Filmleírások
Red
RedFrank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Természetesen nem porszívókat árultak.
Mamut
Ilyen az Ă©let
Call Girl
Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja
Ördög
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
Január 2023
H K S C P S V
2627282930311
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Hetesi Erzsébet: Nem könnyû ma dékánnak lenni
Kissné Novák Éva: Az ember nem magányra született
Relax
Futballmeccsen
Filmleírások
A tûzben edzett férfi
Filmleírások Filmleírások
Karácsonyi történet
-kĂĽlsõ-   2010 January 07, Thursday  
Karácsonyi történet
Vuillard-ék bonyolult család, tagjait egy régi tragédia sújtja. Évekkel ezelõtt Abelnek és Junonnak volt egy Joseph nevû gyermeke, aki azonban meghalt egy ritka genetikai betegség miatt.
Olvasói értékelés:starstarstarstarstar / 0
Értékelje Ön is! starstarstarstarstar
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF

Un conte de Noël
-- színes, feliratos, francia vígjáték, 150 perc, 2008, 12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott --

Rendezõ(k): Arnaud Desplechin
Szereplõ(k): Catherine Deneuve, Jean-Paul Roussillon

Vuillard-ék bonyolult család, tagjait egy régi tragédia sújtja. Évekkel ezelõtt Abelnek és Junonnak volt egy Joseph nevû gyermeke, aki azonban meghalt egy ritka genetikai betegség miatt. Junon nemrégiben megtudta, hogy õ is ugyanabban a kórban szenved. Egyetlen reménye, ha talál egy csontvelõdonort a család tagjai, azaz felnõtt korú gyerekei közt. A legidõsebb, Elizabeth a világtól elvonult drámaíró, Henri dühöngõ alkoholista, Ivan, a legkisebb pedig a legérzéketlenebb mind közül. Karácsonykor összegyûlik a család - de megtalálja-e Junon a donorját köztük vagy kemoterápián kell átesnie? A múltat elsimítva és a jövõt tervezve mindenkibõl felszínre törnek a személyes sérelmek.

"A Karácsonyi történet felvonultatja Franciaország legismertebb színészeit, akik élvezettel felelnek meg a Desplechin és Emmanuel Bourdieu forgatókönyve által támasztott kihívásoknak. A film az érzelmek magas fokára jut el, miközben elegánsan és visszafogottan meséli el történetét. A legmagasabb rendû filmkészítés iskolapéldája." (Piers Handling)


Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:HĂ­rek arrow GyĂ»jtemĂ©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player