Gasztro
Receptek
Spenót?!
Kóstoló Kommandó
Torkos csütörtök felemás érzelmekkel
Van Dlusztusunk hozzá
A hordó
Gasztro-folklór
Márton napi libator
Borászatok
Andreas Ebner borászata
Füveskönyv
Füveskönyv VI.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Programajánló
Október 2014
H K S C P S V
29301 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Süllőfilé roston, sült zöldségekkel
Sullo zoldsegekkelFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső süllőfilét készít sült zöldség körettel.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Óriás túrógombóc
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső óriás túrógombócot készít.
Süllőfilé roston, sült zöldségekkel
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső süllőfilét készít sült zöldség körettel.
Gasztro-folklór
A halételek különleges ízvilága
Már a régmúlt korok asztalán is megbecsült étel volt a hal előételként, levesként, főételként, böjti időben és ünnepi ételként is kinálták.
Móra Ferenc és a gasztronómia
Nagyjaink közül alig akad olyan, aki közömbös lett volna kora gasztronómiája, vendéglátási kultúrája iránt. Íme néhány gondolat Móra Ferenc gasztronómiához való viszonyáról...
Borászatok
Polgár Pince
A Polgár Pincészet kiváló termékeivel az igényes fogyasztókat célozza meg. Így kerültek a legjobb éttermek itallapjának rangos tételei közé.

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv I.
Arról, mi az élet igazi élménye?
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
A pohár
A régi mondás szerint a bor egyszerre négy érzékszervünkre van hatással: a szemünkre, hiszen gyönyörködünk a színében, az orrunkra, mivel a bor illata is hatást gyakorol ránk, azután a szánkra ...
Kóstoló Kommandó
Torkos csütörtök felemás érzelmekkel
Telt házzal üzemeltek Szegeden is a Torkos Csütörtökön az éttermek, azonban volt, ahonnan a vendégek keserű szájízzel, vagy üres hassal távoztak.


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player