Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
December 2022
H K S C P S V
2829301 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Vajda Júlia: a férfiak szeretik irányítani a nõket
Relax
Vidám képek
Eltemette elefántja
Filmleírások
Feketék fehéren
Filmleírások Filmleírások
Bérgyilkosék
-kĂĽlsõ-   2010 November 16, Tuesday  
Bérgyilkosék
Spencer egy kormánynak dolgozó bérgyilkos szuperkém, akire egy európai küldetésen rátalál az igaz szerelem egy gyönyörû, okos és éppen szakítás után lévõ nõ, Jen Kornfeldt személyében. A románcból házasság lesz, és boldogan élnek egészen Spencer 30.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Killers
-- --

Rendezõ(k): Robert Luketic
Szereplõ(k): Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Tom Selleck, Catherine O'Hara, Katheryn Winnick, Rob Riggle, Nagy Ervin, Mezei Kitty, Majsai-Nyilas Tünde, Anger Zsolt

Spencer egy kormánynak dolgozó bérgyilkos szuperkém, akire egy európai küldetésen rátalál az igaz szerelem egy gyönyörû, okos és éppen szakítás után lévõ nõ, Jen Kornfeldt személyében. A románcból házasság lesz, és boldogan élnek egészen Spencer 30. születésnapjáig, amikor rádöbbennek, több millió dolláros vérdíj van a fejükre kitûzve, és ami még rosszabb, a potenciális gyilkosok valószínûleg már évek óta figyelik õket. Bárki lehet az ellenségük: szomszédaik, barátaik, a fûszeres vagy akár a barátságtalan öregember az utca túlsó felén.


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player