Gasztro
Receptek
Bodzából nemcsak szörp
Kóstoló Kommandó
Torkos csütörtök felemás érzelmekkel
Van Dlusztusunk hozzá
A pince
Gasztro-folklór
Főzzőn velünk Karácsonyra!
Borászatok
Tokaj - Hétszőlő
Füveskönyv
Füveskönyv IV.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Programajánló
Augusztus 2017
H K S C P S V
311 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Óriás túrógombóc
Óriás túrógombócFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső óriás túrógombócot készít.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Karpaccso
Frank Sándor ebben a részben fagyasztott bélszín szeleteket ajánl pesztós bazsalikomlevélen tálalva.
Süllőfilé roston, sült zöldségekkel
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső süllőfilét készít sült zöldség körettel.
Gasztro-folklór
Fogas Gundel módra
Barta László ebben a részben egy Gundel halétel-különlegességet mutat be, melynek alanya ezúttal fogas.
Honnan származik a paprika?
Különös és izgalmas története van annak, hogyan lett a paprikából az idők során a magyar gasztronómia legfontosabb fűszere.
Borászatok
Árvay János pincészete
Árvay János az egykori Tokaji Polgári Casino alatt és a tokaji Rózsaközben működtet pincéket. A legfrissebb kutatások szerint ez utóbbi területen érlelődtek az 1500-as években az első aszúborok.

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv II.
Arról, hogy az ember része a világnak
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
A pohár
A régi mondás szerint a bor egyszerre négy érzékszervünkre van hatással: a szemünkre, hiszen gyönyörködünk a színében, az orrunkra, mivel a bor illata is hatást gyakorol ránk, azután a szánkra ...
Kóstoló Kommandó
A Sárkány söre
A Sárkány egy olyan hely, ahol békésen megfér egymás mellett a kártyabarlang a hatalmas adag rántott sajt sültkrumplival.


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player