Gasztro
Receptek
Bodzából nemcsak szörp
Kóstoló Kommandó
A cyberkocsma
Van Dlusztusunk hozzá
Nyarak üdítője a rozé
Gasztro-folklór
A február szépsege: a kocsonya
Borászatok
Tokaj - Hétszőlő
Füveskönyv
Füveskönyv V.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Programajánló
December 2014
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Süllőfilé roston, sült zöldségekkel
Sullo zoldsegekkelFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső süllőfilét készít sült zöldség körettel.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Vadkacsacomb Pál szakácstól
Mátyás király kedvenc ételei Beatrix királyné szakácsától a deszki Szép Ilonka Csárdából...
Karikába hajtott vaddisznoborda
Pár szó a nagyobb vadakról és elkészítésükről, a deszki Szép Ilonka Csárdából...
Gasztro-folklór
A paprikáról
Egy kis ismertető a paprikáról, ami olyan híressé tette hazánkat, na és persze Szegedet és Kalocsát is...
Márton napi libator
A közmondás szerint, ha lúd, legyen kövér, valamint jobb egy lúd nyak, száz tyúk nyaknál. Ennek szellemében töltött libanyakat, -mellet, -combot és libamájat sütöttünk, mindezt pedig filmre vettük!
Borászatok
Disznókő Szőlőbirtok
A Disznókő birtokon újjáéled a Tokaji borok egykori, fényes múltja.A szőlőbirtok épületegyüttese Közép-Európa egyik leglátványosabb borászati építménye.

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv IV.
A jóravaló restségről.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
A pohár
A régi mondás szerint a bor egyszerre négy érzékszervünkre van hatással: a szemünkre, hiszen gyönyörködünk a színében, az orrunkra, mivel a bor illata is hatást gyakorol ránk, azután a szánkra ...
Kóstoló Kommandó
Fröccs- és söröntő
Mint a szomjas tevék az oázist, úgy környékezik az újszegediek az egyik legpatinásabb múltra visszatekintő vendéglátó ipari egységet a tikkasztó nyári délutánokon.


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player