Gasztro
Receptek
Spenót?!
Kóstoló Kommandó
A Sárkány söre
Van Dlusztusunk hozzá
Nyarak üdítője a rozé
Gasztro-folklór
Márton napi libator
Borászatok
Andreas Ebner borászata
Füveskönyv
Füveskönyv V.
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Programajánló
Június 2019
H K S C P S V
27282930311 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Ebben a hónapban
Törzsasztal
Frankóságok
Fogasfilé pórélevélben
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti előadásában a fröccsről beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Gasztro Gasztro

Munkatársunktól   2011 May 24, Tuesday  
Image
A tiramisu az olasz konyha egyik klasszikusa. Habár a piskóták áztatásához leginkább a marsalát részesítik előnyben, azért szívesen használnak brandyt, konyakot vagy rumot is. Tovább...

Eszem-iszom
Frankóságok
Csirkemell filé aszalt szilvás rokfort töltelékkel
Csirkemell filé aszalt szilvás rokfort töltelékkel, reszelt almás burgonyapürével...
Süllőfilé roston, sült zöldségekkel
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezső süllőfilét készít sült zöldség körettel.
Gasztro-folklór
A magyar konyha egyik büszkesége: a gulyás
Haladjunk továbbra is rovatunkban a magyar konyha mezsdjéjén! A téma a magyar gasztronómia egyik büszkesége a gulyás, mely nem is gondolnánk milyen változatos formában ismeretes.
A csárda
Barta László Gasztro-folklór sorozatának ebben a részében a magyar csárdák ízvilágába kalauzol el bennünket. Megtudhatjuk, honnan ered a név és mik a jellegzetes ételek.
Borászatok
Bacchus pincészet - Keszthely
A Balaton és a Bakony ölelésében elhelyezkedő keszthelyi Bacchus pincészet gasztronómiai és borászati kínálata vonzza a látogatókat.

Kult
Füveskönyv
Füveskönyv II.
Arról, hogy az ember része a világnak
Sztárinterjú
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életéről...
Van Dlusztusunk hozzá
Történelem, borvidék - történelmi borvidék?
Ha a mai 22 borvidéket összevetjük a történeti listával, egyrészt megértjük a borászatot (is) sujtó megszakított fejlődés mibenlétét, másrészt pedig alkalmunk adódik arra, hogy jó mélyen ...
Kóstoló Kommandó
A cyberkocsma
Itt születtek hajdan a legendák, ma pedig a számítógépes csúcstechnika úgy keveredik a kelkáposzta főzelék illatával, mint Eminem a gettólakó fekákkal. Ez a digitálisan felturbózott Béke Tanszék.


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player