Egyéb hír
Mit vegyek fel? 2012-es tavaszi, ny√°ri trendek
Amint azt New York-ban, Mil√°n√≥-ban, vagy √©ppen London-ban l√°thattuk 2012 tavasz√°n, nyar√°n n√©lk√ľl√∂zhetetlenek lesznek minden n√Ķi ruhat√°rb√≥l a pasztell √°rnyalat√ļ vagy √©ppen vir√°gmint√°s ruhadarabok, kieg√©sz√≠t√Ķk.
Az eszterg√°lyos b√°csi
Szenz√°ci√≥s √Ķsmajomfogak Rudab√°ny√°r√≥l
Ingyenes Office csomagot dob piacra a Microsoft
Ilyen még nem volt az autópiacon!
Lehet-e Magyarorsz√°gnak Forma-1-es csapata?
Hírek
Szegedi hírek
Választás 2014 РBotka: az Orbán-kormány leváltható
K√ľlf√∂ldi h√≠rek
Maced√≥nia √°prilis 13-√°n v√°laszt √ļj eln√∂k√∂t
Kék hírek
Egy√ľtt-PM-tiltakoz√°s - N√©gy embert √°ll√≠tottak el√Ķ
Programajánló
JÔŅĹlius 2024
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Ebben a hÔŅĹnapban
Hírfolyam
14:42 
Csongrád megyében is támogatják a Mintamenza program terjedését
14:41 
Ukr√°n v√°ls√°g - Az oroszok haj√≥k els√ľllyeszt√©s√©vel foglyul ejtett√©k az ukr√°n flotta egy r√©sz√©t
14:40 
Ukrán válság - Orosz lap: Viktor Janukovicsot állítólag infarktussal kórházban kezelik
14:38 
Versenyuszoda √©p√ľl G√∂d√∂ll√Ķn
14:36 
Ukr√°n v√°ls√°g - Magyar katona vezeti az EBESZ katonai megfigyel√Ķit
13:44 
Diszk√≥trag√©dia - Fenntartotta a kor√°bbi joger√Ķs √≠t√©letet a K√ļria a West Balk√°n-√ľgyben
Szeged
Szegedi hírek
Vízilabda ob I - Molnár Tamásék Diapolo Szeged VE néven folytatják
Pingvinfi√≥k√°k sz√ľlettek a Szegedi Vadasparkban
V√°laszt√°s 2014 – Bajnai: √°prilisban hossz√ļ t√°vra eld√Ķl, az orsz√°g merre halad tov√°bb
Szabó Gábor akadémikust javasolja rektornak a Szegedi Tudományegyetem szenátusa
Elindult az utast√°j√©koztat√≥-rendszer teszt√ľzeme a szegedi meg√°ll√≥kban
Magazin
Uccai dum√°k
Ki fog tanulni?
Játék
Kivirágzás vezényszóra
Autók
Kakukktojás: Bugatti egy Ferrari találkozón
Egyéb hír Egyéb hír
A 10 legn√©pszer√Ľbb √©s legkeresettebb kiberbiztons√°gi √°ll√°s az online kaszin√≥iparban
Munkat√°rsunkt√≥l   2021 October 29, Friday  

A szerencsej√°t√©k jelent√Ķs glob√°lis ipar√°g, amely az elm√ļlt √©vtizedekben dr√°maian n√∂vekedett.
  HozzŠszůlŠsok Nyomtat E-mail PDF
Ami az online kaszin√≥kat illeti, minden nap sok √ļj bukkan fel, √©s n√©h√°nyuk j√≥l ismert √ļj j√°t√©kok ind√≠t√°s√°r√≥l. Az ipar√°g b√Ķv√ľl√©se jav√≠totta az √©rintett orsz√°gok gazdas√°gi k√∂r√ľlm√©nyeit, t√∂bb ezer munkahelyet teremtve.

P√©ld√°ul Magyarorsz√°gon √©s a hozz√° hasonl√≥ orsz√°gokban megfigyelhet√Ķ az online kaszin√≥k sz√°m√°nak n√∂veked√©se, az emberek pedig mind t√∂bb id√Ķt t√∂ltenek fogad√°ssal √©s j√°t√©kkal a glob√°lis lez√°r√°sok miatt.
Az online kaszin√≥ oldalak weboldal√°ra l√°togatva a legjobb magyar online kaszin√≥kr√≥l t√°j√©koz√≥dhat, √©s t√∂bbek k√∂z√∂tt arr√≥l is, hogyan lehet online kaszin√≥j√°t√©kokat j√°tszani nemID n√©lk√ľl. A weboldal szak√©rt√Ķi olyan, hiteles online kaszin√≥ list√°t √°ll√≠tottak √∂ssze, amelyekben k√©nyelmesen √©s biztons√°gosan lehet kaszin√≥j√°t√©kokat j√°tszani nemID n√©lk√ľl is.

