Gasztro
Receptek
Bodzából nemcsak szörp
Kóstoló Kommandó
A Sárkány söre
Van Dlusztusunk hozzá
Nyarak üdítője a rozé
Gasztro-folklór
A február szépsege: a kocsonya
Borászatok
Tokaj - Hétszőlő
Füveskönyv
Füveskönyv VI.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Programajánló
Július 2014
H K S C P S V
301 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Fogasfilé pórélevélben
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Nyúlpecsenye Pál szakács módra
Néhány szó Mátyás király udvaráról, a reneszánsz étkezési szokásokról és a " nyúlpecsenye Pál szakács módra" nevű különlegességről a deszki Szép Ilonka Csárdából...
Tengeri halétel különlegesség
Mediterrán hangulatú tengeri halétel különlegesség
Gasztro-folklór
A magyar konyha egyik büszkesége: a gulyás
Haladjunk továbbra is rovatunkban a magyar konyha mezsdjéjén! A téma a magyar gasztronómia egyik büszkesége a gulyás, mely nem is gondolnánk milyen változatos formában ismeretes.
Márton napi libator
A közmondás szerint, ha lúd, legyen kövér, valamint jobb egy lúd nyak, száz tyúk nyaknál. Ennek szellemében töltött libanyakat, -mellet, -combot és libamájat sütöttünk, mindezt pedig filmre vettük!
Borászatok
Árvay János pincészete
Árvay János az egykori Tokaji Polgári Casino alatt és a tokaji Rózsaközben működtet pincéket. A legfrissebb kutatások szerint ez utóbbi területen érlelődtek az 1500-as években az első aszúborok.

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv IV.
A jóravaló restségről.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
A pohár
A régi mondás szerint a bor egyszerre négy érzékszervünkre van hatással: a szemünkre, hiszen gyönyörködünk a színében, az orrunkra, mivel a bor illata is hatást gyakorol ránk, azután a szánkra ...
Kóstoló Kommandó
A Sárkány söre
A Sárkány egy olyan hely, ahol békésen megfér egymás mellett a kártyabarlang a hatalmas adag rántott sajt sültkrumplival.


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player