Gasztro
Receptek
Spenót?!
Kóstoló Kommandó
A cyberkocsma
Van Dlusztusunk hozzá
A hordó
Gasztro-folklór
A február szépsege: a kocsonya
Borászatok
Andreas Ebner borászata
Füveskönyv
Füveskönyv VI.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Programajánló
Május 2015
H K S C P S V
272829301 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Süllőfilé roston, sült zöldségekkel
Sullo zoldsegekkelFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső süllőfilét készít sült zöldség körettel.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Fogasfilé pórélevélben
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve.
Vadkacsacomb Pál szakácstól
Mátyás király kedvenc ételei Beatrix királyné szakácsától a deszki Szép Ilonka Csárdából...
Gasztro-folklór
Az erdélyi konyha ízei
Az erdélyi tájakon élő népeknek a történelem közös egyéniséget alakított ki, de közelről nézve rendkívül változatos ez az egyéniség. Ez jellemző az erdélyi konyhára is.
A február szépsege: a kocsonya
A februárnak kevés szépsége van, nem éppen a legkedveltebb hónapokok egyike. Ekkor van azonban a báliszezon, amelynek egyik legnépszerűbb étele a kocsonya. Erről szól következő filmünk, nézze meg!
Borászatok
Bacchus pincészet - Keszthely
A Balaton és a Bakony ölelésében elhelyezkedő keszthelyi Bacchus pincészet gasztronómiai és borászati kínálata vonzza a látogatókat.

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv I.
Arról, mi az élet igazi élménye?
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
Történelem, borvidék - történelmi borvidék?
Ha a mai 22 borvidéket összevetjük a történeti listával, egyrészt megértjük a borászatot (is) sujtó megszakított fejlődés mibenlétét, másrészt pedig alkalmunk adódik arra, hogy jó mélyen ...
Kóstoló Kommandó
Torkos Csütörtök: Együnk féláron!
Ismét sok étterem próbálható ki féláron 2007 Február 22-én, a Torkos Csütörtökön.


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player