|
Fogas roston, zöldsĂ©ges pennĂ©vel kĂ©szĂtve, fokhagyma mártásban... |
Frank Sándor mesterszakács Ă©s Ferenczi Dezsõ sĂĽllõfilĂ©t kĂ©szĂt sĂĽlt zöldsĂ©g körettel. |
|
Barta László, az Algyõi Halászcsárda tulajdonosa gasztrotörténeti elõadásában a spárgát mutatja be. |
Barta László, az Algyõi Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti elõadásában a fröccsrõl beszél. |
|
NĂ©zze meg a a Nyakas-hegy lábánál meghĂşzĂłdĂł, egyedi ĂzvilágĂş, illatos fehĂ©rborokat termelõ pincĂ©szetrõl kĂ©szĂĽlt riportfilmĂĽnket. |
|
Arról, hogy az ember része a világnak |
|
Gyömbér László mesél életérõl... |
|
A rĂ©gi mondás szerint a bor egyszerre nĂ©gy Ă©rzĂ©kszervĂĽnkre van hatással: a szemĂĽnkre, hiszen gyönyörködĂĽnk a szĂnĂ©ben, az orrunkra, mivel a bor illata is hatást gyakorol ránk ... |
|
Kellemes kerthelyisĂ©g nyĂlt az Ăşjszegedi Ligetben, a Vendelin. Többször is prĂłbára tettĂĽk inkognitĂłban Ă©s sosem csalĂłdtunk, ezĂ©rt ide mĂ©g barátokat is mernĂ©nk hĂvni. |
|
Kiadja a BUCO KFT. 6726 Szeged F�rj u. 120. Kiad�- �s szerkeszt� felel�s: Szeri Marcell
|
Kinek �rjak?
|
Hirdet�si �rak
|
Webradio.hu - Szegedi, orszďż˝gos ďż˝s sport hďż˝rek a nap 24 ďż˝rďż˝jďż˝ban!:HĂrek Gasztro
|
|