Gasztro
Receptek
Bodzából nemcsak szörp
Kóstoló Kommandó
Torkos csütörtök felemás érzelmekkel
Van Dlusztusunk hozzá
Nyarak üdítője a rozé
Gasztro-folklór
Főzzőn velünk Karácsonyra!
Borászatok
Tokaj - Hétszőlő
Füveskönyv
Füveskönyv IV.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Programajánló
Október 2014
H K S C P S V
29301 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Süllőfilé roston, sült zöldségekkel
Sullo zoldsegekkelFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső süllőfilét készít sült zöldség körettel.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Filézett csirke
Filézett csirke parmezános bundában sütve, burgonyasalátával tálalva
Őzgerinc Mátyás módra
Egy kis ismertető a vad ételek különösen kedvelt és ismert fajtáiról a deszki Szép Ilonka Csárdából…
Gasztro-folklór
Főzzőn velünk Karácsonyra!
Mi jut eszébe az embernek a Karácsony szó hallatán? Szeretet, család, ajándékok, hó, hideg és persze evés, ivás. Nekünk is, így készítettün a káracsonyi ételekről is egy kisfilmet, nézze meg!
Mikszáth Kálmán, mint a vendéglátás krónikása
Kevesen tudják, hogy Mikszáth Kámán a tizenkilencedik század hetvenes éveiben, újságírói pályája idején gyűjtötte egybe és adta közre Szeged korabeli vendéglátóhelyeinek érdekességeit...
Borászatok
Gróf Degenfeld pincészet
A Degenfeldeket megtaláljuk a legjelentõsebb tokaji birtokosok sorában. Szõlőik a határ legértékesebb részein, a déli lejtõkön feküdtek, a város és a tarcali községhatár között.

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv II.
Arról, hogy az ember része a világnak
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
A pince
Szóval a pince, ahol a bor pihen, érik, és fejlődik is.
Kóstoló Kommandó
Kávét a kávéházakból!
A 2006 év legjobb 100 kávéháza közül három is szegedi. Minek otthon pepecselni a kávéval, ha olyan helyeken kávézhatunk, mint az Acapella, a Bécsi vagy a Corso kávézó?!


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player