Gasztro
Receptek
Bodzából nemcsak szörp
Kóstoló Kommandó
A cyberkocsma
Van Dlusztusunk hozzá
Nyarak üdítője a rozé
Gasztro-folklór
Főzzőn velünk Karácsonyra!
Borászatok
Tokaj - Hétszőlő
Füveskönyv
Füveskönyv V.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Programajánló
Június 2018
H K S C P S V
282930311 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Fogasfilé pórélevélben
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Bárány kotlett
Újabb receptekkel gazdagodott Törzsasztal rovatunk. EZen a héten Frank Sándor bárány kotlettet ajánl rozmaringos puliszkával, provence-i lecsóval tálalva.
Vadkacsacomb Pál szakácstól
Mátyás király kedvenc ételei Beatrix királyné szakácsától a deszki Szép Ilonka Csárdából...
Gasztro-folklór
A csárda
Barta László Gasztro-folklór sorozatának ebben a részében a magyar csárdák ízvilágába kalauzol el bennünket. Megtudhatjuk, honnan ered a név és mik a jellegzetes ételek.
A február szépsege: a kocsonya
A februárnak kevés szépsége van, nem éppen a legkedveltebb hónapokok egyike. Ekkor van azonban a báliszezon, amelynek egyik legnépszerűbb étele a kocsonya. Erről szól következő filmünk, nézze meg!
Borászatok
Disznókő Szőlőbirtok
A Disznókő birtokon újjáéled a Tokaji borok egykori, fényes múltja.A szőlőbirtok épületegyüttese Közép-Európa egyik leglátványosabb borászati építménye.

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv IV.
A jóravaló restségről.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
A hordó
Jó, jó, mondja az olvasó, miután befejezte a pohárról írt fejezetet (miszerint nélküle nehezen hatna egyszerre négy érzékszervünkre a bor), mivel az istenek italát mégis csak a hordóból ...
Kóstoló Kommandó
Végre kert a Ligetben
Kellemes kerthelyiség nyílt az újszegedi Ligetben, a Vendelin. Többször is próbára tettük inkognitóban és sosem csalódtunk, ezért ide még barátokat is mernénk hívni.


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player