Az online casino oldalak j√≥val t√∂bbet ny√ļjt, mint puszta sz√≥rakoz√°si lehet√Ķs√©get. Napi szinten doll√°rmilli√°rdok forognak k√©szp√©nzes tranzakci√≥kon kereszt√ľl fogad√°sok √©s jutalmak kioszt√°sa form√°j√°ban. A jelent√Ķs m√©rt√©k√Ľ glob√°lis p√©nzforgalom miatt a kiberbiztons√°g jelent√Ķs odafigyel√©sre ad okot az online kaszin√≥ipar sz√°m√°ra.

A hackelés és a kibertámadások számának növekedésével a kaszinócégek képzett személyeket keresnek csapatukba. Ennek eredményeként egyre többen jelentkeznek online kiberbiztonsági tanfolyamokra, hogy a cégek segítségére legyenek biztonságuk javításában.

Ebben a cikkben szerz√Ķnk, Bertram Winberg a t√≠z legfontosabb kiberbiztons√°gi munkak√∂rt tekinti √°t, amelyek k√∂z√ľl √©rdemes lehet v√°logatni a p√°lyakezd√Ķknek √©s a tapasztaltabbaknak egyar√°nt. K√∂vesse √Ķt tov√°bbi hasonl√≥ tartalmak√©rt!

Security Systems Administrator

A biztons√°gi rendszer adminisztr√°tor felel√Ķs a v√°llalat biztons√°gi infrastrukt√ļr√°j√°√©rt, bele√©rtve a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ biztons√°gi rendszerek, p√©ld√°ul az adatok √©s a h√°l√≥zat biztons√°g√°nak telep√≠t√©s√©t, karbantart√°s√°t √©s hibaelh√°r√≠t√°s√°t. Gyakran r√©szt vesz a szervezeti biztons√°gi folyamatok fejleszt√©s√©ben is. A feladatra val√≥ jelentkez√©s alapk√∂vetelm√©nye a sz√°m√≠t√°stechnikai v√©gzetts√©g megszerz√©se.

Cyber Security Engineer

A kiberbiztons√°gi m√©rn√∂k felel√Ķss√©ge, hogy futtassa a rendszer tesztjeit a biztons√°gi probl√©m√°kra, √©s friss√≠t√©seket √©s jav√≠t√°sokat sz√°ll√≠tson azok kezel√©s√©re. Ez mag√°ban foglalja annak ellen√Ķrz√©s√©t √©s garant√°l√°s√°t is, hogy a kaszin√≥ fizet√©si platformjai mentesek-e a hib√°kt√≥l.

Security Specialist

A biztons√°gi specialista f√Ķ feladata a kaszin√≥ szoftver√©nek √©s biztons√°gi h√°l√≥zat√°nak v√©delme. A munkak√∂r bels√Ķ √©s k√ľls√Ķ biztons√°gi auditokat √©s sebezhet√Ķs√©gi ellen√Ķrz√©seket, kock√°zatelemz√©seket √©s biztons√°gi √©rt√©kel√©seket foglal mag√°ban.

Senior Security Researcher

Egy senior biztons√°gi kutat√≥ vizsg√°lja √©s elemzi a ny√≠lt forr√°sk√≥d√ļ biztons√°gi r√©seket, √©s kiv√°l√≥ min√Ķs√©g√Ľ biztons√°gi adatokat szolg√°ltat a szoftver sebezhet√Ķs√©gi kutat√°saib√≥l. Emellett seg√≠t √ļj √∂tletek √©s protot√≠pusok kifejleszt√©s√©ben az√°ltal, hogy felder√≠t√©si √©s jav√≠t√°si √ļtmutat√°st ny√ļjt.
IT Security Professional

Az IT-biztons√°gi szakember feladata a h√°l√≥zati biztons√°g kezel√©se, k√ľl√∂n√∂sen a potenci√°lisan s√ļlyos neh√©zs√©gekkel val√≥ megbirk√≥z√°shoz sz√ľks√©ges biztons√°gi keretek fejleszt√©se szempontj√°b√≥l.

√Āltal√°ban r√©szt vesz a rendszer karbantart√°s√°ban, a biztons√°gi ellen√Ķrz√©sekben, hib√°k azonos√≠t√°s√°ban, √©s napl√≥kat hoz l√©tre az esetleges balesetek nyomon k√∂vet√©s√©re. Felv√©telkor a munkaad√≥k m√©rn√∂ki vagy sz√°m√≠t√°stechnikai v√©gzetts√©g√Ľ jel√∂lteket keresnek.

Cyber Defense Analyst

Egy kiberv√©delmi elemz√Ķ a fenyeget√©sek m√©rs√©kl√©se √©rdek√©ben sz√°mos kiberv√©delmi eszk√∂zb√Ķl sz√°rmaz√≥ adatok felhaszn√°l√°s√°val √©rt√©keli a k√∂rnyezet√ľkben bek√∂vetkez√Ķ esem√©nyeket. Emellett id√Ķben felder√≠ti √©s elemzi a lehets√©ges t√°mad√°sokat/behatol√°sokat, figyelmeztet r√°juk, √©s figyelemmel k√≠s√©ri √©s elemzi a rendszert, hogy √©szlelje a rosszindulat√ļ tev√©kenys√©geket.

