Gasztro
Receptek
Tiramisuk
Kóstoló Kommandó
Torkos csütörtök felemás érzelmekkel
Van Dlusztusunk hozzá
A hordó
Gasztro-folklór
Főzzőn velünk Karácsonyra!
Borászatok
Pince a Nyakas-hegy lábánál
Füveskönyv
Füveskönyv IV.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Programajánló
Február 2018
H K S C P S V
2930311 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Óriás túrógombóc
Óriás túrógombócFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső óriás túrógombócot készít.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Süllő filé roston
Süllő filé roston, sült zöldségekkel tálalva...
Karpaccso
Frank Sándor ebben a részben fagyasztott bélszín szeleteket ajánl pesztós bazsalikomlevélen tálalva.
Gasztro-folklór
Honnan származik a paprika?
Különös és izgalmas története van annak, hogyan lett a paprikából az idők során a magyar gasztronómia legfontosabb fűszere.
Az erdélyi konyha ízei
Az erdélyi tájakon élő népeknek a történelem közös egyéniséget alakított ki, de közelről nézve rendkívül változatos ez az egyéniség. Ez jellemző az erdélyi konyhára is.
Borászatok
Árvay János pincészete
Árvay János az egykori Tokaji Polgári Casino alatt és a tokaji Rózsaközben működtet pincéket. A legfrissebb kutatások szerint ez utóbbi területen érlelődtek az 1500-as években az első aszúborok.

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv III.
A rendszerről, melyet később megismerünk.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
Nyarak üdítője a rozé
Jártában-keltében az ember azt látja, hogy a füllesztő nyári melegben a teraszokon rozébort isznak a szomjazók. Sőt azt is tapasztalni, hogy ezt a borféleséget nem restek ásványvízzel higítani.
Kóstoló Kommandó
Fröccs- és söröntő
Mint a szomjas tevék az oázist, úgy környékezik az újszegediek az egyik legpatinásabb múltra visszatekintő vendéglátó ipari egységet a tikkasztó nyári délutánokon.


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player