Gasztro
Receptek
Spenót?!
Kóstoló Kommandó
A Sárkány söre
Van Dlusztusunk hozzá
Nyarak üdítője a rozé
Gasztro-folklór
Főzzőn velünk Karácsonyra!
Borászatok
Andreas Ebner borászata
Füveskönyv
Füveskönyv VI.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Programajánló
Február 2017
H K S C P S V
30311 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Süllőfilé roston, sült zöldségekkel
Sullo zoldsegekkelFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső süllőfilét készít sült zöldség körettel.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Habos mákos palacsinta
Habos mákos palacsinta meggymártással megbolondítva...
Filézett csirke
Filézett csirke parmezános bundában sütve, burgonyasalátával tálalva
Gasztro-folklór
Fogas Gundel módra
Barta László ebben a részben egy Gundel halétel-különlegességet mutat be, melynek alanya ezúttal fogas.
A magyar konyha egyik büszkesége: a gulyás
Haladjunk továbbra is rovatunkban a magyar konyha mezsdjéjén! A téma a magyar gasztronómia egyik büszkesége a gulyás, mely nem is gondolnánk milyen változatos formában ismeretes.
Borászatok
Andreas Ebner borászata
Mozsgó község határában terül el Andreas Ebner 6,5 hektáros birtoka. Kizárólag saját telepítésekbõl dolgozik, melyek a Franciaországban jól ismert Guyot mûvelésben vannak.

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv VI.
Arról, hogy emberi méretekben élünk...
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
Történelem, borvidék - történelmi borvidék?
Ha a mai 22 borvidéket összevetjük a történeti listával, egyrészt megértjük a borászatot (is) sujtó megszakított fejlődés mibenlétét, másrészt pedig alkalmunk adódik arra, hogy jó mélyen ...
Kóstoló Kommandó
Fröccs- és söröntő
Mint a szomjas tevék az oázist, úgy környékezik az újszegediek az egyik legpatinásabb múltra visszatekintő vendéglátó ipari egységet a tikkasztó nyári délutánokon.


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player