|
Néhány szó Mátyás király udvaráról, a reneszánsz étkezési szokásokról és a " nyúlpecsenye Pál szakács módra" nevű különlegességről a deszki Szép Ilonka Csárdából... |
Pár szó a nagyobb vadakról és elkészítésükről, a deszki Szép Ilonka Csárdából... |
|
Mi jut eszébe az embernek a Karácsony szó hallatán? Szeretet, család, ajándékok, hó, hideg és persze evés, ivás. Nekünk is, így készítettün a káracsonyi ételekről is egy kisfilmet, nézze meg! |
A tizenhatodik és tizenhetedik században igazi sátoros ünnepnek számított a szüret, ami a magyar szőlővidékek többségében legkorábban október második felében kezdődött. |
|
A Balaton és a Bakony ölelésében elhelyezkedő keszthelyi Bacchus pincészet gasztronómiai és borászati kínálata vonzza a látogatókat. |
|
Arról, hogy emberi méretekben élünk... |
|
Gyömbér László mesél életéről... |
|
Jártában-keltében az ember azt látja, hogy a füllesztő nyári melegben a teraszokon rozébort isznak a szomjazók. Sőt azt is tapasztalni, hogy ezt a borféleséget nem restek ásványvízzel higítani. |
|
Itt születtek hajdan a legendák, ma pedig a számítógépes csúcstechnika úgy keveredik a kelkáposzta főzelék illatával, mint Eminem a gettólakó fekákkal. Ez a digitálisan felturbózott Béke Tanszék. |
|
Kiadja a BUCO KFT. 6726 Szeged Fürj u. 120. Kiadó- és szerkesztő felelős: Szeri Marcell
|
Kinek írjak?
|
Hirdetési árak
|
Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek Gasztro
|
|