Amit a spárgáról tudni kell
Munkatársunktól
2005 June 14, Tuesday
 Barta László, az Algyõi Halászcsárda tulajdonosa gasztrotörténeti elõadásában a spárgát mutatja be.
|
In-gyötrõ tornagyakorlat, kötözõanyag, mely kĂĽlönösen hasznos csomag feladásánál Ă©s egĂ©szsĂ©ges, finom táplálĂ©k. Mi a közös bennĂĽk? TermĂ©szetesen a csirágrĂłl, vagy nyĂşlárnyĂ©krĂłl, azaz közismert nevĂ©n a spárgárĂłl van szĂł, mely a tökĂ©letes táplálĂ©k minden jĂł tulajdonságával rendelkezik. MáskĂ©pp hogyan is lehet a fáraĂłk kora Ăłta királyok Ă©s közemberek kedvence egyaránt? ĂŤze mellett jĂłtĂ©kony hatásĂş a májra, a szĂvre, tĂĽdõre, vĂ©rtisztĂtĂł Ă©s megtisztĂtja a pattanásos bõrt is. Milyen spárgát vegyĂĽnk a piacon Ă©s azt hogyan kĂ©szĂtsĂĽk el levesnek, fõzelĂ©knek, vagy más mĂłdon? Kattintson videĂłnkra Ă©s minden lĂ©rdĂ©sĂ©re választ kap!
Gasztro-folklór még!
|
|
Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor egy kattint�ssal nyithat a cikkhez f�rumos t�m�t.
Hozz�sz�l�sok Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor hozz�sz�lhat a t�m�hoz!