Programajánló
Február 2020
H K S C P S V
27282930311 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
Ebben a hónapban
Legújabb lapok
traser
A "négymadár"
Emlékem
Emlékem
enigmaphoto
392. Búcsú
391. Szabad, demokratikus emlékmű
390. Búcsúzó baloldal
aromatic.hot.coffee
A hazugság maga...
Végjáték
Emberségből nullás
Ciprusi levelek 2006
9. levél
8. levél
7. levél
NÉGYmadár
NÉGYmadár
járóka
szabadszarka
LeveX Blog
Arad
Szeretem a hazám
Gwen Stefani - The Sweet Escape
sonsanford
Népszavazás, nemzetárulózás - mindig kampánytéma volt a kettős állampolgárság
Friss naplók
Képes
NÉGYmadár
aromatic.hot.coffee
enigmaphoto
Naplók
LeveX Blog
Naplók Naplók

Általános Szerződési Feltételek
a naplózó használatához

Címlap | Naplózók | Súgó
Lépjen be

A regisztrációkor, illetve a rendszer használatával Ön elfogadja az alábbi Felhasználási feltételeket, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat.

A Webrádió időnként aktualizálja az alábbi előírásokat, és erről egy héttel korábban, a rendszerben nyilvántartótt email címén értesíti Önt.

Felhasználási feltételek

 • Ön mint felhasználó felelősséggel tartozik bejegyzéseinek tartalmáért, az azokból, illetve az azok megjelenéséből eredő károkért a [Webrádió - naplózó]-t semmiféle felelősség nem terheli. Teljes körű felelősséggel tartozik továbbá minden olyan szolgáltatás használatáért, amelynek során a jelszava felhasználásra került. Erre való tekintettel kérjük, gondoskodjon jelszava megfelelő titokban tartásáról.
 • Nem írhat és publikálhat naplójában a [Webrádió - naplózó] megítélése szerint másokat sértő, agresszív, kiszorító, fajüldöző stb. bejegyzéseket, ellenkező esetben a [Webrádió - naplózó] fenntartja a jogot, hogy a felhasználó naplóját előzetes figyelmeztetés nélkül megszüntesse.
 • A felhasználóknak a [Webrádió - naplózó] rendszerében rögzített információkat a Webrádió a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeli, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá.
 • A felhasználók személyes adatait a Webrádió legfeljebb statisztikai céllal, illetve a [Webrádió - naplózó] rendszerének fejlesztése céljából használhatja fel, azt harmadik félnek ki nem adhatja.
 • A [Webrádió - naplózó] nem vállal felelősséget a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.
 • A szolgáltatást továbbadni semmilyen fizetős vagy ingyenes formában nem lehet.
 • A [Webrádió - naplózó] szolgáltatására a Médiaweb Kft. adatvédelmi elvei érvényesek az alábbi megszorításokkal.
  • A [Webrádió - naplózó] rendszere a felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet (logfájlok: pl. bejelentkezés ideje, gyakorisága, helye, módja), melyek nem kapcsolhatóak össze a felhasználók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más szájtok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal, beleértve a Médiaweb Kft. egyéb szolgáltatásait. Ezek az információk kizárólag összesített és feldolgozott (aggregált) formában kerülnek hasznosításra a szolgáltatás esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra.
  • A [Webrádió - naplózó] fenntartja magának a jogot, hogy a regisztrációkor megadott adatok alapján felhasználóinak célzott (perszonalizált) reklám leveleket küldjön.
  • A [Webrádió - naplózó] magára nézve kötelezőnek tekinti a Magyar Reklámszövetség és a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének etikai kódexét.

Kérjük, csak akkor vegye igénybe szolgáltatásunkat, ha a fenti feltételekkel egyetért.A naplókban megjelenő írások nem feltétlenül tükrözik a Webrádió álláspontját.


Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow BlogContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player