Gasztro
Receptek
Bodzából nemcsak szörp
Kóstoló Kommandó
A Sárkány söre
Van Dlusztusunk hozzá
Nyarak üdítője a rozé
Gasztro-folklór
Márton napi libator
Borászatok
Tokaj - Hétszőlő
Füveskönyv
Füveskönyv V.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Programajánló
Május 2017
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Fogasfilé pórélevélben
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Bárány kotlett
Újabb receptekkel gazdagodott Törzsasztal rovatunk. EZen a héten Frank Sándor bárány kotlettet ajánl rozmaringos puliszkával, provence-i lecsóval tálalva.
Fogas roston
Fogas roston, zöldséges pennével készítve, fokhagyma mártásban...
Gasztro-folklór
Mikszáth Kálmán, mint a vendéglátás krónikása
Kevesen tudják, hogy Mikszáth Kámán a tizenkilencedik század hetvenes éveiben, újságírói pályája idején gyűjtötte egybe és adta közre Szeged korabeli vendéglátóhelyeinek érdekességeit...
A magyar konyha egyik büszkesége: a gulyás
Haladjunk továbbra is rovatunkban a magyar konyha mezsdjéjén! A téma a magyar gasztronómia egyik büszkesége a gulyás, mely nem is gondolnánk milyen változatos formában ismeretes.
Borászatok
Gróf Degenfeld pincészet
A Degenfeldeket megtaláljuk a legjelentõsebb tokaji birtokosok sorában. Szõlőik a határ legértékesebb részein, a déli lejtõkön feküdtek, a város és a tarcali községhatár között.

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv I.
Arról, mi az élet igazi élménye?
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
A hordó
Jó, jó, mondja az olvasó, miután befejezte a pohárról írt fejezetet (miszerint nélküle nehezen hatna egyszerre négy érzékszervünkre a bor), mivel az istenek italát mégis csak a hordóból ...
Kóstoló Kommandó
Torkos Csütörtök: Együnk féláron!
Ismét sok étterem próbálható ki féláron 2007 Február 22-én, a Torkos Csütörtökön.


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player