Dosszié
PICK Szeged videó archívum 2008 tavasz
Emlékszel arra a gólra? Hányszor hangzik el ez a kérdés!
Most itt az √©l√Ķ eml√©kezet: a Pick meccseit b√°rmikor el√©rheti a vide√≥arch√≠vumban. Itt √©s most a 2008 tavaszi id√©ny.
PICK Szeged vide√≥ arch√≠vum 2007 √Ķsz
M5 autópálya dosszié
Tisza 2006 tavasz
Orsz√°ggy√Ľl√©si v√°laszt√°sok 2006.
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
FebruÔŅĹr 2024
H K S C P S V
2930311 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3
Ebben a hÔŅĹnapban
Színikínálat
Gy√ľjtem√©ny
WebKozmo
Piczil M√°rta: Nem v√©letlen az √Ķsi szereposzt√°s
Kissn√© Nov√°k √Čva: Az ember nem mag√°nyra sz√ľletett
Relax
A férfi földrajza
A h√Ķskor h√Ķsei 2
Dosszié Dosszié
Szeged Televízió dosszié
Munkat√°rsunkt√≥l   2007 March 13, Tuesday  

A Szeged Televízió témájának dossziéja.
  HozzŠszůlŠsok Nyomtat E-mail PDF

 

A Városi Televízió a Szeged Televízió csatornáját kéri
2004. febru√°r 6.
A V√°rosi TV kaphatja meg a m√°sf√©l h√≥napja nem m√Ľk√∂d√Ķ Szeged TV csatorn√°j√°t a v√°rosi k√°belh√°l√≥zaton, miut√°n a b√≠r√≥s√°g elrendelte a harmincmilli√≥ forint tartoz√°st felhalmozott Szeged Telev√≠zi√≥ Kft. felsz√°mol√°s√°t.
b√Ķvebben

Szeged TV: janu√°rban √ļjra ad√°s?
2003. december 27.
Egyel√Ķre nincs semmilyen v√°ltoz√°s a Szeged TV helyzet√©ben, mondta Arat√≥ L√°szl√≥, √ľgyvezet√Ķ igazgat√≥. A vegyes tulajdon√ļ t√©v√©, melynek r√©szben a Profond illetve a Szegedi √Ėnkorm√°nyzat a birtokosa, jelenleg az √ľgyvezet√Ķ igazgat√≥t is n√©lk√ľl√∂zi, mert Arat√≥ L√°szl√≥ eddigi √ľgyvezet√Ķ lemondott.
b√Ķvebben

Ism√©t sz√ľnetel a Szeged TV
2003. december 20.
P√©nteken m√°r nem k√∂zvet√≠tette a v√°rosh√°z√°n tartott K√∂zgy√Ľl√©st a Szeged Telev√≠zi√≥. Este sem jelentkeztek a szok√°sos H√≠rad√≥val, helyette az √°ll√≥k√©pes hirdet√©seket sug√°rozz√°k az√≥ta is.
b√Ķvebben

Bartha nem lesz tulajdonosa a Szeged TV-nek 
2003. szeptember 12.
Bartha L√°szl√≥ a v√°rosban elterjedt h√≠rekkel ellent√©tben nem k√≠v√°n √ľzletr√©szt szerezni a Szeged TV-ben.¬†
b√Ķvebben

Ism√©t Arat√≥ L√°szl√≥ lesz a Szeged TV vezet√Ķje
2003. augusztus 25.
A Webr√°di√≥ inform√°ci√≥i szerint a Szeged TV kor√°bbi vezet√Ķje, a jelenleg a H√≠r Tv tud√≥s√≠t√≥jak√©nt dolgoz√≥ Arat√≥ L√°szl√≥ ir√°ny√≠tja majd ism√©t a csatorn√°t.
b√Ķvebben

Tulajdonos- √©s vezet√Ķv√°lt√°s a Szeged TV-n√©l
2003. augusztus 25.
Eladja √ľzletr√©sz√©t a Szeged Telev√≠zi√≥ mag√°ntulajdonosa, √©s szeptember 1-t√Ķl lek√∂sz√∂n a c√©g √ľgyvezet√Ķje is. A r√©gi tulajdonos szerint a m√Ľsorszolg√°ltat√°s folyamatos lesz.
b√Ķvebben

