|
Süllõ filé roston, sült zöldségekkel tálalva... |
Csirkemell filé aszalt szilvás rokfort töltelékkel, reszelt almás burgonyapürével... |
|
Barta László, az Algyõi Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti elõadásában a fröccsrõl beszél. |
Gundel, Mikszáth Kálmán szĂĽletĂ©snapján megkĂ©rdezte a hĂres ĂrĂłt, milyen levest kĂ©szĂtsen. |
|
A Degenfeldeket megtaláljuk a legjelentõsebb tokaji birtokosok sorában. |
|
A jóravaló restségrõl. |
|
Gyömbér László mesél életérõl... |
|
Jártában-keltében az ember azt látja, hogy a füllesztõ nyári melegben a teraszokon rozébort isznak a szomjazók. |
|
Oázis a belvárosi betonsivatagban. Pálmafák helyett ugyan klasszikus alföldi lombhullató fák nyújtanak enyhet adó árnyat, hûs vizû patak helyett pedig a TTK elõtti szökõkút vize ... |
|
Kiadja a BUCO KFT. 6726 Szeged F�rj u. 120. Kiad�- �s szerkeszt� felel�s: Szeri Marcell
|
Kinek �rjak?
|
Hirdet�si �rak
|
Webradio.hu - Szegedi, orszďż˝gos ďż˝s sport hďż˝rek a nap 24 ďż˝rďż˝jďż˝ban!:HĂrek Gasztro
|
|