Gasztro
Receptek
Készítsünk fagylaltot!
Kóstoló Kommandó
Torkos csütörtök felemás érzelmekkel
Gasztro-folklór
Márton napi libator
Programajánló
Október 2020
H K S C P S V
2829301 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Óriás túrógombóc
Óriás túrógombócFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső óriás túrógombócot készít.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Fogasfilé pórélevélben
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve.
Filézett csirke
Filézett csirke parmezános bundában sütve, burgonyasalátával tálalva
Gasztro-folklór
A magyar konyha egyik büszkesége: a gulyás
Haladjunk továbbra is rovatunkban a magyar konyha mezsdjéjén! A téma a magyar gasztronómia egyik büszkesége a gulyás, mely nem is gondolnánk milyen változatos formában ismeretes.
A paprikáról
Egy kis ismertető a paprikáról, ami olyan híressé tette hazánkat, na és persze Szegedet és Kalocsát is...
Borászatok
Andreas Ebner borászata
Mozsgó község határában terül el Andreas Ebner 6,5 hektáros birtoka. Kizárólag saját telepítésekbõl dolgozik, melyek a Franciaországban jól ismert Guyot mûvelésben vannak.

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv VI.
Arról, hogy emberi méretekben élünk...
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
A pohár
A régi mondás szerint a bor egyszerre négy érzékszervünkre van hatással: a szemünkre, hiszen gyönyörködünk a színében, az orrunkra, mivel a bor illata is hatást gyakorol ránk, azután a szánkra ...
Kóstoló Kommandó
Kávét a kávéházakból!
A 2006 év legjobb 100 kávéháza közül három is szegedi. Minek otthon pepecselni a kávéval, ha olyan helyeken kávézhatunk, mint az Acapella, a Bécsi vagy a Corso kávézó?!


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player