Magyar Nemzet a Szeged TV-r√Ķl
2003. j√ļlius 14.
A m√©diahat√≥s√°g fenntartotta a Szeged Telev√≠zi√≥ kft. m√Ľsorszolg√°ltat√°si szerz√Ķd√©s√©nek √°prilisi felmond√≥ hat√°rozat√°t, √©rtes√ľlt a Magyar Nemzet.
b√Ķvebben

Szeged TV: Ismét vita és helyreigazítás
2003. √°prilis 26.
√Čles vita alakult ki a Szegedi K√∂zgy√Ľl√©sben, a V√°rosi Telev√≠zi√≥ √ľgy√©ben.
b√Ķvebben

Foglalás a Szeged TV-nél
2003. √°prilis 23.
3 milli√≥ forint kifizetetlen ipar√Ľz√©si ad√≥, √©s annak j√°rul√©kai behajt√°sa miatt szerd√°n v√©grehajt√≥k jelentek meg a Szeged TV szerkeszt√Ķs√©g√©ben.
b√Ķvebben

A Szeged Tv méltányosságot kér
2003. √°prilis 23.
A Szeged TV Kft. kedden reggel az ORTT eln√∂k√©hez √≠rott lev√©lben k√©rte a test√ľletet m√ļltheti, az ad√≥ m√Ľsorszolg√°ltat√°si jog√°t megsz√Ľntet√Ķ hat√°rozat√°nak megv√°ltoztat√°s√°t.
b√Ķvebben

Nem √©rti az ORTT d√∂nt√©s√©t a Szeged TV √ľgyvezet√Ķje
2003. √°prilis 16.
Eg√©szen furcs√°nak nevezte Gajdics Ott√≥, a Szeged TV √ľgyvezet√Ķje az ORTT keddi d√∂nt√©s√©t, melyben megvont√°k az ad√≥ m√Ľsorszolg√°ltat√°si jogosults√°g√°t.¬†
b√Ķvebben

Szeged TV felf√ľggesztve
2003. √°prilis 16.
Kedden felf√ľggesztette az Orsz√°gos R√°di√≥ √©s Telev√≠zi√≥ Test√ľlet a Szeged Tv mûsorszolg√°ltat√°si jogosults√°g√°t.
b√Ķvebben

Csintalan segíthet a Szeged TV nézettségét emelni
2003. √°prilis 10.
Gajdics Ott√≥, a Szeged Tv √ľgyvezet√Ķje nem c√°folta szerdai h√≠r√ľnket, mely szerint megbesz√©l√©st folytatott az √°ltala vezetett csatorna j√∂v√Ķj√©r√Ķl az ismert egykori MSZP-s politikussal, Csintalan S√°ndorral.
b√Ķvebben

Ny√≠lt lev√©lben √ľzen a Szeged TV Kft.
2003. m√°rcius 28.
Gajdics Ott√≥ √ľgyvezet√Ķ, a D√©lmagyarorsz√°gnak √≠rt ny√≠lt lev√©lben k√∂z√∂lte, hogy mi√©rt nem adj√°k vissza azokat az eszk√∂z√∂ket √©s berendez√©seket az Ifj√ļs√°gi H√°z kht.-nak, amelyeket haszn√°lnak.
b√Ķvebben

Szeged TV: b√Ľncselekm√©ny nem, hi√°nyoss√°gok igen
2003. m√°rcius 25.
Szeged TV Kft. gazd√°lkod√°s√°nak komplex vizsg√°lat√°ra igazs√°g√ľgyi k√∂nyvszak√©rt√Ķt rendelt√ľnk ki, aki a v√©lem√©ny√©ben meg√°llap√≠totta, hogy a feljelent√©sben szerepl√Ķ cselekm√©ny kapcs√°n sz√°mviteli szab√°lys√©rt√©sek t√∂rt√©ntek ugyan, azonban b√Ľncselekm√©ny alapos gyan√ļja ezzel kapcsolatban nem √°llap√≠that√≥ meg.¬†
b√Ķvebben

Duplán, a Városházáról
2003. m√°rcius 21.
Ezen a h√©ten a p√©nteki v√°rosi k√∂zgy√Ľl√©st k√©t csatorn√°n is l√°thatj√°k a szegediek. A t√©ny az√©rt kuri√≥zum, mert sok√°ig a Szeged Tv cs√Ķdhelyzete miatt egy√°ltal√°n nem volt k√∂zvet√≠t√©s.
b√Ķvebben

