Gasztro-folklór
Márton napi libator
ImageA közmondás szerint, ha lúd, legyen kövér, valamint jobb egy lúd nyak, száz tyúk nyaknál. Ennek szellemében töltött libanyakat, -mellet, -combot és libamájat sütöttünk, mindezt pedig filmre vettük!
Fõzzõn velünk Karácsonyra!
A február szépsege: a kocsonya
A halételek különleges ízvilága
Mikszáth Kálmán kérésére: palócleves
Az erdélyi konyha ízei
Gasztro
Receptek
Meggyesek
Kóstoló Kommandó
A Sárkány söre
Borászatok
Tokaj - Hétszõlõ
Programajánló
�prilis 2024
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Ebben a h�napban
Törzsasztal
Frankóságok
Fogasfilé pórélevélben
Frank Sándor mesterszakács és Ferenczi Dezsõ fogasfilét készít pórélevélbe göngyölve.
Gasztro-folklór
Fröccs történet
FröccsBarta László, az Algyõi Halászcsárda tulajdonosa gasztro-történeti elõadásában a fröccsrõl beszél.
Sztárinterjúk
Gyömbér László, Szatymaz polgármestere
Gyömbér László mesél életérõl...
Gasztro-folklór Gasztro-folklór
Amit a spárgáról tudni kell
Munkatársunktól   2005 June 14, Tuesday  
Spárga
Barta László, az Algyõi Halászcsárda tulajdonosa gasztrotörténeti elõadásában a spárgát mutatja be.
  Hozzszlsok Nyomtat E-mail PDF

In-gyötrõ tornagyakorlat, kötözõanyag, mely különösen hasznos csomag feladásánál és egészséges, finom táplálék. Mi a közös bennük? 
Természetesen a csirágról, vagy nyúlárnyékról, azaz közismert nevén a spárgáról van szó, mely a tökéletes táplálék minden jó tulajdonságával rendelkezik. Másképp hogyan is lehet a fáraók kora óta királyok és közemberek kedvence egyaránt?
Íze mellett jótékony hatású a májra, a szívre, tüdõre, vértisztító és megtisztítja a pattanásos bõrt is.
Milyen spárgát vegyünk a piacon és azt hogyan készítsük el levesnek, fõzeléknek, vagy más módon? Kattintson videónkra és minden lérdésére választ kap!

Gasztro-folklór még!


Hozz�sz�l�sok Kedves Olvas�! Jelentkezzen be �s akkor hozz�sz�lhat a t�m�hoz!



Webradio.hu - Szegedi, orsz�gos �s sport h�rek a nap 24 �r�j�ban!:Hírek arrow Gasztro



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player