Gasztro
Receptek
Tiramisuk
Kóstoló Kommandó
A cyberkocsma
Van Dlusztusunk hozzá
A hordó
Gasztro-folklór
Főzzőn velünk Karácsonyra!
Borászatok
Pince a Nyakas-hegy lábánál
Füveskönyv
Füveskönyv IV.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Programajánló
Július 2015
H K S C P S V
29301 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Süllőfilé roston, sült zöldségekkel
Sullo zoldsegekkelFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső süllőfilét készít sült zöldség körettel.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Habos mákos palacsinta
Habos mákos palacsinta meggymártással megbolondítva...
Süllő filé roston
Süllő filé roston, sült zöldségekkel tálalva...
Gasztro-folklór
A csárda
Barta László Gasztro-folklór sorozatának ebben a részében a magyar csárdák ízvilágába kalauzol el bennünket. Megtudhatjuk, honnan ered a név és mik a jellegzetes ételek.
A paprikáról
Egy kis ismertető a paprikáról, ami olyan híressé tette hazánkat, na és persze Szegedet és Kalocsát is...
Borászatok
Polgár Pince
A Polgár Pincészet kiváló termékeivel az igényes fogyasztókat célozza meg. Így kerültek a legjobb éttermek itallapjának rangos tételei közé.

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv I.
Arról, mi az élet igazi élménye?
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
Történelem, borvidék - történelmi borvidék?
Ha a mai 22 borvidéket összevetjük a történeti listával, egyrészt megértjük a borászatot (is) sujtó megszakított fejlődés mibenlétét, másrészt pedig alkalmunk adódik arra, hogy jó mélyen ...
Kóstoló Kommandó
A cyberkocsma
Itt születtek hajdan a legendák, ma pedig a számítógépes csúcstechnika úgy keveredik a kelkáposzta főzelék illatával, mint Eminem a gettólakó fekákkal. Ez a digitálisan felturbózott Béke Tanszék.


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player