Programajánló
November 2020
H K S C P S V
2627282930311
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Ebben a hónapban
Hírfolyam
14:42 
Csongrád megyében is támogatják a Mintamenza program terjedését
14:41 
Ukrán válság - Az oroszok hajók elsüllyesztésével foglyul ejtették az ukrán flotta egy részét
14:40 
Ukrán válság - Orosz lap: Viktor Janukovicsot állítólag infarktussal kórházban kezelik
14:38 
Versenyuszoda épül Gödöllőn
14:36 
Ukrán válság - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyelőit
13:44 
Diszkótragédia - Fenntartotta a korábbi jogerős ítéletet a Kúria a West Balkán-ügyben
Szeged
Szegedi hírek
Pingvinfiókák születtek a Szegedi Vadasparkban
Színházi világnapi programok Szegeden
Elfogadták szegedi önkormányzat 2014-es költségvetését
Balett és fantasztikus vígjáték a Szegedi Nemzeti Színház márciusi műsorán
FIGYELEM! MENETREND MÓDOSÍTÁS!
Magazin
Uccai dumák
Hollywoodi világvége
Játék
Kivirágzás vezényszóra
Autók
Minden idők legbiztonságosabb autója a Tesla "S"
Belpolitika Belpolitika
Módosították a jövő évi büdzsé tervezetét
Független Hírügynökség   2010 December 20, Monday  

Az Országgyűlés hétfői ülésén döntött a jövő évi költségvetéshez benyújtott, fejezeteken belüli átcsoportosításokról.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF
Az Országgyűlés hétfői ülésén döntött a jövő évi költségvetéshez benyújtott, fejezeteken belüli átcsoportosításokról. A parlament csütörtökön szavaz a 2011-es büdzséről.

A bányajáradékból származó bevételekből 3 milliárd forint jut a Moszkva tér és környéke felújításának támogatására. A debreceni Nagyerdei Stadion 1 milliárd 250 millió forint állami támogatást kap. Az ügyészségek csaknem 1 milliárd forintnyi többlettámogatást kapnak a társasági adó bevételeinek terhére. A Magyarországi Cigányokért Közalapítvány 100 millió forint többlettámogatást kap, az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatásának terhére. Az egyházi kulturális örökség értékeinek rekonstrukciójára 150 millió forinttal jut több jövőre, amelyet a jövedéki adó bevételeiből finanszíroz a központi költségvetés. A Lakitelek Népfőiskola 330, míg az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark 300 millió forint támogatást kap jövőre az áfabevételek terhére.
A fővárosi és megyei kormányhivatalok jövőre csaknem 81 milliárd forinttal több támogatást kapnak. Ennek fedezetét egyebek mellett a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Igazságügyi Szolgálatának 4 milliárd, a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal csaknem 9 milliárd, a Regionális Munkaügyi Központok 19 milliárd, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség 4,3 milliárd, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 2,2 milliárd, Országos Tisztifőorvosi Hivatal és intézményei csaknem 10 milliárd forintos támogatáscsökkentése biztosítja.
A helyi önkormányzatok jövőre 2 milliárd forinttal több támogatást kapnak a gyorsforgalmi úthálózat fejlesztési forrásainak terhére. Az önkormányzatok további 5 milliárd forintot kapnak az áfabevételekből. A roma ösztöndíj programok jövőre 1 milliárd 126 millió forint támogatást kapnak. Jövőre félmilliárd forintnyi támogatás jut a Puskás Ferenc Stadion rekonstrukciójára.
Az országos sportszövetségek akadémiai rendszerének kialakítására, a labdarúgó utánpótlás nevelésre, valamint a stadionok biztonságtechnikai fejlesztésére csaknem 3,2 milliárd forint támogatás jut, az áfabevételek terhére. A bírósági eljárások gyorsítására 3 milliárd forinttal több támogatás jut jövőre, ugyancsak az áfabevételekből. Turisztikai célelőirányzat csaknem 5 milliárd forinttal nő a kiemelt nemzetközi sportesemények költségvetési támogatásának terhére.

Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HírekContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player