Gasztro
Receptek
Spenót?!
Kóstoló Kommandó
Torkos csütörtök felemás érzelmekkel
Van Dlusztusunk hozzá
Nyarak üdítője a rozé
Gasztro-folklór
Márton napi libator
Borászatok
Tokaj - Hétszőlő
Füveskönyv
Füveskönyv V.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Programajánló
Február 2019
H K S C P S V
282930311 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Óriás túrógombóc
Óriás túrógombócFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső óriás túrógombócot készít.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Fogas roston
Fogas roston, zöldséges pennével készítve, fokhagyma mártásban...
Fogasfilé pórélevélben
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve.
Gasztro-folklór
A február szépsege: a kocsonya
A februárnak kevés szépsége van, nem éppen a legkedveltebb hónapokok egyike. Ekkor van azonban a báliszezon, amelynek egyik legnépszerűbb étele a kocsonya. Erről szól következő filmünk, nézze meg!
Mikszáth Kálmán kérésére: palócleves
Gundel, Mikszáth Kálmán születésnapján megkérdezte a híres írót, milyen levest készítsen. Ő azt felelte, egy olyan levest készitsen neki, amiben benne van a magyar konyha minden íze, zamata.
Borászatok
Tiffán Ede borászata
Nézze meg riportfilmünket Tiffán Ede borászról, aki munkásságáért többek között a Magyar Köztársaság Érdemrend Tisztikeresztjét is elnyerte!

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv VI.
Arról, hogy emberi méretekben élünk...
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
A hordó
Jó, jó, mondja az olvasó, miután befejezte a pohárról írt fejezetet (miszerint nélküle nehezen hatna egyszerre négy érzékszervünkre a bor), mivel az istenek italát mégis csak a hordóból ...
Kóstoló Kommandó
A Sárkány söre
A Sárkány egy olyan hely, ahol békésen megfér egymás mellett a kártyabarlang a hatalmas adag rántott sajt sültkrumplival.


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player