Gasztro
Receptek
Spenót?!
Kóstoló Kommandó
A cyberkocsma
Van Dlusztusunk hozzá
Nyarak üdítője a rozé
Gasztro-folklór
Főzzőn velünk Karácsonyra!
Borászatok
Andreas Ebner borászata
Füveskönyv
Füveskönyv V.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Programajánló
Október 2019
H K S C P S V
301 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Süllőfilé roston, sült zöldségekkel
Sullo zoldsegekkelFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső süllőfilét készít sült zöldség körettel.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Tengeri halétel különlegesség
Mediterrán hangulatú tengeri halétel különlegesség
Fogasfilé pórélevélben
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve.
Gasztro-folklór
A halételek különleges ízvilága
Már a régmúlt korok asztalán is megbecsült étel volt a hal előételként, levesként, főételként, böjti időben és ünnepi ételként is kinálták.
A február szépsege: a kocsonya
A februárnak kevés szépsége van, nem éppen a legkedveltebb hónapokok egyike. Ekkor van azonban a báliszezon, amelynek egyik legnépszerűbb étele a kocsonya. Erről szól következő filmünk, nézze meg!
Borászatok
Bock Pince Panzió Étterem
Magyarország legdélibb fekvésű borvidéke öleli magába a boráról híres kisvárost, Villányt, melynek központjában található a Bock Pince.

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv II.
Arról, hogy az ember része a világnak
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
A pince
Szóval a pince, ahol a bor pihen, érik, és fejlődik is.
Kóstoló Kommandó
Torkos Csütörtök: Együnk féláron!
Ismét sok étterem próbálható ki féláron 2007 Február 22-én, a Torkos Csütörtökön.


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player