Forensics Analyst/Investigator

A sz√°m√≠t√≥g√©pes b√Ľn√∂z√©s az igazs√°g√ľgyi szak√©rt√Ķk figyelm√©nek k√∂z√©ppontj√°ban √°ll. K√∂telesek √Ķrizni nyomoz√°suk apr√≥l√©kos nyilv√°ntart√°s√°t, √©s gyakran j√°rnak tan√ļskodni a b√≠r√≥s√°gra. Ez a helyzet rendk√≠v√ľli √≥vatoss√°got ig√©nyel a bizony√≠t√©kok kezel√©se √©s az els√Ķ v√°laszad√≥k eduk√°l√°sa sor√°n, hogyan kell kezelni az elektronikus bizony√≠t√©kokat, p√©ld√°ul sz√°m√≠t√≥g√©peket, merevlemezeket √©s hordozhat√≥ eszk√∂z√∂ket.

Security Auditor

A biztons√°gi ellen√Ķr szerepe olyan, mint b√°rmely m√°s k√∂nyvvizsg√°l√≥√©. A munkak√∂r mag√°ban foglalja a v√°llalat biztons√°gi rendszereinek √°tvizsg√°l√°s√°t annak √©rdek√©ben, hogy megv√©dje azt a rosszindulat√ļ hackerekt√Ķl. Ahhoz, hogy meg√©rts√©k poz√≠ci√≥jukat √©s felel√Ķss√©g√ľket, ezeknek a szak√©rt√Ķknek r√©szt kell venni√ľk egy kiberbiztons√°gi audit tanfolyamon.

Incident Responder

A biztons√°gi esem√©nyekre val√≥ v√°laszad√≥k √©rt√©kes emberi er√Ķforr√°sai a v√°llalatoknak, √©s jellemz√Ķen olyan szem√©lyek, akik elv√©gezt√©k a kiberbiztons√°gi incidensek elh√°r√≠t√°s√°nak tan√ļs√≠t√°s√°t. Feladatuk a fenyeget√©sek gyors kezel√©se √©s a megfelel√Ķ √≥vint√©zked√©sek megt√©tele a j√∂v√Ķbeli probl√©m√°k megel√Ķz√©se √©rdek√©ben.

Cyber-Security Architect

A kiberbiztons√°gi √©p√≠t√©sz magas rang√ļ szakember, aki felel√Ķs a szervezet sz√°m√≠t√≥g√©pes √©s h√°l√≥zati biztons√°gi infrastrukt√ļr√°j√°nak tervez√©s√©√©rt, kivitelez√©s√©√©rt, tesztel√©s√©√©rt, megval√≥s√≠t√°s√°√©rt √©s karbantart√°s√°√©rt. F√Ķ szerep√ľk a v√°llalat biztons√°gi strat√©gi√°j√°nak √©s infrastrukt√ļr√°j√°nak √∂sszehangol√°sa az √°ltal√°nos √ľzleti √©s technol√≥giai strat√©gi√°val. A poz√≠ci√≥ sz√ľks√©gess√© teszi a munk√°ltat√≥ √ľzleti tev√©kenys√©g√©nek √©s a m√Ľveletek v√©grehajt√°s√°hoz haszn√°lt technol√≥gi√°k r√©szletes √°ttekint√©s√©t.


Konkl√ļzi√≥

A digit√°lis ipar mozgat√≥rug√≥ja napjainkban t√∂bbek k√∂z√∂tt a glob√°lis szerencsej√°t√©k-ipar n√∂veked√©se, az online platformok egyre sz√©lesebb k√∂r√Ľ elterjed√©se r√©v√©n - ide √©rtve a nyer√Ķg√©peket, bing√≥t, k√°rtyaj√°t√©kokat, √©s sz√°mos egy√©b n√©pszer√Ľ j√°t√©kot, amelyet √ľgyfeleiknek k√≠n√°lnak vil√°gszerte. Mindez lehet√Ķv√© teszi, hogy az online szerencsej√°t√©k-c√©gek komoly karriert k√≠n√°ljanak a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ kvalit√°s√ļ szakembereknek. Felt√©tlen√ľl tekintse √°t a fenti kiberbiztons√°gi poz√≠ci√≥kat, ha azt fontolgatja, hogy emellett a hossz√ļ t√°v√ļ √©s n√∂vekv√Ķ ipar√°g mellett szeretn√© letenni a voks√°t.¬†


HozzÔŅĹszÔŅĹlÔŅĹsok Kedves OlvasÔŅĹ! Jelentkezzen be ÔŅĹs akkor hozzÔŅĹszÔŅĹlhat a tÔŅĹmÔŅĹhoz!Webradio.hu - Szegedi, orszÔŅĹgos ÔŅĹs sport hÔŅĹrek a nap 24 ÔŅĹrÔŅĹjÔŅĹban!:H√≠rek arrow A 10 legn√©pszer√Ľbb √©s legkeresettebb kiberbiztons√°gi √°ll√°s az online kaszin√≥iparbanContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player