|
Habos mákos palacsinta meggymártással megbolondĂtva... |
Csirkemell filé aszalt szilvás rokfort töltelékkel, reszelt almás burgonyapürével... |
|
Nagyjaink közül alig akad olyan, aki közömbös lett volna kora gasztronómiája, vendéglátási kultúrája iránt. Íme néhány gondolat Móra Ferenc gasztronómiához való viszonyáról... |
Már a régmúlt korok asztalán is megbecsült étel volt a hal elõételként, levesként, fõételként, böjti idõben és ünnepi ételként is kinálták. |
|
Nézze meg riportfilmünket Tiffán Ede borászról, aki munkásságáért többek között a Magyar Köztársaság Érdemrend Tisztikeresztjét is elnyerte! |
|
Arról, mi az élet igazi élménye? |
|
Gyömbér László mesél életérõl... |
|
JĂł, jĂł, mondja az olvasĂł, miután befejezte a pohárrĂłl Ărt fejezetet (miszerint nĂ©lkĂĽle nehezen hatna egyszerre nĂ©gy Ă©rzĂ©kszervĂĽnkre a bor), mivel az istenek italát mĂ©gis csak ... |
|
Kellemes kerthelyisĂ©g nyĂlt az Ăşjszegedi Ligetben, a Vendelin. Többször is prĂłbára tettĂĽk inkognitĂłban Ă©s sosem csalĂłdtunk, ezĂ©rt ide mĂ©g barátokat is mernĂ©nk hĂvni. |
|
Kiadja a BUCO KFT. 6726 Szeged F�rj u. 120. Kiad�- �s szerkeszt� felel�s: Szeri Marcell
|
Kinek �rjak?
|
Hirdet�si �rak
|
Webradio.hu - Szegedi, orszďż˝gos ďż˝s sport hďż˝rek a nap 24 ďż˝rďż˝jďż˝ban!:HĂrek Gasztro
|
|