1 forint helyett 18 millió a Szeged TV ára
2003. m√°rcius 11.
Mindk√©t f√©lnek elvi lehet√Ķs√©ge van a m√°sik oldal Szeged TV-beli tulajdonr√©sz√©nek megv√°s√°rl√°s√°ra. Ez kisziv√°rgott √©rtes√ľl√©sek szerint 15-18 milli√≥ forint lenne.¬†
b√Ķvebben

D√∂nt√©s k√∂lts√©gvet√©s √©s Szeged TV √ľgyben
2003. febru√°r 21.
A k√©pvisel√Ķk tegnap teljes eg√©sz√©ben √∂nkorm√°nyzati tulajdon√ļ, √ļj telev√≠zi√≥ l√©tes√≠t√©s√©r√Ķl d√∂nt√∂ttek, j√≥l lehet megismerhett√©k Petyk√≥ Zolt√°nnak, a Szeged TV tulajdonos√°nak ny√≠lt level√©t.
b√Ķvebben

K√∂zgy√Ľl√©s ism√©t a Szeged TV-ben
2003. febru√°r 21.
Egy h√≥napos sz√ľnet ut√°n p√©nteken √ļjra k√∂zvet√≠ti a v√°rosi k√∂zgy√Ľl√©st a Szeged Tv.¬†
b√Ķvebben

√öj Szeged TV alakul
2003. febru√°r 20.
Elutas√≠totta a Profond Rt. az √∂nkorm√°nyzatnak azt a sz√°nd√©k√°t, hogy a Szeged TV Kft. teljes eg√©sz√©ben √∂nkorm√°nyati tulajdonba ker√ľlj√∂n, de nem tett eleget a szerz√Ķd√©ses k√∂telezetts√©g√©nek sem, ez√©rt elhat√°rozt√°k, hogy teljes eg√©sz√©ben √∂nkorm√°nyzati tulajdonban l√©v√Ķ szegedi telev√≠zi√≥t l√©tes√≠tenek.
b√Ķvebben

Nincs m√©g szerz√Ķd√©s a Szeged TV megv√©tel√©r√Ķl
2003. febru√°r 18.
Partiscum 2000 Kft. volt jog√°sza, dr. √Ād√°m Attila szerint a k√∂zelm√ļltig nem √≠rt al√° ad√°sv√©teli szerz√Ķd√©st a v√°ros √©s a Szeged Tv-ben √ľzletr√©szt birtokl√≥ c√©g.¬†
b√Ķvebben

Fidesz: érthetetlen döntés
2003. febru√°r 7.
√Črthetetlen d√∂nt√©st tervez a Szegedi √Ėnkorm√°nyzat, a k√∂zszolg√°lati telev√≠zi√≥val kapcsolatban, jelentett√©k ki Fideszes v√°rosaty√°k.
b√Ķvebben

Szeretnének tovább dolgozni a televízióban
2003. febru√°r 1.
"Mi szeretnénk tovább dolgozni, folytatni munkánkat a szegedi városi televízióban, de azt is szeretnénk, ha világos lenne: mi nemcsak az arrogáns Fideszes nyomásra, hanem mindenfajta politikai nyomásra szeretnénk nemet mondani..."
b√Ķvebben

Moln√°r Csaba: A Szeged¬†TV volt koll√©g√°i vannak mor√°lis cs√Ķdben
2003. janu√°r 31.
A Szeged Telev√≠zi√≥ kft. jelenlegi vezet√©se anyagi ellenszolg√°ltat√°s n√©lk√ľl is er√Ķfesz√≠t√©seket tesz annak √©rdek√©ben, hogy √ļjra beinduljanak a szegediek √°ltal m√°r ismert, elfogadott √©s egyre gyakrabban k√∂vetelt m√Ľsorok - olvashat√≥ a c√©g vezet√Ķi √°ltal p√©nteken kiadott k√∂zlem√©nyben.
b√Ķvebben

A Szeged Tv is perel
2003. janu√°r 30.
A tartalomszolg√°ltat√°s ter√©n nem t√∂rt√©nt el√Ķrel√©p√©s a Szeged Tv Kft. szerd√°n tartott taggy√Ľl√©s√©n sem.¬†
A tulajdonosok -a Partiscum 2000 Kft. √©s az Ifj√ļs√°gi H√°z Kht.- k√©pvisel√Ķi abban viszont d√∂nt√∂ttek, hogy a Szeged Telev√≠zi√≥ Kft. k√©rt√©r√≠t√©si pert ind√≠t a szegedi √∂nkorm√°nyzat ellen azzal az indokkal, hogy az szerz√Ķds√©szeg√©st k√∂vetett el.
b√Ķvebben

