Gasztro
Receptek
Spenót?!
Kóstoló Kommandó
A cyberkocsma
Van Dlusztusunk hozzá
Nyarak üdítője a rozé
Gasztro-folklór
A február szépsege: a kocsonya
Borászatok
Pince a Nyakas-hegy lábánál
Füveskönyv
Füveskönyv IV.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Programajánló
Január 2017
H K S C P S V
2627282930311
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Fogasfilé pórélevélben
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Nyúlpecsenye Pál szakács módra
Néhány szó Mátyás király udvaráról, a reneszánsz étkezési szokásokról és a " nyúlpecsenye Pál szakács módra" nevű különlegességről a deszki Szép Ilonka Csárdából...
Csirkemell filé aszalt szilvás rokfort töltelékkel
Csirkemell filé aszalt szilvás rokfort töltelékkel, reszelt almás burgonyapürével...
Gasztro-folklór
Mikszáth Kálmán, mint a vendéglátás krónikása
Kevesen tudják, hogy Mikszáth Kámán a tizenkilencedik század hetvenes éveiben, újságírói pályája idején gyűjtötte egybe és adta közre Szeged korabeli vendéglátóhelyeinek érdekességeit...
Amit a spárgáról tudni kell
Barta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztrotörténeti előadásában a spárgát mutatja be.
Borászatok
Gere Attila borászata
Gere Attila, hazánk egyik legismertebb és legkiválóbb villányi borásza mutatkozik be.

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv V.
A valóságos igényről
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
Nyarak üdítője a rozé
Jártában-keltében az ember azt látja, hogy a füllesztő nyári melegben a teraszokon rozébort isznak a szomjazók. Sőt azt is tapasztalni, hogy ezt a borféleséget nem restek ásványvízzel higítani.
Kóstoló Kommandó
Végre kert a Ligetben
Kellemes kerthelyiség nyílt az újszegedi Ligetben, a Vendelin. Többször is próbára tettük inkognitóban és sosem csalódtunk, ezért ide még barátokat is mernénk hívni.


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player