Gasztro
Receptek
Spenót?!
Kóstoló Kommandó
A Sárkány söre
Gasztro-folklór
Főzzőn velünk Karácsonyra!
Programajánló
Január 2021
H K S C P S V
282930311 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Óriás túrógombóc
Óriás túrógombócFrank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső óriás túrógombócot készít.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Nyúlpecsenye Pál szakács módra
Néhány szó Mátyás király udvaráról, a reneszánsz étkezési szokásokról és a " nyúlpecsenye Pál szakács módra" nevű különlegességről a deszki Szép Ilonka Csárdából...
Fogas roston
Fogas roston, zöldséges pennével készítve, fokhagyma mártásban...
Gasztro-folklór
Az erdélyi konyha ízei
Az erdélyi tájakon élő népeknek a történelem közös egyéniséget alakított ki, de közelről nézve rendkívül változatos ez az egyéniség. Ez jellemző az erdélyi konyhára is.
Mikszáth Kálmán, mint a vendéglátás krónikása
Kevesen tudják, hogy Mikszáth Kámán a tizenkilencedik század hetvenes éveiben, újságírói pályája idején gyűjtötte egybe és adta közre Szeged korabeli vendéglátóhelyeinek érdekességeit...
Borászatok
Bock Pince Panzió Étterem
Magyarország legdélibb fekvésű borvidéke öleli magába a boráról híres kisvárost, Villányt, melynek központjában található a Bock Pince.

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv III.
A rendszerről, melyet később megismerünk.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
Nyarak üdítője a rozé
Jártában-keltében az ember azt látja, hogy a füllesztő nyári melegben a teraszokon rozébort isznak a szomjazók. Sőt azt is tapasztalni, hogy ezt a borféleséget nem restek ásványvízzel higítani.
Kóstoló Kommandó
Fröccs- és söröntő
Mint a szomjas tevék az oázist, úgy környékezik az újszegediek az egyik legpatinásabb múltra visszatekintő vendéglátó ipari egységet a tikkasztó nyári délutánokon.


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player