Gasztro
Receptek
Tiramisuk
Kóstoló Kommandó
Torkos csütörtök felemás érzelmekkel
Van Dlusztusunk hozzá
A pince
Gasztro-folklór
Márton napi libator
Borászatok
Pince a Nyakas-hegy lábánál
Füveskönyv
Füveskönyv VI.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Programajánló
Szeptember 2016
H K S C P S V
2930311 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Fogasfilé pórélevélben
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Csirkemell filé aszalt szilvás rokfort töltelékkel
Csirkemell filé aszalt szilvás rokfort töltelékkel, reszelt almás burgonyapürével...
Vadkacsacomb Pál szakácstól
Mátyás király kedvenc ételei Beatrix királyné szakácsától a deszki Szép Ilonka Csárdából...
Gasztro-folklór
A halételek különleges ízvilága
Már a régmúlt korok asztalán is megbecsült étel volt a hal előételként, levesként, főételként, böjti időben és ünnepi ételként is kinálták.
Mikszáth Kálmán, mint a vendéglátás krónikása
Kevesen tudják, hogy Mikszáth Kámán a tizenkilencedik század hetvenes éveiben, újságírói pályája idején gyűjtötte egybe és adta közre Szeged korabeli vendéglátóhelyeinek érdekességeit...
Borászatok
Bock Pince Panzió Étterem
Magyarország legdélibb fekvésű borvidéke öleli magába a boráról híres kisvárost, Villányt, melynek központjában található a Bock Pince.

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv V.
A valóságos igényről
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
A pince
Szóval a pince, ahol a bor pihen, érik, és fejlődik is.
Kóstoló Kommandó
Torkos csütörtök felemás érzelmekkel
Telt házzal üzemeltek Szegeden is a Torkos Csütörtökön az éttermek, azonban volt, ahonnan a vendégek keserű szájízzel, vagy üres hassal távoztak.


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player