Gasztro
Receptek
Tiramisuk
Kóstoló Kommandó
A Sárkány söre
Van Dlusztusunk hozzá
A pince
Gasztro-folklór
A február szépsege: a kocsonya
Borászatok
Pince a Nyakas-hegy lábánál
Füveskönyv
Füveskönyv V.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Programajánló
Május 2016
H K S C P S V
2526272829301
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Süllőfilé roston, sült zöldségekkel
Sullo zoldsegekkelFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső süllőfilét készít sült zöldség körettel.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Vadkacsacomb Pál szakácstól
Mátyás király kedvenc ételei Beatrix királyné szakácsától a deszki Szép Ilonka Csárdából...
Habos mákos palacsinta
Habos mákos palacsinta meggymártással megbolondítva...
Gasztro-folklór
Mikszáth Kálmán kérésére: palócleves
Gundel, Mikszáth Kálmán születésnapján megkérdezte a híres írót, milyen levest készítsen. Ő azt felelte, egy olyan levest készitsen neki, amiben benne van a magyar konyha minden íze, zamata.
A halételek különleges ízvilága
Már a régmúlt korok asztalán is megbecsült étel volt a hal előételként, levesként, főételként, böjti időben és ünnepi ételként is kinálták.
Borászatok
Polgár Pince
A Polgár Pincészet kiváló termékeivel az igényes fogyasztókat célozza meg. Így kerültek a legjobb éttermek itallapjának rangos tételei közé.

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv III.
A rendszerről, melyet később megismerünk.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
Nyarak üdítője a rozé
Jártában-keltében az ember azt látja, hogy a füllesztő nyári melegben a teraszokon rozébort isznak a szomjazók. Sőt azt is tapasztalni, hogy ezt a borféleséget nem restek ásványvízzel higítani.
Kóstoló Kommandó
A cyberkocsma
Itt születtek hajdan a legendák, ma pedig a számítógépes csúcstechnika úgy keveredik a kelkáposzta főzelék illatával, mint Eminem a gettólakó fekákkal. Ez a digitálisan felturbózott Béke Tanszék.


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player