WebKozmo
Kecse-Nagy Helga: a játék a legnagyobb élmény
ImageHálás vagyok a szüleimnek, mert mindenben segítettek, hogy a legjobbat tudjam kihozni magamból. Nemcsak anyagi értelemben. Lelkileg és erkölcsileg is mindig velem voltak, támogattak - engem és a húgomat is. Szeretnék én is ilyen őszintén jó és megbízható, szilárd támasza lenni a gyerekeimnek.
Pelle Anita: egyszerre vagyok boldog és fáradt
Árvai Mara: Harmóniára vágyom
Zolnay Kriszta: Megfogalmazhatatlan a szeretet...
Kaczvinszky Emilia: a nők nem mernek nők lenni
Venetianer Anikó: szeretném átadni, amit kaptam
Könyv
Hírlevél
Hírlevél
Programajánló
November 2020
H K S C P S V
2627282930311
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Ebben a hónapban
Színikínálat
Gyüjtemény
WebKozmo
Égető Mária: örülök, hogy tehetem, ami a dolgom és amit szeretek
Kissné Novák Éva: Az ember nem magányra született
Filmleírások
Intim vallomások
Szex, csajok, Ibiza
WebKozmo WebKozmo
Janik Gabriella:Tudni kell kompromisszumokat kötni
Gróf Róza   2007 July 15, Sunday  
Image
"Annyira fontos volt nekem, hogy ez a férfi legyen a gyermekem apja, hogy hajlandó voltam vállalni a róla való lemondást a gyermekemért. Kompromisszumot kötöttem, s jól döntöttem!"- mondja Janik Gabriella.
  Hozzászólások Nyomtat E-mail PDF
 

 Egyedüli gyerek vagy?
Nem, van egy bátyám, akivel teljesen különbözünk egymástól. Ő befelé forduló, zárkózott ember, nagyon szerény. Én meg extrovertált, mindig és sokat beszélő, társasági lény vagyok. De egészen más volt a viszonyunk a tanuláshoz is, én például ha nem is szerettem tanulni, legalább a nyelvek jól mentek. Szinte biztos volt, hogy valamilyen nyelvet fogok választani, nem csak azért, mert Apukám szigorúan meg is követelte, hanem, mert azt képzeltem, így mentem meg majd a családom. Képzeletemben ugyanis az élt, hogy egy következő háborút csak a németek indíthatnak és én majd megmentem a családot, mert németül fogok kegyelmet kérni és ettől meghatódnak...

Mit kaptatok a családtól örökségbe?
A szeretetet, az őszinteséget és az ebből következő bizalmat. Ez lett az útravalónk. Egyébként négyen laktunk egy másfél szobás lakásban, úgy hogy minden előttünk zajlott, a vita, a beszélgetés, a társasági élet és a családi kupaktanács is. Tudom, soha nem fogom tudni visszaadni a szüleimnek ezt a rengeteg szépet és jót, legfeljebb megpróbálom továbbadni a gyerekeimnek.

Viszonylag nehéz lehetett elválni ilyen szerető szülőktől és férjhez menni, nem?
Nem, mert soha nem mentem férjhez!

Hogyhogy?
A főiskolán megesett velem a "szerelem első látásra" történet. Tudtam, ez a férfi az egyetlen, aki kell nekem. Azt is tudtam, hogy nem marad Magyarországon, meg azt is, hogy csak ő lehet a gyerekem Apja.

Miért nem maradhatott Magyarországon?
Külföldi állampolgár és messziről jött...

S ma is azt állítod, hogy tudatosan döntöttél akkor?
Nem, nem! 22 évesen a jövőt nem láttam, csak az érzéseimre hagyatkoztam. Szerencsém is volt, mert előrehozott államvizsgát tettem egy tanárom javaslatára, s így szülés előtt meglett a diplomám.

Szüleid hogy fogadták ezt a döntést és az unokát?
Aggódva, de az unokának őszintén örültek. Nekik is, nekem is volt elképzelésük a "családról", s mégha ezek különbözőek voltak is, az első perctől mellettem álltak a szüleim.

Hogy kezdődött és mikor a szakmai pályád?
Szinte nem voltam gyesen, 8 hónap után Édesanyám  vigyázott Péterre, aki ma 20 éves és egyetemi hallgató a SZTE GTK-án, és tanítani kezdtem. Először nyelviskolában tanítottam angolt, később pld. a röszkei általános iskolában, ahol addig nem volt angol nyelvű képzés. Aztán világossá vált számomra, hogy csak a kereskedelem és az üzlet világában van értelme gondolkodnom.

S hol kötöttél ki végül?
Több kör után végül a Pannon GSM-nél talátam meg a számomra megfelelő munkát.

Igen ám, de közben született egy öccse Péternek, ugye?
Hát, igen! Időközben ugyanis Péter édesapja Budapestre költözött. Megbeszéltük, hogy jó lenne Péternek egy testvér, akit "realizáltunk" is, és így megszületett az öccs, Balázs. Akkor volt Péter 8 éves. 

S minden ment tovább, az előzőek szerint? Most sem mentél hozzá gyermekeid Apjához?
Nem, most sem!Hozzászólások Kedves Olvasó! Jelentkezzen be és akkor hozzászólhat a témához!Webradio.hu - Szegedi, országos és sport hírek a nap 24 órájában!:Hírek arrow GyűjteményContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player