĂ©pviselĂ”k.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF
IdĂ©n az utolsĂł ĂŒlĂ©seit tartja az OrszĂĄggyĂ»lĂ©s a jövĂ” hĂ©ten: hĂ©tfĂ”n Ă©s kedden, illetve csĂŒtörtökön ĂŒlĂ©seznek majd a kĂ©pviselĂ”k. A hĂĄrom nap alatt dönteni fognak - a többi között - a magĂĄn-nyugdĂ­jpĂ©nztĂĄri tagok vĂ©delmĂ©rĂ”l szĂłlĂł politikai nyilatkozatrĂłl, csĂŒtörtökön pedig a 2011-es költsĂ©gvetĂ©s tervezetĂ©nek zĂĄrĂłszavazĂĄsĂĄt tartjĂĄk - mondta el a HĂĄzbizottsĂĄg ĂŒlĂ©sĂ©t követĂ”en a FĂŒggetlen HĂ­rĂŒgynöksĂ©gnek Altorjai Anita, a parlament sajtĂłfĂ”nöke.

Több zĂĄrĂłszavazĂĄst is tart jövĂ” hĂ©tfĂ”n a parlament, a kĂ©pviselĂ”k döntenek pĂ©ldĂĄul a nyugdĂ­jbiztosĂ­tĂĄsrĂłl, az egĂ©szsĂ©gĂŒgyrĂ”l Ă©s a honvĂ©dsĂ©grĂ”l szĂłlĂł javaslatrĂłl - mondta Altorjai Anita. Ugyancsak hĂ©tfĂ”n lehet a zĂĄrĂłszavazĂĄsa az OrbĂĄn Viktor, KĂłsa Lajos Ă©s LĂĄzĂĄr JĂĄnos ĂĄltal jegyzett politikai nyilatkozatnak, amely a kötelezĂ” magĂĄn-nyugdĂ­jpĂ©nztĂĄri tagok vĂ©delmĂ©rĂ”l szĂłl. Ebben garantĂĄlnĂĄk az egyĂ©ni szĂĄmlavezetĂ©s intĂ©zmĂ©nyĂ©t, a befizetĂ©sek Ă©rtĂ©kĂĄllĂłsĂĄgĂĄt Ă©s a vesztesĂ©gek jĂłvĂĄĂ­rĂĄsĂĄt az ĂĄllami nyugdĂ­jrendszerbe ĂĄtlĂ©pĂ” magĂĄn-nyugdĂ­jpĂ©nztĂĄri tagoknak.
A kormĂĄny közben azt is jelezte, hogy kĂ©rni fogjĂĄk: a parlament hosszabbĂ­tsa a meg az oktĂłberi vörösiszap katasztrĂłfa miatt elrendelt veszĂ©lyhelyzetet KolontĂĄr körzetĂ©ben, az errĂ”l szĂłlĂł orszĂĄggyĂ»lĂ©si hatĂĄrozat ugyanis december 31-Ă©n lejĂĄr. Ennek keretĂ©ben PintĂ©r SĂĄndor belĂŒgyminiszter fog beszĂĄmolni a kĂ©pviselĂ”knek a katasztrĂłfa sĂșjtotta terĂŒleteken eddig elvĂ©gzett munkĂĄkrĂłl.
Altorjai Anita elmondta azt is, hogy az OrszĂĄggyĂ»lĂ©s utolsĂł idei ĂŒlĂ©snapjĂĄn, azaz december 23-ĂĄn - csĂŒtörtökön - tartja a jövĂ” Ă©vi költsĂ©gvetĂ©si javaslat zĂĄrĂłszavazĂĄsĂĄt.
A HĂĄzbizottsĂĄg ĂŒlĂ©sĂ©n szĂł volt a tavaszi ĂŒlĂ©sszakrĂłl is, amely februĂĄr 14-Ă©n Ă©s 15-Ă©n kezdĂ”dik plenĂĄris ĂŒlĂ©ssel. A kormĂĄny mĂĄr benyĂșjtotta a törvĂ©nyalkotĂĄsi programjĂĄt, amelyben 12 törvĂ©nyjavaslat szerepel.
A HĂĄzbizottsĂĄg ĂŒlĂ©sĂ©n szĂł esett arrĂłl is, hogy a kĂ©pviselĂ”knek jövĂ” januĂĄr 3-a Ă©s 31-e között kell leadniuk a vagyonnyilatkozataikat, amelyek februĂĄr 1-tĂ”l lesznek nyilvĂĄnosak. KiderĂŒlt az is, hogy a Jobbik frakciĂłjĂĄbĂłl kizĂĄrt, Ă­gy azĂłta mĂĄr fĂŒggetlen PĂ”sze Lajos a jövĂ”ben nem lesz a gazdasĂĄgi bizottsĂĄg alelnöke, a posztot Volner JĂĄnos jobbikos kĂ©pviselĂ” veszi ĂĄt.

Hozzïżœszïżœlïżœsok Kedves Olvasïżœ! Jelentkezzen be ïżœs akkor hozzïżœszïżœlhat a tïżœmïżœhoz!



Webradio.hu - Szegedi, orszïżœgos ïżœs sport hïżœrek a nap 24 ïżœrïżœjïżœban!:HĂ­rek



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player