|
Süllõ filé roston, sült zöldségekkel tálalva... |
Frank Sándor mesterszakács Ă©s Ferenczi Dezsõ sĂĽllõfilĂ©t kĂ©szĂt sĂĽlt zöldsĂ©g körettel. |
|
Az erdĂ©lyi tájakon Ă©lõ nĂ©peknek a törtĂ©nelem közös egyĂ©nisĂ©get alakĂtott ki, de közelrõl nĂ©zve rendkĂvĂĽl változatos ez az egyĂ©nisĂ©g. Ez jellemzõ az erdĂ©lyi konyhára is. |
Barta László, az Algyõi Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti elõadásában a fröccsrõl beszél. |
|
MozsgĂł közsĂ©g határában terĂĽl el Andreas Ebner 6,5 hektáros birtoka. KizárĂłlag saját telepĂtĂ©sekbõl dolgozik, melyek a Franciaországban jĂłl ismert Guyot mûvelĂ©sben vannak. |
|
Arról, hogy az ember része a világnak |
|
Gyömbér László mesél életérõl... |
|
A rĂ©gi mondás szerint a bor egyszerre nĂ©gy Ă©rzĂ©kszervĂĽnkre van hatással: a szemĂĽnkre, hiszen gyönyörködĂĽnk a szĂnĂ©ben, az orrunkra, mivel a bor illata is hatást gyakorol ránk ... |
|
A 2006 év legjobb 100 kávéháza közül három is szegedi. Minek otthon pepecselni a kávéval, ha olyan helyeken kávézhatunk, mint az Acapella, a Bécsi vagy a Corso kávézó?! |
|
Kiadja a BUCO KFT. 6726 Szeged F�rj u. 120. Kiad�- �s szerkeszt� felel�s: Szeri Marcell
|
Kinek �rjak?
|
Hirdet�si �rak
|
Webradio.hu - Szegedi, orszďż˝gos ďż˝s sport hďż˝rek a nap 24 ďż˝rďż˝jďż˝ban!:HĂrek Gasztro
|
|