Gasztro
Receptek
Tiramisuk
Kóstoló Kommandó
A cyberkocsma
Van Dlusztusunk hozzá
A pince
Gasztro-folklór
A február szépsege: a kocsonya
Borászatok
Tokaj - Hétszőlő
Füveskönyv
Füveskönyv V.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Programajánló
Április 2018
H K S C P S V
2627282930311
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Süllőfilé roston, sült zöldségekkel
Sullo zoldsegekkelFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső süllőfilét készít sült zöldség körettel.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Fogasfilé pórélevélben
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve.
Csirkemell filé aszalt szilvás rokfort töltelékkel
Csirkemell filé aszalt szilvás rokfort töltelékkel, reszelt almás burgonyapürével...
Gasztro-folklór
A paprikáról
Egy kis ismertető a paprikáról, ami olyan híressé tette hazánkat, na és persze Szegedet és Kalocsát is...
Márton napi libator
A közmondás szerint, ha lúd, legyen kövér, valamint jobb egy lúd nyak, száz tyúk nyaknál. Ennek szellemében töltött libanyakat, -mellet, -combot és libamájat sütöttünk, mindezt pedig filmre vettük!
Borászatok
Tiffán Ede borászata
Nézze meg riportfilmünket Tiffán Ede borászról, aki munkásságáért többek között a Magyar Köztársaság Érdemrend Tisztikeresztjét is elnyerte!

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv V.
A valóságos igényről
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
A hordó
Jó, jó, mondja az olvasó, miután befejezte a pohárról írt fejezetet (miszerint nélküle nehezen hatna egyszerre négy érzékszervünkre a bor), mivel az istenek italát mégis csak a hordóból ...
Kóstoló Kommandó
Torkos Csütörtök: Együnk féláron!
Ismét sok étterem próbálható ki féláron 2007 Február 22-én, a Torkos Csütörtökön.


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player