|
Csirkemell filé aszalt szilvás rokfort töltelékkel, reszelt almás burgonyapürével... |
Habos mákos palacsinta meggymártással megbolondĂtva... |
|
Már a régmúlt korok asztalán is megbecsült étel volt a hal elõételként, levesként, fõételként, böjti idõben és ünnepi ételként is kinálták. |
Barta László, az Algyõi Halászcsárda tulajdonosa gasztrotörténeti elõadásában a spárgát mutatja be. |
|
Gere Attila, hazánk egyik legismertebb és legkiválóbb villányi borásza mutatkozik be. |
|
A jóravaló restségrõl. |
|
Gyömbér László mesél életérõl... |
|
A rĂ©gi mondás szerint a bor egyszerre nĂ©gy Ă©rzĂ©kszervĂĽnkre van hatással: a szemĂĽnkre, hiszen gyönyörködĂĽnk a szĂnĂ©ben, az orrunkra, mivel a bor illata is hatást gyakorol ránk ... |
|
Telt házzal ĂĽzemeltek Szegeden is a Torkos CsĂĽtörtökön az Ă©ttermek, azonban volt, ahonnan a vendĂ©gek keserĂ» szájĂzzel, vagy ĂĽres hassal távoztak. |
|
Kiadja a BUCO KFT. 6726 Szeged F�rj u. 120. Kiad�- �s szerkeszt� felel�s: Szeri Marcell
|
Kinek �rjak?
|
Hirdet�si �rak
|
Webradio.hu - Szegedi, orszďż˝gos ďż˝s sport hďż˝rek a nap 24 ďż˝rďż˝jďż˝ban!:HĂrek Gasztro
|
|