|
Süllõ filé roston, sült zöldségekkel tálalva... |
Csirkemell filé aszalt szilvás rokfort töltelékkel, reszelt almás burgonyapürével... |
|
Különös és izgalmas története van annak, hogyan lett a paprikából az idõk során a magyar gasztronómia legfontosabb fûszere. |
Barta László ebben a részben egy Gundel halétel-különlegességet mutat be, melynek alanya ezúttal fogas. |
|
Árvay János az egykori Tokaji Polgári Casino alatt és a tokaji Rózsaközben mûködtet pincéket. |
|
Arról, hogy emberi méretekben élünk... |
|
Gyömbér László mesél életérõl... |
|
Szóval a pince, ahol a bor pihen, érik, és fejlõdik is. |
|
Telt házzal üzemeltek Szegeden is a Torkos Csütörtökön az éttermek, azonban volt, ahonnan a vendégek keserû szájízzel, vagy üres hassal távoztak. |
|
Kiadja a BUCO KFT. 6726 Szeged Frj u. 120. Kiad- s szerkeszt felels: Szeri Marcell
|
Kinek rjak?
|
Hirdetsi rak
|
Webradio.hu - Szegedi, orszgos s sport hrek a nap 24 rjban!:Hírek Gasztro
|
|