Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az élet
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Februr 2023
H K S C P S V
30311 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
Ebben a hnapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Veresné Novák Katalin: Kellenek a nõk a közéletbe
Kissné Novák Éva: Az ember nem magányra született
Relax
Vidám képek
Filmleírások
A tûzben edzett férfi
Filmleírások Filmleírások
Baaria
-külsõ-   2010 September 01, Wednesday  
Baaria
A cselekmény egy Szicíliai család három generációjának története: Ciccotól a fián Peppinon keresztül az unokáig, Pietroig.
Olvasi rtkels:starstarstarstarstar / 0
rtkelje n is! starstarstarstarstar
  Hozzszlsok Nyomtat E-mail PDF

Baaria
-- színes, feliratos, olasz-francia filmdráma, 150 perc, 2009, 12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott --

Rendezõ(k): Giuseppe Tornatore
Szereplõ(k): Gaetano Aronica, Francesco Scianna, Marco Iermano, Margareth Made, Giorgio Faletti, Leo Gullotta, Ángela Molina, Nicole Grimaudo, Raoul Bova

A cselekmény egy Szicíliai család három generációjának története: Ciccotól a fián Peppinon keresztül az unokáig, Pietroig. Az õk és családjaik magánéletén keresztül a film felidézi egy Palermói, vidéki közösség szerelmeit, álmait és csalódásait 1930-as évektõl egészen a 1980-as évekig. A fasizmus idején Cicco egy egyszerû pásztor, aki ennek ellenére az olvasás szenvedélyének hódol és habzsolja a könyveket, verseket, romantikus regényeket. Az éhezés idején és a második világháború alatt fia, Peppino látva az igazságtalanságokat, szenvedélyesen politizál, majd a háború után találkozik élete szerelmével. Kettõjük viharos kapcsolatát többen ellenzik Peppino politikai szerepvállalásai miatt. Ám a két fiatal mindent megtesz, hogy beteljesítsék álmaikat.


Hozzszlsok Kedves Olvas! Jelentkezzen be s akkor hozzszlhat a tmhoz!Webradio.hu - Szegedi, orszgos s sport hrek a nap 24 rjban!:Hírek arrow GyûjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player