Gasztro
Receptek
Bodzából nemcsak szörp
Kóstoló Kommandó
A Sárkány söre
Van Dlusztusunk hozzá
Nyarak üdítője a rozé
Gasztro-folklór
A február szépsege: a kocsonya
Borászatok
Pince a Nyakas-hegy lábánál
Füveskönyv
Füveskönyv VI.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Programajánló
Március 2015
H K S C P S V
2324252627281
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Fogasfilé pórélevélben
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Csirkemell filé aszalt szilvás rokfort töltelékkel
Csirkemell filé aszalt szilvás rokfort töltelékkel, reszelt almás burgonyapürével...
Filézett csirke
Filézett csirke parmezános bundában sütve, burgonyasalátával tálalva
Gasztro-folklór
Mikszáth Kálmán kérésére: palócleves
Gundel, Mikszáth Kálmán születésnapján megkérdezte a híres írót, milyen levest készítsen. Ő azt felelte, egy olyan levest készitsen neki, amiben benne van a magyar konyha minden íze, zamata.
A csárda
Barta László Gasztro-folklór sorozatának ebben a részében a magyar csárdák ízvilágába kalauzol el bennünket. Megtudhatjuk, honnan ered a név és mik a jellegzetes ételek.
Borászatok
Andreas Ebner borászata
Mozsgó község határában terül el Andreas Ebner 6,5 hektáros birtoka. Kizárólag saját telepítésekbõl dolgozik, melyek a Franciaországban jól ismert Guyot mûvelésben vannak.

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv II.
Arról, hogy az ember része a világnak
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
A hordó
Jó, jó, mondja az olvasó, miután befejezte a pohárról írt fejezetet (miszerint nélküle nehezen hatna egyszerre négy érzékszervünkre a bor), mivel az istenek italát mégis csak a hordóból ...
Kóstoló Kommandó
Igyon a galambokkal!
Oázis a belvárosi betonsivatagban. Pálmafák helyett ugyan klasszikus alföldi lombhullató fák nyújtanak enyhet adó árnyat, hűs vizű patak helyett pedig a TTK előtti szökőkút vize csobog, de ...


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player