Az √°ramot is kikapcsolt√°k a Szeged Tv-ben
2003. janu√°r 29.
M√°r k√©p√ļjs√°got sem sug√°roz a Szeged Telv√≠zi√≥, mert a D√ČM√ĀSZ Rt. nagy√∂sszeg√Ľ tartoz√°s miatt kikapcsolta az √°ramszolg√°ltat√°st.¬†
b√Ķvebben

Mégsem jogi képtelenség?
2003. janu√°r 29.
H√©tfõi cikk√ľnkben, a Partiscum 2000 Kft. jogi k√©pviselõjek√©nt a Webr√°di√≥nak nyilatkoz√≥ dr. √Ād√°m Attila a k√∂vetkezõ sajt√≥anyagit juttata el szerkesztõs√©g√ľnknek.
"Botka Lászlónak az önkormányzat ellen kezdeményezett adósságrendezési eljárással kapcsolatban tett megjegyzésére az alábbiakban kívánok reagálni..."
b√Ķvebben

Felszámolás a Szegedi önkormányzat ellen
2003. janu√°r 27.
Ad√≥ss√°grendez√©si elj√°r√°s keret√©ben, felsz√°mol√°si elj√°r√°st ind√≠tottak a Szegedi √Ėnkorm√°nyzat ellen. A h√≠rr√Ķl √Ād√°m Attila √ľgyv√©d t√°j√©koztatta munkat√°rsunkat, aki a Szegedi √Člet c√≠m√Ľ hetilap kiad√≥j√°nak, √©s a Szeged TV r√©sztulajdonos√°nak, a Partiscum 2000 Kft-nek jogi k√©pvisel√Ķje.
b√Ķvebben

Lefoglalták a Szeged TV könyvelési iratait
2003. janu√°r 25.
A sz√°ml√°k, √©s akt√°k t√∂bb csomagj√°t vitt√©k el a hivatali helyis√©gekb√Ķl. A rend√Ķr√∂k rendk√≠v√ľl korrekt √©s udvarias m√≥don j√°rtak el, a Szeged Telev√≠zi√≥ Kft. munkat√°rsai is hasonl√≥k√©ppen viselkedtek.¬†
b√Ķvebben

Vita a Szeged TV-r√Ķl a k√∂zgy√Ľl√©sben is
2003. janu√°r 24.
A Szeged Telev√≠zi√≥ Kft. jelenlegi helyzet√©r√Ķl √©les sz√≥v√°lt√°st folytattak a v√°rosi √∂nkorm√°nyzat √ľl√©s√©n.¬†
H√Ľv√∂s L√°szl√≥ Fideszes k√©pvisel√Ķ interpell√°ci√≥j√°ban azt k√©rdezte, hogy az √∂nkorm√°nyzat, b√°r t√°rstulajdonosa a telev√≠zi√≥nak, mi√©rt nem fizette be a szerz√Ķd√©s szerint a m√Ľk√∂d√©shez meg√°llap√≠tott √∂sszeget?¬†
b√Ķvebben

Kil√°t√°stalan a Szeged TV helyzete
2003. janu√°r 21.
Kil√°t√°stalannak nevezte a Szeged Telev√≠zi√≥ kft. helyzet√©t Szemenyei Sarolta, az Ifj√ļs√°gi H√°z kht. igazgat√≥ja. Mai sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°n bejelentette, hogy elmaradt b√©rletd√≠j kifizet√©se c√≠m√©n, felsz√°mol√°si elj√°r√°st ind√≠ttatott a Szeged TV ellen.
b√Ķvebben

A Telin segítene
2003. janu√°r 21.
A Telin Telev√≠zi√≥ vezetõje, Pavlovits Mikl√≥s a Szegedet ism√©t rossz sz√≠nben felt√Ľntetõ "m√©dia helyzet" megold√°s√°ra √∂nk√∂lts√©gi √°rat sz√°molna a Szeged TV m√Ľsorairainak elk√©sz√≠t√©s√©re.
b√Ķvebben

