Gasztro
Receptek
Bodzából nemcsak szörp
Kóstoló Kommandó
Torkos csütörtök felemás érzelmekkel
Van Dlusztusunk hozzá
A pince
Gasztro-folklór
Márton napi libator
Borászatok
Pince a Nyakas-hegy lábánál
Füveskönyv
Füveskönyv VI.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Programajánló
Június 2017
H K S C P S V
2930311 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Fogasfilé pórélevélben
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Habos mákos palacsinta
Habos mákos palacsinta meggymártással megbolondítva...
Fogasfilé pórélevélben
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve.
Gasztro-folklór
Mikszáth Kálmán, mint a vendéglátás krónikása
Kevesen tudják, hogy Mikszáth Kámán a tizenkilencedik század hetvenes éveiben, újságírói pályája idején gyűjtötte egybe és adta közre Szeged korabeli vendéglátóhelyeinek érdekességeit...
Móra Ferenc és a gasztronómia
Nagyjaink közül alig akad olyan, aki közömbös lett volna kora gasztronómiája, vendéglátási kultúrája iránt. Íme néhány gondolat Móra Ferenc gasztronómiához való viszonyáról...
Borászatok
Polgár Pince
A Polgár Pincészet kiváló termékeivel az igényes fogyasztókat célozza meg. Így kerültek a legjobb éttermek itallapjának rangos tételei közé.

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv II.
Arról, hogy az ember része a világnak
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
A pohár
A régi mondás szerint a bor egyszerre négy érzékszervünkre van hatással: a szemünkre, hiszen gyönyörködünk a színében, az orrunkra, mivel a bor illata is hatást gyakorol ránk, azután a szánkra ...
Kóstoló Kommandó
Kávét a kávéházakból!
A 2006 év legjobb 100 kávéháza közül három is szegedi. Minek otthon pepecselni a kávéval, ha olyan helyeken kávézhatunk, mint az Acapella, a Bécsi vagy a Corso kávézó?!


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player