Gasztro-folklĂłr |
---|
Mi jut eszĂ©be az embernek a Karácsony szĂł hallatán? Szeretet, család, ajándĂ©kok, hĂł, hideg Ă©s persze evĂ©s, ivás. NekĂĽnk is, Ăgy kĂ©szĂtettĂĽn a káracsonyi Ă©telekrõl is egy kisfilmet, nĂ©zze meg! |  |
|  |
|  |
|  |
|  |
|
Gasztro |
---|
 | Receptek |
|  | KĂłstolĂł KommandĂł |
|  | Borászatok |
|
Törzsasztal |
---|
Frankóságok |
---|
Frank Sándor mesterszakács Ă©s Ferenczi Dezsõ sĂĽllõfilĂ©t kĂ©szĂt sĂĽlt zöldsĂ©g körettel. | Gasztro-folklĂłr |
---|
Barta László, az Algyõi Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti elõadásában a fröccsrõl beszél. |
|
Sztárinterjúk |
---|
Gyömbér László mesél életérõl... |
| |
Márton napi libator
Munkatársunktól
2006 December 30, Saturday
 A közmondás szerint, ha lúd, legyen kövér, valamint jobb egy lúd nyak, száz tyúk nyaknál. Ennek szellemében töltött libanyakat, -mellet, -combot és libamájat sütöttünk, mindezt pedig filmre vettük!
|
Márton nap, lúd, újbor. Mi köti össze ezeket a látszólag teljesen különbözõ fogalmakat? Erre próbálunk ma szerény tudásunk szerint némi magyarázatot adni. A közmondás szerint, ha lúd, legyen kövér, valamint jobb egy lúd nyak, száz tyúk nyaknál. Ennek szellemében liba tort ülünk, azaz töltött libanyakat, -mellet, -combot és libamájat sütöttünk.
Tekintse meg ĂnycsiklandozĂł filmĂĽnket minderrõl!
|
|
Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor egy kattint�ssal nyithat a cikkhez f�rumos t�m�t. |
Hozz�sz�l�sok Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor hozz�sz�lhat a t�m�hoz!