A Szeged TV legyen ismét a városé
2003. janu√°r 20.
A v√°rosh√°za sajt√≥oszt√°lya k√∂vetkezõ, Botka L√°szl√≥ Szeged TV-vel kapcsolatos nyilatkozat√°t juttatta el szerkesztõs√©g√ľnkh√∂z:
"Osztva v√°rosi telev√≠zi√≥ mûsork√©sz√≠tõ munkat√°rsainak v√©lem√©ny√©t, sz√°momra is egy√©rtelmûen kider√ľlt, hogy az elõzõ, FIDESZ-es v√°rosvezet√©s erõltetett k√≠s√©rlete a Szeged TV privatiz√°ci√≥j√°ra mor√°lisan, szakmailag √©s p√©nz√ľgyileg egyar√°nt kudarcot vallott.
b√Ķvebben

Az √ľgyvezetõt nem √©rtes√≠tett√©k a t√©v√©sek
2003. janu√°r 20.
Moln√°r Csaba √ľgyvezetõ igazgat√≥ √©rtetlen√ľl fogadta a Szeged TV mûsork√©sz√≠tõinek ny√≠lt level√©t, mert mint mondta, õt errõl elõzetesen nem t√°j√©koztatt√°k, √©s mivel az √∂nkorm√°nyzati v√°laszt√°sok √≥ta dolgozik itt, nem is √©rzi mag√°t felelõsnek a t√©v√©sek ellehetetlen√ľlt helyzete miatt.
b√Ķvebben

Ism√©t sz√ľnetel a Szeged TV
2003. janu√°r 20.
"...A Szeged Telev√≠zi√≥ m√Ľsork√©sz√≠t√Ķi √ļgy √©rzik, hogy ez a helyzet nem tarthat√≥ fenn tov√°bb. Mint ismeretes, t√∂bb, mint egy √©ve folyamatos cs√Ķdhelyzetben k√©sz√ľltek a m√Ľsorok, ami a kereskedelmi telev√≠zi√≥z√°s cs√Ķdj√©t is jelenti, ennek ellen√©re a k√©nyszerv√°llalkoz√≥ telev√≠zi√≥s √ļjs√°g√≠r√≥k nap mint nap elv√©gezt√©k k√∂zszolg√°lati feladatukat.¬†
Abban a hitben, hogy ezzel Szeged lakoss√°g√°t, az int√©zm√©nyeket, c√©geket, szervezeteket szolg√°ltuk, teh√°t mindenkir√Ķl mindenkihez eljutottak azok a fontos inform√°ci√≥k, amelyek tov√°bb√≠t√°sa egy k√∂zszolg√°lati m√©diumnak feladata...."
b√Ķvebben

Jelentsen csõd√∂t a SzegedTV!
2002. szeptember 27.
√öj javaslatot tett a p√©nz√ľgyi csõdbe ker√ľlt Szeged Telev√≠zi√≥nak Bartha L√°szl√≥ polg√°rmester.
A tv egyik tulajdonosa, az √∂nkorm√°nyzat most¬† foly√≥s√≠t sz√°m√°ra 10 milli√≥ forintot, mûk√∂dõk√©pess√©ge megõrz√©s√©re.
b√Ķvebben

Botka felszólít és tévés vizsgálóbizottságot akar
2002. szeptember 14.
Botka László felszólítja a szegedi önkormányzat vezetését, hogy az a helyhatósági választásokig ne hozzon a város életét lényegesen befolyásoló vagyoni döntéseket.
Botka L√°szl√≥ azt is bejelentette: felk√©ri a szocialista frakci√≥t, hogy a legk√∂zelebbi k√∂zgyûl√©sen ny√ļjtson be egy javaslatot egy vizsg√°l√≥bizotts√°g fel√°ll√≠t√°s√°ra, amely meg√°llap√≠tja, ki felelõs a Szeged TV csõd k√∂zeli helyzet√©√©rt. Botka szerint az √∂nkorm√°nyzatnak ki kellene fizetnie a telev√≠zi√≥ dolgoz√≥inak mintegy 6-8 milli√≥ forintos elmaradt b√©r√©t, de minden m√°s jellegû tõkeinjekci√≥t√≥l tart√≥zkodnia kellene.
b√Ķvebben

Le√°llt a Szeged TV weboldala is
2002. szeptember 10.
A m√Ľsorsug√°rz√°s megsz√Ľntet√©se ut√°n h√©tf√Ķn weboldal√°t is le√°ll√≠totta a Szeged Tv.
b√Ķvebben

Bizonytalan a Szeged TV j√∂võje
2002. szeptember 08.
A Szeged TV Kft. s√ļlyos elad√≥sod√°sa is szerepelt a v√°rosi K√∂zgyûl√©s napirendj√©n. Az elõzetes inform√°ci√≥k szerint, a Szeged tv mintegy 30 milli√≥ forint ad√≥ss√°got halmozott f√∂l, amihez hozz√°j√∂n m√©g a v√°ros havi 4 milli√≥ forintos t√°mogat√°sa, √≠gy az egy√©b k√∂lts√©gekkel egy√ľtt, √∂sszesen, mintegy 36 milli√≥ forint kellene a p√©nz√ľgyi rendez√©shez.
A Szegedi K√∂zgyûl√©sen az √≠gy kialakult helyzetrõl vit√°ztak a k√©pviselõk, illetve arr√≥l, hogy adjanak-e t√°mogat√°st a telev√≠zi√≥nak, vagy pedig, mint a szocialist√°k f√∂lvetett√©k: adj√°k-e √°t a k√∂zszolg√°lati feladatokat a Telin tv-nek?
b√Ķvebben

Sz√ľnetel a Szeged TV?
2002. szeptember 01.
Ellentmond√°sos helyzet alakult ki a Szeged TV k√∂r√ľl. A D√©lmagyarorsz√°g c√≠mû napilapban k√∂z√∂ltekkel szemben, Petõ B√°lint megd√∂bben√©ssel √©rtes√ľlt √°ll√≠t√≥lagos √ľgyvezetõ igazgat√≥i kinevez√©s√©rõl. Mint k√∂z√∂lte, legjobb tudom√°sa szerint ez nem igaz. Sem eddig, sem jelenleg semmilyen munka viszonyban nem √°ll a Szeged TV-vel, mondta Petõ B√°lint.
A v√°rosi napilapban szerepel az is, hogy legk√©sõbb h√©tfõtõl mûszaki okokb√≥l sz√ľnetel a Szeged TV mûsora. T√∂bb t√©v√©s munkat√°rs, neve elhallgat√°s√°t k√©rve, megerõs√≠tette a h√≠rt, hozz√°t√©ve, hogy a t√©v√© st√ļdi√≥ mûszerparkja el√∂regedett, elhaszn√°l√≥dott, ez√©rt fel√ļj√≠t√°sa elker√ľlhetetlen.
b√Ķvebben

A volt VTV
2002. j√ļnius 21.
Ak√°r v√°ratlannak de egyben el√Ķre l√°that√≥nak is mondhatn√°nk, ami a Szeged Telev√≠zi√≥ban t√∂rt√©nt √©s t√∂rt√©nik.
A tulajdonos ugyan csak feler√©szben a v√°ros √Ėnkorm√°nyzata, de ez a tulajdon h√°nyad arra k√∂telezn√© a K√∂zgy√Ľl√©st elviekben, hogy felel√Ķsk√©nt t√∂r√Ķdj√∂n, a v√°ros els√Ķ sz√°m√ļ k√©pes m√©di√°j√°val. Gyorsan hozz√°teszem, nem az ad√°sok hatalombar√°t, hatalomszolg√°l√≥ jelleg√©vel.
b√Ķvebben

A Szeged TV az ORTT el√Ķtt
2002. j√ļnius 12.
Lakoss√°gi v√©lem√©nyekre alpozva az Orsz√°gos R√°di√≥ √©s Telev√≠zi√≥ Test√ľlet vizsg√°latot ind√≠tott a Szeged TV, orsz√°ggy√Ľl√©si v√°laszt√°sok kamp√°nyidõszak√°ban sug√°rzott politikai tud√≥s√≠t√°sai, ill. h√°tt√©rm√Ľsorai elfogults√°ga miatt.
Legs√ļlyosabb esetben az elmarasztal√≥ hat√°rozat k√∂vetkezm√©nye ak√°r a m√Ľsorszolg√°ltat√°s idõszakos felf√ľggeszt√©se is lehet.
b√Ķvebben

Az összeállítást készítette: Koltay Miklós


HozzÔŅĹszÔŅĹlÔŅĹsok Kedves OlvasÔŅĹ! Jelentkezzen be ÔŅĹs akkor hozzÔŅĹszÔŅĹlhat a tÔŅĹmÔŅĹhoz!Webradio.hu - Szegedi, orszÔŅĹgos ÔŅĹs sport hÔŅĹrek a nap 24 ÔŅĹrÔŅĹjÔŅĹban!:H√≠rek arrow Gy√Ľjtem√©nyContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player